Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

Expoziție de micro-sculptură în creion inspirată de Game of Thrones, în exclusivitate la Mega Mall

Spread the love

În perioada 6-26 mai, Mega Mall găzduiește, în exclusivitate, expoziția internațională de micro-sculpturi inspirată de cel mai vizionat serial din istoria HBO, Game of Thrones. Cele 30 de figurine, printre care printre care sigiliile caselor din Westeros, dragonii, Regele Nopții și Tronul de Fier sunt sculptate în grafit, de artistul rus Salavat Fidai, iar vizitatorii vor avea la dispoziție lupe, pentru a observa cu ușurință toate detaliile. Pe 6 și 7 mai, în intervalul 11:00-18:00, fanii serialului vor avea ocazia să îl întâlnească pe artist, care va sculpta în fața publicului două mine de creion și va dezvălui secretele micului univers #GoT.


Micro-universul de grafit Game of Thrones poate fi vizitat în premieră în România. Până acum, sculpturile au mai fost expuse în Thailanda, Malaezia și Singapore. Fiecare element are dimensiunea cuprinsă între 2 și 5 milimetri, iar artistul petrece în medie două zile pentru a realiza fiecare obiect. De asemenea, înainte de a ajunge la Debarcaderul Regelui, unul dintre dragonii lui Daenerys Targaryen va poposi la Mega Mall, în zona Reserved-Sephora, în perioada 6-16 mai.

Salavat Fidai a copilărit în zona munților Ural din Rusia și a realizat primele micro-sculpturi inspirate de seriale de fantezie în 2014. Acesta este cunoscut în întreaga lume, atât datorită micro-sculpturilor, cât și tablourilor pictate pe semințe sau bețe de chibrituri. Artistul a realizat peste 350 de micro-sculpturi în grafit, care au fost incluse în acum în galerii și colecții private din țări precum SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China. Expoziția poate fi vizitată gratuit, in perioada 6-26 mai, în intervalul 10:00-22:00, la nivelul 1, în zona Peek & Cloppenburg. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici.

Despre serial

Cel mai vizionat serial din istoria HBO și un fenomen la nivel mondial, Game of Thrones / Urzeala tronurilor, bazat pe faimoasa serie fantasy „Cântec de gheață și foc” a lui George R.R.Martin, a ajuns la ultimul sezon și este disponibil în exclusivitate pe HBO GO și la HBO.
Scenariul este scris de de David Benioff și D.B. Weiss, producătorii executivi sunt David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger și Bernadette Caulfield; producătorii co-executivi sunt Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis și George R.R. Martin.
Fiecare dintre cele 6 episoade ale noului sezon se poate urmări în România în același timp cu premiera din US.

Game Of Thrones: The Last Watch

Pe 27 mai, dupa finalul ultimul sezon, HBO va difuza documentarul Game Of Thrones: The Last Watch/ Urzeala tronurilor: Cel din urmă Rond, regizat de Jeanie Finlay, care a fost pe platourile de filmare ale serialului Urzeala tronurilor, documentând crearea celui mai ambițios și complicat sezon al serialului. Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați si face parte din portofoliul NEPI Rockastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de Trickshot Mega Mall, sala de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Din 2018, oferta gastronomică a fost îmbogățită de restaurantul .calif. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz din România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.