Fără categorie

Esti un agricultor la inceput de cariera? Incepe-ti business-ul investind intr-o motosapa performanta!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

imagesCat de important este sa folosesti o motosapa pentru a deveni in doi pasi si trei miscari un agricultor de succes? Ei bine, in orice business trebuie sa incepi cu dreptul, iar in agricultura este foarte important sa dispui de unelte de gradinarit performante pentru a avea rezultate excelente intr-un timp extrem de scurt!

Astazi, motosapa este unealta fara de care nicio afacere din domeniul agricol nu se poate dezvolta in mod corespunzator, mai ales daca tinem cont de proverbul americanilor “Time is money, my friend!”

Cat timp poti reduce folosind o motosapa pentru pregatirea solului pentru insamantare?

Business-ul agricultorilor este de a face bani din productiile de plante/legume/fructe. Ei bine, avand in vedere acest aspect, niciun agricultor nu va cultiva o suprafata mica de teren, ci va viza o vasta suprafata agricola pentru a avea o recolta destul de bogata la sfarsitul sezonului. Insa bogatia recoltei nu sta doar in marimea suprafetei cultivate (poti avea 10 ha de teren cultivat, insa recolta sa fie nula), ci si in metodele pe care le folosesti pentru a insamanta solul si pentru a ingriji culturile!

11351261_1593950130846455_1208711838855517747_nMotosapa este cel mai indicat echipament pentru a pregatit solul de insamantare intrucat lamele sale patrund adanc in solul, faramitandu-l intr-o maniera ideala pentru a incepe sadirea plantelor. Mai mult decat atat este vorba despre timpul pierdut si efortul depus in aceasta etapa. Daca pana acum pregatirea solului pentru insamantare iti lua cateva zile, folosind motosapa vei reduce timpul la jumatate. In ceea ce priveste efortul depus, aici vei avea un alt avantaj – vei reduce posibilitatea de a suferi diferite afectiuni ale spatelui din pricina pozitiei necorespunzatoare pe care o adoptai atunci cand pregateai solul cu ajutorul sapei clasice!

Vrei o unealta agricola versatila? Atunci achizitioneaza o motosapa cu 3 tipuri de accesorii utile

Rarita, plugul si remorca sunt cele 3 accesorii care vin la pachet atunci cand vei achizitiona o motosapa performanta! In acest sens, rarita te va ajuta sa obtii acele randuri de plante drepte si egale, plugul va spori eficienta motosapei, iar remorca este numai buna pentru a te ajuta sa transporti recolta la sfarsitul sezonului! Daca iti doresti sa fii un agricultor de succes inca din anul in care aid at startul acestui business, intra in magazinul online Vexio.ro si achizitioneaza-ti motosapa in conformitate cu preferintele si nevoile tale! In plus, la Vexio.ro vei gasi cel mai bun raport calitate-pret pentru astfel de unelte pentru agricultura, asa ca iti dorim spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *