Fără categorie

Esti gamer!? Te invit sa castigi 80.000 de dolari la un turneu de Dota2!

Spread the love

Pentru prima dată în istoria sportului electronic – DOTA2, finala se va desfășura în afara capitalei Ucrainei, Kiev, astfel că datorită colaborării dintre PGL și StarLadder.tv (SLTV), Bucureștiul a devenit primul oraș gazdă pentru StarLadder.

Echipele internaționale vor lupta pe scena Sălii Polivalente pentru titlul de campioană și pentru premii garantate în valoare de 80.000 de dolari, la care se adaugă contribuțiile comunității sub formă de abonamente la DotaTV. Până în momentul de față, fanii care s-au abonat au suplimentat premiile până la nivelul de 110.000 dolari.

SLTV StarSeries și-a schimbat formatul cu ocazia celui de-al 12-lea sezon. În etapa inițială a competiției s-au calificat 40 de echipe, împărțite în patru divizii regionale:

● Europa: 4 grupe (fiecare grupă conține patru echipe);
● America: 2 grupe;
● China: 2 grupe;
● Asia de Sud-Est: 2 grupe.

Meciurile diviziilor au început pe 9 Martie și se vor termina pe 6 aprilie, când aflăm cele opt echipe care vor veni la DreamHack Bucharest. Fiecare dintre cele patru regiuni va fi reprezentată în finală:

● 4 echipe din Europa;
● 2 echipe din China;
● o echipă din America;
● o echipă din Asia de Sud-Est.

Finala Sezonului XII StarLadder StarSeries va fi transmisă în direct de la Sala Polivalentă pe platforma Twitch.tv, iar comentariile vor fi asigurate în limbile engleză și rusă.

Canale Twitch oficiale:
– twitch.tv/starladder1 (RU)
– twitch.tv/dotastarladder_en (EN)

„Găzduirea finalei Sezonului XII StarLadder StarSeries reprezintă un element important în strategia noastră pentru DreamHack Bucharest 2015, care se preconizează a fi cel mai mare și mai ambițios eveniment pe care l-am organizat până acum. Suntem mândri că putem aduce cele mai bune echipe de Dota 2 din lume la București și că vom oferi fanilor ocazia să-și urmărească pe scenă preferații”, а declarat Silviu Stroie, președintele PGL.

„DreamHack Bucharest este un eveniment foarte cunoscut, cu o istorie lungă. Suntem bucuroși că primul nostru LAN european va avea loc în România. Avem un limbaj comun cu organizatorii DreamHack Romania pentru că avem același obiectiv – să oferim cea mai bună experiență posibilă fanilor Dota și ai sporturilor electronice. Sperăm că toți fanii se vor bucura urmărind cele mai bune echipe din lume într-o competiție analizată de cei mai buni casteri din lume”, а declarat Roman Romantsov, CEO Starladder.

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 se găsesc în magazinul online al ComputerGames.ro. Ele se pot achiziționa și prin intermediul bilete.ro și MyTicket.ro, sau în magazinele Germanos, Inmedio (semnalizate bilete.ro), oficiile Poștei Române, magazinele Diverta, librăria Mihai Eminescu și magazinul Muzica.

0 gânduri despre „Esti gamer!? Te invit sa castigi 80.000 de dolari la un turneu de Dota2!”

  1. Titlul trebuie sa fie „Cum sa miniti ca poti castiga 80.000 Dolari”. In primul rand chiar daca esti gamer tu vii la Dreamhack sa asisti la campionat nu sa participi. E ca si la fotbal te duci sa te uiti nu sa castigi tu banii.

  2. Ionut ionescu ma joc dota de pe undeva din 2005, si am avut poarte de a castiga niste banuti, nu sume mari dar am castigagt. nu este nici o minciuna, daca esti participant si joci bine castigi daca nu nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.