Atelier de Idei, IT&C, Tineri

FACEBOOK permite reclame cu și despre criptomonede

Spread the love

Facebook face o schimbare de 180 de grade în ceea ce privește politica prohibitivă de a interzice reclamele din zona de cryptocurrency. Practic Facebook a decis sa permită Adurile care fac referire la criptomonede. Pastrează în schimb interdicția legată de ICO.

Facebook elimină interdicția pentru Ad-uri despre criptomonede

Facebook și-a actualizat politica de a permite publicarea  de criptomonde, în timp ce își menține interdicția de a promova ofertele inițiale de monede (ICO).

FACEBOOK FACE O MUTARE ISTORICĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CRIPTOMONEDELE

Se pare că decizia vine după mai multe discuții. Compania a căutat cea mai bună modalitate de a elimina interdicția sa generală privind publicitatea în legătură cu piața de cryptocurrency.

Reprezentanții Facebook au analizat în ultimele luni mai mulți parametrii. Au ajuns la concluzia că e relevant să permită anumite anunțuri. În aceeași măsură va exista un organism de control care se va asigura că anunțurile respective sunt sigure.

POLITICA FACEBOOK VA FI ACTUALIZATA. INCEPE O NOUA ERA

Politica recent actualizată cere agenților de publicitate care doresc să difuzeze anunțuri pentru produse și servicii de tip criptocurrency să urmărească atent, procedura.

Astfel, ca reclama să fie viabilă, cei interesați trebuie să trimită o aplicație care să permită companiei Facebook să evalueze eligibilitatea acestora. Solicitanții sunt instruiți să includă „orice licențe pe care le-au obținut, indiferent dacă sunt tranzacționate pe o bursă publică și alte informații publice relevante despre activitatea lor”.

Având în vedere aceste restricții, Facebook admite că „nu oricine dorește să facă publicitate va fi capabil să facă acest lucru”. Compania declară că va asculta de feedback și, dacă este necesar, își va revizui politica în timp.

De asemenea, reprezentanții Facebook declară că va continua să „studieze” tehnologia care stă la baza criptomonedelor, pe măsură ce își continuă dezvoltarea politicii. Mai multe informații despre acest subiect pe site-ul criptomonitor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *