Fără categorie

Extra troc! Dau copaci vii si parc inverzit pe evrei morţi si ciment

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

abbisleadingthemarchNu e o gluma sinistra si nici un text la caterinca. E vorba despre un lucru real si absurd care se intampla numai in România. Distinsul  nostru „troglodit” cu aere de burghez gentilom, distinsul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, vrea sa distruga parcul Brezoianu din Bucuresti pentru ca jidanii, adica evreii sa construiasca un monument pentru mortii lor. DETALII AICI

Nu am nimic cu evreii, recunosc Holocaustul, sunt împotriva nazismului, dar cred cel mai mult în MEDIU. Am văzut de mai multe ori filmul „Lista lui Schindler” si am ramas profund impresionat…Nu neg ca atunci cand l-am vazut prima oara, la 15 ani, am varsat lacrimi…Dar de la emotii si empatie, de la regret si compasiune la nesimtire si indolenta e cale lunga. Eu inteleg ca evreii sa simt oprimati ca azi nu stau in mizerie, ca au bani, aur, averi, religia lor construita pe cati dinari sa dai si cui, dar sa stea in tara lor sa isi planga ce morti vor si cat vor. Care e logica distrugerii a 3.000 de metri patrati pentru ca evreii sa isi planga mortii? Pe morti oricum ii lasa rece si daca au ciment deasupra si daca au verdeata, dar pe vii ii cam arde la plamani  ce aer respira.

Dupa ce ca avem cea mai poluata Capitala, unde masinile sunt mai multe decat numarul de copii si femei de pe raza unui sector, dupa ce ca avem cea mai prafuita Capitala, dupa ce ca am inteles urbanismul asa cum inteleg cainii chineza si am construit turnuri de 50 de metri langa biserici de 500 de ani si depozite de materiale chimice langa gradinite, acum mai distrugem si parcuri ca sa construim stelele lui David pe un ciment cu umbrele trecutului pe el? Repet nu am nimic cu evreii, dar distrugerea parcului Brezoianu ma dispera la culme. Chiar daca nu traiesc in Bucuresti decat de doi ani de zile, faptul ca tin la spatiul verde din Capitala ma face mai bucurestean decat „Doctorul fantezist” alias Oprescu, ma face mai bucurestean decat toti cretinetii si trepanatii din Cultura care citesc Kant cu dosul si inteleg Holocaustul dupa zgomotul dinarilor de aur lasati in portbagajul gipanelor lor. Eu zic sa o punem de o mica revolutie. Voi, ce ziceti!?

By: Bogdan DĂRĂDAN

0 gânduri despre „Extra troc! Dau copaci vii si parc inverzit pe evrei morţi si ciment”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *