Fără categorie

ESCAPE Crew vine la Media Empire. Tu ce mai astepti?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Dupa cum bine stiati,  liga tanara de dans de la  “Escape Studio Dance” a  reusit sa adauge in vitrina ei  inca o cupa, ocupand treapta a doua a concursului national de dans “Stelele Aurii Winter edition” unde la prima editie au ocupat  locul I.

Sunt pe drumul cel bun si in plina formare  si nu se opresc aici, deja se pregatesc de urmatoarele concursuri nationale si internationale si promit ca vor da tot ce au mai bun sa ocupe o treapta a podiumului.

Recent au participal la concursul international de dans “Bucharest Dance Festival’, unde au ocupat locul 4 la trei puncte de locul trei si patru puncte de locul doi, avand pe prima treapta a podiumului o trupa de dans din Bulgaria.

➡ Bogdan Zamfir, peste 10 ani de experienta in domeniu

Acesta a reusit nenumarate performante in cadrul concursurilor nationale si internationale de dans. In ultimii 5 ani si-a pus amprenta in showbiz-ul romanesc, colaborand cu artisti precum Lariss, Nicole Cherry, Inna, Alexandra Stan sau Alex Velea .

De asemenea, a facut parte din Baletul celei mai titrate televiziuni din Romania, in cadrul emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.  Fido este foarte bucuros si mandru de realizarile pe care le are pana in prezent alaturi de cei mici, cat si de colaborarea cu artista bine cunoscuta sub numele de “Sandra N”, in care el activeaza ca dansator.

Sa poti ajunge acolo unde ti-ai dorit si sa imparti experienta ta si altora, trebuie sa ai multa rabdare cu cei cu care lucrezi, si sa ii intelegi, sa ii ajuti, si sa ii formezi intr-un mod pozitiv. Copii mei de la sala sunt totul pentru mine, si ma reprezinta, indifferent de pozitia pe care ei o ocupa in cadrul unui concurs, pentru mine ei raman aceiasi si ii iubesc indifferent de ce se intampla! Dansul este ca si in viata de zi cu zi, urci, cobori si tot asa.. niciodata nu poti sa ajungi la perfectiunea sa spui..le-am facut pe toate.. ci pur si simplu sa ramai curios in continuare si sa vi mereu cu idei noi si mai ales sprijinul neconditionat pe care trebuie sa le oferi celor mici, pentru ei sunt o “inima” ei pt mine “bataile ei” si facem o echipa buna!” – Bogdan

Asa ca dragi parinti, sustineti-va copiii si indrumatii catre un sport placut si confortabil pentru ei  si cu siguranta ei se vor dezvolta  intr-un mod pozitiv.

Pentru cine doreste sa ne gaseasca, ne poate gasii pe site-ul: http://street-dance.ro/ sau pe facebook-ul nostru: http://facebook.com/EscapeBucuresti

VIDEO pentru cei ce vor sa descopere forta DANSULUI

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.