Atelier de Idei, IT&C, Tineri

Epopeea Ripple merge inainte cu Ryan Zagone

Spread the love

Ripple face pași importanți cu șeful departamentului de cercetare al echipei de dezvoltare a afacerilor, Ryan Zagone. Acesta a fost ales în Comitetul director al Grupului de lucru pentru operațiuni rapide de gestionare a rezervelor Federale. Comitetul de coordonare este o echipă de 16 membri care reprezintă numeroasele părți interesate de gestionarea vitezei de transfer la nivel mondial.

Acest grup de lucru conceput de către Rezerva Federală a SUA a fost lansată în 2015. El s-a concentrat pe identificarea obiectivelor și a atributelor sistemelor eficiente de plată rapide. Tot acest grup propune soluții și evaluaează capacitatea tehnică de a atinge obiective cuantificabile. Grupul încurajează industria plăților să ia măsuri pentru implementarea și adoptarea unor capacități de plată mai rapide.

OBIECTIVE CUANTIFICABILE PE TERMEN LUNG

Viziunea sa principală este de a invita diferitele părți interesate să se reunească pentru a realiza viziunea unui sistem de plăți în SUA, care este mai rapid, omniprezent, cuprinzător, sigur, foarte sigur și eficient până în 2020.

Grupul a avut până acum  252 de întâlniri regulate și teleconferințe și a petrecut peste 120.000 de ore în acest scop. Participanții actuali numără 321 de persoane. De aceea alegerea lui Ryan Zagone ca membru al comitetului director este un pas imens. Nu numai Ripple, ci și pentru sistemul de plăți prevăzut. Zagone va fi o voce a sectorului de tehnologic și al furnizorilor de servicii nebancare.

La Ripple, Ryan Zagone colaborează cu instituțiile financiare, autoritățile de reglementare și băncile centrale cu care compania a colaborat până în prezent. Astfel, Ryan este cel mai bun candidat pentru a-și transmite experiența în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii bancare, precum și accelerarea adoptării unor soluții rapide de plată la nivel global. Restul stirii pe site-ul criptomonitor.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.