Atelier de Idei

eXclusiv presainblugi! Alina Gorghiu – interviu in blugi!

Spread the love

dezbatere_2Nu vreau sa va spun cine este Alina Gorghiu. Cei ce o cunosc, o cunosc si sunt fericiti ca o cunosc, iar daca au avut sansa sa o cunoasca personal ci nu prin intermediul blogosferei atunci sunt de doua ori mai fericiti. Cei ce nu o cunosc, o pot descoperi aici la www.alinagorghiu.ro, unde vor intelege ca politica inseamna mai mult decat scandaluri de mahala, unde vor intelege ca a fi om politic inseamna mai mult decat a avea un BMW la scara si sofer cu trei vile, pentru ca dincolo de tot si de toate cele scrise si nescrise de media, Alina Gorghiu este in primul rand un OM RESPONSABIL si un om politic corect. Dar sa o descoperim impreuna si pentru ca suntem pe o pagina in blugi si Alina G0rghiu s-a conformat si a vorbit degajat despre tot ce vreti voi sa auziti…

*De ce politica si de ce PNL?

**Primul raspuns: Cum altfel? :-).Am spus povestea asta de multe ori, dar pare sa nu-si piarda farmecul. Eram studenta, aveam prieteni printre tinerii liberali si a fost de ajuns sa vin o singura data. Mi-a placut cum gandesc, planurile lor si felul fresh in care vor sa le aplice. M-as inscrie iar si iar in PNL.  Si daca vreti mai multe detalii despre ce si cum, gasiti pe www.alinagorghiu.ro 🙂

*Cum se impaca politicianul tanar de azi cu mentalitatea invechita din sistem si blogosfera tanara si cruda?

**Foarte bine. Nu mai vorbim despre discriminare, ca acum ceva timp. Politica romaneasca nu mai este exclusiv zona seniorilor. Ba chiar si ei se adapteaza noilor media si noului alegator. Ceea ce mi se pare important.

*Am fost recent la Gala Premiilor TNL si am ramas placut impresionat de amploarea actiunii si de tinerii care erau acolo. In aceste conditii, cum percepi tanara generatie raportata la sistemul actual?

**Despre ce sistem vorbim? Despre cel politic? Despre cel statal? Cred ca, in general, tinerii au ideea aceea… „lasa-ma in pace”. Nu le place sa li se impuna lucruri si incearca sa treaca totul prin filtrul propriu. Si e firesc. Mai sunt sincope, drumuri care nu se intalnesc… dar incep sa vad tanara generatie implicata in viata cetatii, cum imi place sa spun.

*Care crezi ca este cea mai grava problema a tinerilor de astazi?

**Problema? Nu vad una general valabila. As spune ca influenta mediului e o problema, deci una exterioara. Si atunci avem de-a face cu violenta, cu educatie precara, cu interes exclusiv pentru imagine si lucruri efemere… Deci la noi, adultii, e problema.

*Si pentru ca suntem pe un site in blugi, as dori sa va intreb ce muzica asculta „OMUL Alina Gorghiu” cand pleaca din Parlament?

** Ooo… imi plac chestii diferite. Adica: ascult cu aceeasi placere Coldplay, dar si Cesaria Evora. Imi place Heather Nova, dar si Patricia Kaas, Placebo si Morcheeba, dar si Red Hot Chilli Peppers. Si eram mare fan Vama Veche 🙂 Deci… multe. Si nu ti-am enumerat tot ce ascult.

*Iti mai aduci aminte cand ti-ai cumparat prima pereche de blugi?

**Uf… nu prea. Cred ca i-am primit de la parinti. Inca nu-mi cumparam singura…Sau, da, imi amintesc, era o pereche de blugi de la o verisoara din Germania, blugi care fusesera ai ei 🙂

*Care e cea mai frumoasa amintire pe care o aveti din vremea liceului?

**Sunt multe, liceul e momentul meu de adolescenta traita din plin. A venit facultatea si parca am imbatrinit instantaneu.

*In final un mesaj pentru tinerii de azi…

**Stii ce? Nu am niciun sfat si nicio chestie de oameni mari sa le spun. Doar atat: fiti voi, traiti frumos si invatati sa pretuiti chestiile importante. Restul… vine de la sine, cumva 🙂


Bogdan DARADAN

0 gânduri despre „eXclusiv presainblugi! Alina Gorghiu – interviu in blugi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.