Fără categorie

EU, Alina Gorghiu si Paleologu am dat Burta Jos si a fost SOOPER!

Spread the love

dsc00014Am fost si eu la Burta JOS III alaturi de:  Bogdan Antohe un velociped cu simtul umorului liberal:) (asta ca sa ii dau arama pe fata si doctrinele politice), Hari Popescu mentorul „miscarilor pe bicicleta” si profesor la FJSC master PMAV (unde sunt student intamplator:P) si  Alina Gorghiu, promotorul acestei actiuni.

Scriu atat de tarziu despre eveniment pentru ca am o galerie foto mai saraca si am asteptat „reactiile” biciclistilor blogosferici.

M-a surprins in mod placut prezenta unei „portocale portocalii” care s-a purtat exemplar si care a socializat surprinzator desi era din „liga cealalta”…Poate e un semn ca in viitor va schimba barca…Oricum numele sau de familie se leaga de casa memoriala de pe strada Armeneasca care e vizavi de sediul PNL sector 2…

Dar sa ne oprim aici cu politica…La eveniment a venit si un coleg de al meu de gradinita, scoala primara, generala, liceu, facultate si vecin de scara de bloc -Gabi Iordache. Datorita lui am si eu cateva fotografii pe care le voi posta mai jos…

IMPRESII…M-am simtit sooper! Am pedalat ca un rac 30 de km pentru ca la intoarcere am venit rosu pe brate si fata de la Soare dar a meritat…Bicicleta am avut-o de la RaitaBike o bicicleta exemplara, cu 6 viteze, frana fata-spate bestial de functionale si suspensii…Ce mai o minunatie!

Traseul a fost 10x pe o scara cool de la unu la 10, mai ales ca am avut antemergator touareg-urile politiei Mogosoaia si motocicletele BMW ale politiei Capitalei. Din pacate nu am avut baterie la tel sa fac o poza tocmai cand depaseam o motocicleta de politie…Dar astept septembrie sa vina! Promit ca mai pastrez burta de dat jos si pentru atunci:)

Dupa aceasta experienta ma simt mandru ca sunt tanar si sunt liber!:)

Bogdan DARADAN

VIDEO BY BICLA.RO


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.