Atelier de Idei

eXclusiv presainblugi! Andrei Chiliman: Stiu ca Oprescu s-a dus la Cotroceni la Basescu pentru intelegeri.VEZI FOTO!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

„Stiu ca Oprescu s-a dus la Cotroceni la Basescu pentru intelegeri” – DECLARATIA ZILEI –  din punctul meu de vedere – a fost una dintre afirmatiile primarului liberal, catalogat prin Capitala drept „Don Quijote” pentru initiativele pe care le-a facut in sectorul 1. Dar sa incepem cu inceputul…

Inainte de a fi „siderati” de „salopetele” de aici tin sa va anunt ca din cauza asta am ajuns sa am blogul atacat si sa arate ca atare…Dar sa trecem peste acest mic inconvenient si sa va povestesc…

Recent, la sediul PNL din zona Arcului de Triumf, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a povestit celor prezenti realitatea din sector si realitatea din Capitala.

Imi pare rau acum ca l-am sustinut pe Oprescu pentru ca a ajuns sa faca greseli impardonabile. L-a schimbat pe Necula cu un no name, iar la Administratia Parcurilor a schimbat un hot batran cu unul tanar. In plus, sa va spun ceva. Pretul gigacaloriei va exploda pentru ca am informatii potrivit carora Videanu vrea sa inchida CET-urile iar bucurestenii nu stiu ca ei platesc acum un pret de 3 ori mai mic decat pretul real„, a explicat primarul sectorului 1.

Andrei Chiliman a explicat ca din cauza administratiei defectuoase la nivel guvernamental, institutiile descentralizate cum sunt primariile si prefecturile vor avea cel mai mult de suferit.

Din cauza guvernului 0 – cifra ce marcheaza epopeea BOC, eu voi fi fortat sa dau afara 900 de oameni din aparatul administrativ. Adik o treime din totalul de angajati si aici nu vorbesc doar de personalul din primarie, vorbesc de asistenta sociala, serviciul de paza si protectie, si alte departamente care fie le voi inchide fie le voi externaliza la costuri mult mai mari„, s-a plans primarul fata de incapacitatea guvernamentala.

Dincolo de aceste discutii aprinse din cauza contextului politic, primarul sectorului 1 si-a gasit timp pentru invitati si le-a prezentat cateva din obiectivele sale.

Vreau ca primaria sectorului 1 sa fie prima primarie verde care va fi alimentata cu energie geotermala, investitie care chiar daca se va amortiza in 6-7 ani, va oferi energie gratuita la un randament de 300%”, a declarat Andrei Chiliman.

Ma opresc aici cu interviul….Restul in curand…VA LAS GALERIA FOTO DE LA INTALNIRE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *