Fără categorie

UPDATE! Fantome pe bicicleta pentru umbrele unor suflete ce au fost si nu mai sunt…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Merg si eu cu bicicleta si de cand am inceput sa circul pe trasee gen Pantelimon-Militari, Herastrau-Tineretului sau Dristor-Ghencea am observat un lucru. Nu ma simt sigur pe strazile din Bucuresti. Degeaba face teorie LegStrong ca e rusinos ca biciclist semi-amator sa mergi pe trotuar si pe liniile de ghidaj dar pentru mine sanatatea si viata primeaza normalului. Da, poate e normal ca biciclist sa circul pe partea dreapta a carosabilului in sensul de mers, dar cand vezi mii de masini parcate random ca intr-un joc de puzzle prost, cand trebuie sa faci cascadorii printre gropi si caini, prefer sa aleg trotuarul printr-un calcul cinic, dar simplu. Nu merg cu viteza pentru ca nu merg cu bicicleta ca sa concurez la competitii, merg ca sa ma misc prin urmare, daca se intampla sau se va intampla sa lovesc un pieton, riscul ca la un impact de 5-7m/s intre mine si el, ca pieton, sa fie fatal sunt cu muullllttt, dar cu muuulttt mai mici decat intre mine ca biciclist si o masina care nu merge cu mai putin de 40km/h. Nu am cunoscut pana acum biciclist profesionist care sa nu fi fost luat sau acrosat de vreo masina. Prin urmare, prefer sa fiu marginalizat decat sa ma dau inutil in spectacol. Cand sunt iesiri organizate da, dar in rest recunosc ca merg cat pot de mult pe trotuar. De ce!?
Un eveniment care va vorbi de la sine…
Ora de intalnire este 19.30 iar plecarea la ora 20.00.

Punctul de intalnire va fi intrarea in Parcul Moghioros dinspre Piata Moghioros, iar traseul va fi: P-ta Moghioros, B-dul D-l Taberei, Razoare, Panduri, 13 Sepembrie, Mariot, Strada Izvor, B-dul Natiunile Unite cu oprire in Parcul Izvor.

Foarte important – marsul se va desfasura in tacere completa, fara nici un fel de sunet – fara goarne, claxoane, tipete, urlete, nici macar vorbit in soapta – evident, in masura in care acest fapt nu ridica probleme de siguranta. In afara fluierelor de la politie, ideal este sa nu se mai auda nici un alt sunet provenit de la noi. In plus, cei care vor sa participe, de preferat sa poarte alb in ziua evenimentului.

Mai multe detalii pe facebook si aici
.

0 gânduri despre „UPDATE! Fantome pe bicicleta pentru umbrele unor suflete ce au fost si nu mai sunt…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *