Atelier de Idei

Esti start-up in cautare de contacte? Ai acum acces la o baza de date cu firme!

Spread the love

Cat de util ar fi sa dispunem de informatii corecte si precise privind firmele existente din Romania la ora acutala? Cu siguranta, aceasta sursa cu lista firme se dovedeste extrem de utila si pertinenta in publicitate si marketing: este vorba despre societati care si-au dat acordul sa faca parte din aceste baze de date si sa primeasca oferte de publicitate ale celor care incet si sigur, vor sa paseasca in lumea afacerilor.

Odata cu aceasta lista de companii din tara noastra, baza de date include si informatii concludente care pot fi folosite atat pentru a analiza gradul de compatibilitate cu clientul (chestiuni financiare, aspecte generale precum personalul efectiv, date de identificare etc.), dar si domeniul de activitate pentru ca respectivul client sa poata contura cu adevarat un public tinta. Cu aceste info firme, orice persoana interesata are garantia unor date reale si exacte de care se poate folosi pentru a-si face cunoscut brandul.

➡ Cum sa aflati totul despre societatile care prezinta interest pentru dvs.

Prin intermediul acestei baze de date, clientul se afla in postura de a se indrepta exact spre firmele care au acelasi sector de activitate asemenea lui. Resursa cu lista firme a celor de la Kendall Enterprise Group SRL contine companii din diverse domenii de activitate dintre care amintim agricultura, industrie, comert, transporturi, constructii, IT, contabilitate, institutii publice, Horeca etc.

Dupa cum se poate vedea, baza de date cu informatii firme contine societati care acopera sfere largi din intreaga industrie a Romaniei. Acest lucru subliniaza din nou ideea potrivit careia orice client in cautare de modalitati de promovare si publicitate poate gasi parteneri rentabili si clienti constanti ai produselor si serviciilor sale cu ajutorul acestei baze de date. Clientii au optiunea dea testa in mod gratuit listele cu firme in functie de domeniul de activitate care prezinta interes pentru acestia.

Datele din bazele de date sunt informatii specializate care se pot clasifica in diferite categorii: informatii generale, informatii financiare, date de identificare si informatii de contact. In mare parte, clientul dispune de datele necesare pentru a-si putea face o parere despre compania careia se poate adresa pentru viitoare parteneriate, dar si informatiile de contact atat de necesare in stabilirea de relatii si colaborari.

O baza de date cu firme va scuteste de timpul pierdut pentru diverse cautari din moment ce aveti tot ce va intereseaza despre firmele din Romania intr-un singur loc. Acuratetea datelor este destul de mare (90%), iar compania care se ocupa de gestionarea acestei baze de date, Kendall Enterprise Group SRL, si-a luat raspunderea sa aduca completari si corecturi la nivelul informatiilor privind firmele din tara noastra.

➡ Testarea gratuita a bazei de date

In cazul in care va ganditi serios sa optati pentru o baza de date cu lista firme, trebuie sa stiti ca prin intermediul celor de la Kendall Enterprise Group puteti beneficia de posibilitatea de a testa gratuit baza de date. Acest lucru va va ajuta sa va faceti o parere cu privire la functionalitatea si calitatea informatiilor furnizate care sa poata fi utilizate mai departe in campanii de promovare si nu numai.

In acest fel, clientul are acces la o versiune de test a bazei cu firme info din Romania pe care o poate descarca si avea pe computerul sau dispozitivul electronic preferat. Acesta varianta nu include un anumit numar de descarcari, prin urmare clientul are posiblitatea sa testeze ori de cate ori isi doreste eficacitatea respective baze de date. Este vorba despre o testare a versiunii demo disponbila prin intermediul acestei oferte gratuite tuturor persoanelor interesate.

Asadar, o astfel de oportuitate de a testa o baza de date cu companiile din tara noastra este un bun prilej de a intelege si vedea cat de utila se poate dovedi o astfel de sursa pentru campania ta de promovare. Atat cei care se afla la inceput de drum intr-ale afacerilor cat si cei care au nevoie de un impuls pot opta cu incredere pentru acest instrument fiabil si precis de care se pot folosi oricand este nevoie.

Baza de date cu firme a celor de la Kendall Enterprise Group se poate dovedi mijlocul prin care secretele unei promovari de succes sunt revelate incet, dar sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.