Fără categorie

Endless BOND, JAMES BOND, o colectie Blue-Ray la care doar ai visat, pana AZI!

Spread the love

THE ULTIMATE JAMES BOND COLLECTION

Editie speciala de colectie (Blu-ray, 23 filme + bonus disc + spatiu disc SPECTRE)

BOND

Odeon Cineplex lanseaza in curand colectia speciala THE ULTIMATE JAMES BOND COLLECTION (Metro Goldwin Mayer Studios si 20th Century Fox), care include 23 discuri Blu-ray cu toate filmele Bond intr-un box de colectie, un bonus disc, dar si un spatiu dedicat pentru discul 24, urmatoarea aventura a lui James Bond, SPECTRE.

In acelasi box de colectie este inclusa o carte de buzunar – 50 Ani de postere de film James Bond, care include cele mai bune postere, de la Dr. No la SPECTRE.

Alte bonusuri: Gadgets, Villains, Bond Girls, Locations, Being Bond.

Discul Bonus include:

• Doua noi clipuri bazate pe interviurile scenaristilor Bond, Neal Purvis si Robert Wade, „The Shadow of SPECTRE”, care se concentreaza pe organizatia terorista SPECTRE si „The Story so Far”, o recapitulare a momentelor semnificative din cele trei filme Bond anterioare, cu Daniel Craig in rolul principal.

• Discul exclusiv „Everything or Nothing: The Untold Story of 007”, un documentar de 90 de minute al povestii nespuse a agentului 007.

Format disponibil:
Colectia speciala The Ultimate James Bond Collection va fi disponibila in curand in format Blu-ray in magazinele de specialitate.

Colectia include: Dr. No / Din Rusia, cu Dragoste, / Goldfinger, / Thunderball, / A Doua Sansa, / In Slujba Maiestatii Sale, / Diamantele Sunt Eterne, / Pe Cine nu Lasi sa Moara, / Pistorul de Aur, / Spionul care M-a Iubit, / Moonraker, / Doar pentru Ochii Tai, / Octopussy, / Perspectiva unei Crime, / Cortina de Fier, / Aviz pentru Crima, / Agentul 007 contra Goldeneye, / 007 si Imperiul Zilei de Maine, / James Bond – Lumea nu e de Ajuns, / Sa nu Mori Azi, / Casino Royale, / Partea lui de Consolare, / Bond 007: Coordonata Skyfall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *