Atelier de Idei, Idei cu emotii, Social

Farmacia la Preț Mic – Magazin online de încredere avizat de comunitatea Trusted.ro

Spread the love

În ultimii ani comerțul online se află într-un trend ascendent, și de la an la an volumele de vânzări și valoarea vânzărilor înregistrate cresc exponențial. În această abundență de site-uri și oferte, de campanii și platforme, este foarte important să știi că platforma unde faci comenzi, unde îți înregistrezi datele pentru plata cu cardul este o platformă sigură și de încredere.

Ultima cercetare efectuată de către Eureka Insights anul trecut în parteneriat cu TRUSTED.RO a arătat că aproape 80% dintre respondenți aleg site-ul pe care urmează să facă cumpărături după elementele de siguranță.

În plus, peste 95% dintre respondenți aleg să cumpere online de pe site-urile de pe care au mai cumpărat rude de-ale lor, prieteni sau cunoștințe apropiate.

➡ Cum aleg clienții un site pentru cumpărăturile online

Potrivit ultimului studiu Eureka Insights, clienții aleg un magazine online pentru achiziții dacă au mai interacționat cu acel magazin sau brand ( 93%), dacă site-ul oferă descrieri la produse conform realității și au poze relevante ( 89%), articole în presă pozitive la adresa site-ului respectiv (83%), dacă pot naviga ușor pe platformă și dacă platforma se încarcă rapid ( 79%). Ce este important de reținut este faptul că peste 90% dintre respondenți asociază marca TRUSTED.RO cu încrederea într-un magazine online.

În aceste condiții, site-ul farmacialaprețmic.ro a decis să se alăture celor peste 200 de magazine online românești care dețin deja Marca de Incredere TRUSTED.RO.

,,Farmacialaprețmic.ro pune mare preț pe încrederea clienților și suntem interesați să fim conectați la toate tool-urile moderne pentru ca întregul parcurs al clientului care alege să ne viziteze și să facă cumpărături de la noi să fie complet și să atingă toți parametrii de siguranță. Ne bucurăm că am obținut marca de încredere TRUSTED.ro și că avem toate criteriile necesare pentru a oferi pacienților noștri o experiență cu adevărat originală și de încredere. Mulțumim pe această cale numărului din ce în ce mai mare de pacienți care ne aleg și care ne sunt alături! Farmacia la Pret Mic are angajamentul să își îmbunătățească permanent serviciile și să țină cont de părerea fiecărui pacient!”, a declarat Ioana Badea, Project Manager al proiectului FLPM.ro .

➡ Cum se obține Marca de Încredere TRUSTED.ro

Marca se obține în urma unui audit bazat pe 26 de criterii juridice și de bune practice care sunt în concordanță atât cu legislația românească dar și cu legislația europeană, criterii care includ inclusiv cele mai noi norme GDPR.

În plus, site-urile de e-commerce atestate primesc la pachet sistemul “Opinii de Incredere”, care colectează și publică review-uri de la clienți reali și verificați ai magazinelor.

Opiniile clienților despre piață de e-commerce din România sunt tot mai avizate. Deja cumpărătorii autohtoni se uită mult mai atent la design-ul unui magazin online, la prezența unor elemente care să ateste că platforma pe care navighează este de încredere. Aceste elemente pot fi transformate de către magazinele online în diferențiatori reali”, a declarat George Hari Popescu, Project Manager la TRUSTED.RO.

Metodologia studiului

Chestionarul a fost realizat de Eureka Insights și a fost aplicat online pe 507 respondenți de peste 18 ani, din mediul urban, cu acces la internet, care au vizitat site-uri de e-commerce pe o perioadă de 12 luni în scop informativ sau de achiziție. Marja de eroare este de +/- 4,3%, pe un interval de încredere de 95%.

➡ Povestea Farmacia la Preț Mic!

Site-ul www.farmacialapretmic.ro a fost lansat în 2016 și a schimbat paradigme în zona de e-commerce. FLPM a reușit să redefinească conceptul de Pret Mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic.

Datorită succesului din online și pentru a fi și mai aproape de clienți, în ultimii ani au fost deschise și farmacii fizice în București în zone precum: Dristor, Baba Novac, Lujerului, Ghencea, Tei, Șoseaua Alexandriei și Drumul Taberei.

Site-ul are o creștere constantă datorită unei game variate de produse precum: vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate  de la cele mai cunoscute companii de profil, toate, la prețuri foarte mici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.