Fără categorie

Esti gamer fanatic? Afla ACUM cum sa-ti iei abonamentul pentru Dreamhack?

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

București, 6 martie. PGL, în colaborare cu platforma Twitch.tv, lansează astăzi abonamentul pentru sezonul inaugural al CS:GO Championship Series. Spectatorii se pot abona pe canalul Twitch al PGL și astfel vor putea contribui direct la valoarea premiilor oferite în turneu.

Ca urmare a acestui inovativ parteneriat între PGL și Twitch.tv, jumătate din valoarea fiecărui abonament vândut de 4.99 USD (adică 2.50 USD) va fi direcționată către premiile oferte în sezonul de debut al CS:GO Championship Series, spectatorii având astfel posibiitatea de a-și susține în mod direct echipa preferată.

Abonamentul va include următoarele beneficii:

– Acces la chat-ul exclusiv pentru abonați;
– Slow-mode nu se va aplica în chat-ul abonaților;
– Badge special pentru abonați;
– Emoticoane personalizate: https://twitchemotes.com/channel/pgl;
– Tombole cu skin-uri de arme, organizate în fiecare zi de transmisie;
– posibilitatea de a pune întrebări și de a primi răspunsuri de la comentatori în timpul transmisiunii în direct;
– reducere de 50% din biletul de acces la DreamHack Bucharest 2015 cumpărat începând cu 10 martie, de pe shop.computergames.ro.

În plus, contribuția abonaților va avea impact și asupra programului DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie, Sala Polivalentă). În funcție de nivelul atins de valoarea premiilor până pe 15 aprilie 2015, la festivalul DreamHack 2015 vor avea loc evenimente speciale, cum ar fi meciuri de gală.
Valoarea garantată a premiilor este de 110.000 USD, la care se adaugă contribuțiile abonaților.

Nivelul 1 – dacă premiile ating pragul de 125.000 de dolari, organizatorii vor introduce în programul DreamHack Bucharest 2015, meciuri 1v1 cu jucători din cadrul ligii, iar abonații vor putea vota online jucătorii invitați.

Nivelul 2 – la o valoare totală de 150.000 de dolari, organizatorii vor introduce în programul DreamHack Bucharest 2015 meciuri All-Star cu echipele participante la ligă, iar abonații vor putea vota online ce echipe și ce comentatori să fie implicați.

Spectatorii și abonații pot urmări evoluția contribuțiilor la premii pe acest link: http://csgo.cyborgmatt.com/prizetracker/pgls1

Pentru ultimele noutăți legate de PGL CS:GO Championship Series, accesați www.csgoseries.com și paginile oficiale de Twitter și Facebook.

0 gânduri despre „Esti gamer fanatic? Afla ACUM cum sa-ti iei abonamentul pentru Dreamhack?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *