Actualitate, Creatii, Economic, Muzica, Tineri

Epic! METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY doar pentru o seară, pe 9 octombrie, la Cinema City

Spread the love

Metallica și Orchestra din San Francisco se reunesc pentru un nou proiect S&M², aniversând 20 de ani de la prima colaborare, în urma căreia s-a născut albumul S&M, câștigător al premiului Grammy. Filmul cuprinde primele concerte live ale S&M, în 20 de ani, dar și variante simfonice ale cunoscutelor cântece ale trupei scrise și lansate de la show-ul original. Trafalgar Releasing anunță lansarea filmului Metallica & San Francisco Symphony: S&M², care intră în cinematografele din întreaga lume din 9 octombrie, inclusiv în rețeaua Cinema City din România.

Metallica și Orchestra din San Francisco s-au reunit anul acesta pentru a marca două decenii de la lansarea primului proiect împreună: S&M (Symphony & Metallica), aniversând momentul cu un nou concert memorabil – S&M², filmat în Chase Center din San Francisco. Primele concerte S&M (Symphony & Metallica) au fost susținute de Metallica alături de Orchestra San Francisco, sub bagheta dirijorului Michael Kamen, în primăvara anului 1999, la Berkeley Community Theatre.

Înregistrate live pe 6 și 8 septembrie, spectacolele celebrează, de asemenea, deschiderea impresionantă a Chase Center, un plus istoric pe malul oceanului. Incluzând mai multe piese din lansarea originală ’99 S&M, precum și versiuni simfonice ale pieselor noi ale trupei Metallica lansate de atunci, versiunea cinematografică oferă milioanelor de fani din întreaga lume șansa de a eclipsa timpul și de a experimenta spectacolul ca un concert modern pe marele ecran.

Legendarul dirijor Michael Tilson Thomas își încheie prima săptămână din ultimul sezon ca director muzical al Orchestrei din San Francisco cu o apariție specială, dirijând o parte din spectaculosul show. Prima colaborare a trupei Metallica cu Orchestra din San Francisco s-a transformat într-un album care a câștigat premiul Grammy – S&M – devenind, cu timpul, o adevărată legendă în istoria muzicii. Iar reunirea celor două nume iconice este atât un tribut adus primei colaborări, cât și un moment special oferit fanilor.

Evenimentul memorabil va fi proiectat și în rețeaua Cinema City România

Biletele au fost puse deja în vânzare, grăbește-te să îl iei pe al tău de pe cinemacity.ro: http://bit.ly/MetallicaConcertCinemacity. Locurile sunt limitate!

Despre Metallica

Lansată în 1981 de basistul Lars Ulrich și chitaristul și vocalistul James Hetfield, Metallica a devenit rapid una dintre cele mai populare și mai de succes trupe de rock din istorie, numărând peste 120 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Trupa a lansat numeroase albume premiate cu discuri de platină, printre care și Kill ‘em All, Ride The Lightning, Master of Puppets, … And Justice for All, Metallica, Load, Reload, St. Anger, Death Magnetic și Hardwired…to Self-Destruct. Lista de premii ale trupei este impresionantă: nouă Grammy, două American Music Awards, numeroase premii MTV Video Music Awards și includerea în Rock & Roll Hall of Fame în 2009. În iunie 2018, Metallica a primit și una dintre cele mai prestigioase distincții muzicale din lume: Premiul Polar Music din Suedia. Trupa se află într-un turneu internațional în întreaga lume, lansat în 2016 și care va dura până în 2020. Pe 14 august, Metallica a susținut un super concert și în România, la București.

Despre Cinema City România

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Epic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *