Fără categorie

EU m-am zombificat. Din 24 august te poti zombifica și TU. Ce alegi ?

Spread the love

ZULU ora 00:00

Undeva în Centrul Vechi…Gunoaie pe străzi, hârtii îmbibate de sânge, shaormerii pline de cadavre aflate în putrefacție. În loc de carne de pui, vită și miel pe rotisoare vezi doar brațe smulse, urme de mușchi uman, mațe rupte și fire de păr. Auzi zgomote lugubre. Deja Centrul Vechi e infestat de zombie. Eu m-am zombificat. Tu ce aștepți?

FEAR THE WALKING ZOMBIE

Nu vă panicați. E doar o introducere creativă la noul sezon al producției AMC – Fear the Walking Dead.

Concret, Fear the Walking Dead este o dramă îndrăzneaţă care explorează debutul apocalipsei morţilor prin intermediul unei familii destrămate. Amplasată într-un oraş în care lumea vine să evadeze, să-şi ascundă secretele şi să-şi îngroape trecuturile, o epidemie misterioasă ameninţă să perturbe puţina stabilitate pe care au reusit să o formeze Madison Clark, o consilieră de orientare de liceu şi profesorul de engleză, Travis Manawa.

fear-the-696x928

Presiunea din fiecare zi de a încerca să unească două familii, în timp ce au de-a face cu copiii rebeli, furioşi şi plini de resentimente, nu mai este la fel de importantă atunci când societatea începe să se prăbuşească. Are loc o evoluţie forţată, o adaptare rapidă necesară pentru supravieţuire, iar familia noastră cu probleme trebuie să se reinventeze, ori să îşi accepte trecutul întunecat.

Primul episod, cu o durată mai lungă, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 şi apoi se va redifuza în intervalul de primetime local, de la ora 23:00. În România, AMC va difuza serialul “Fear the Walking Dead” cu subtitrare de la început.

Fiecare episod ce va urma se va transmite în direct simultan cu AMC S.U.A şi va fi redifuzat în primetime de la ora 23:00 pe întreg parcursul primului sezon de şase episoade. Finalul sezonului va fi pe 5 octombrie în ţările Europei Centrale şi de Est.

➡ EPILOG

Sunt ascuns undeva la etaj într-un local numit NOMAD. Luminile sunt stinse. Nu mai merg generatoarele de câteva zile. Din acoperiș curge apă care mustește de sânge și fecale ale unor zombie uciși de aseară cu lansatoare de flăcări.

DH

I-am surprins când încercau să coboare de pe acoperiș în balcon. Se aude un scârțâit sinistru. Doar câteva lumânări mai ard tăcut…Aud acel grohăit oribil. NUUUU! NUUUUUUUUUUUUUU! Zombie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.