Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

Emoție și stil, cu fiecare pahar de vin The Iconic Estate

Spread the love

Campania care îi răsplătește cu premii atractive în bani și produse, pe cei care apreciază vinurile! Marele premiu: 5.000 de euro.

Crama The Iconic Estate, parte a Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, îi surprinde pe toți cei care apreciază vinurile de calitate superioară, create cu pasiune și măiestrie, cu o nouă campanie care celebrează bucuria de a trăi, energia renașterii naturii și plăcerea de a savura vinuri și spumante armonioase și versatile, în compania prietenilor și a familiei.

Campania “Emoție și stil cu fiecare pahar de vin” le oferă consumatorilor fideli oportunitatea de a se reconecta cu vinurile favorite din gamele Byzantium, Prahova Valley și Millennium și îi invită pe cei care încă nu le cunosc să le descopere atributele unice și poveștile captivante. Cu toții vor avea șansa de a câștiga premii atractive în bani și produse. Marele premiu, în valoare de 5.000 de euro, îi va permite câștigătorului să își îndeplinească dorințele pentru anul acesta

,,Prin această campanie ne dorim să le aducem atât celor care consumă vinurile The Iconic Estate în mod frecvent, cât și celor care nu au avut ocazia să le încerce încă, o nouă experiență incitantă, care întărește conexiunea cu familia și prietenii, dar să le lansăm și o provocare. Îi invităm pe toți să savureze vinuri din gamele Byzantium, Prahova Valley și Millennium împreună cu apropiații și îi provocăm să le descopere calitățile, notele distinctive, elementele care le diferențiază de celelalte vinuri din aceeași categorie. Premiile au rolul de a amplifica și a completa această experiență, oferind câștigătorilor posibilitatea de a crea noi momente frumoase și ocazii de a petrece timp cu cei dragi” spune Ionelia Crăciun, Coordonator Marketing România The Iconic Estate.

➡ Cum poți câștiga premiile campaniei?

În perioada 01.02.2022-31.03.2022 achiziționează orice produs inclus în gamele Byzantium, Prahova Valley și Millennium din orice magazin fizic sau online de pe teritoriul României. Trimite prin SMS la numărul 1702 data și numărul bonului/facturii fiscale sau înscrie-te pe website-ul https://castigacutheiconicestate.ro/. Urmărește apoi tragerile la sorți derulate pe perioada campaniei și află daca te numeri printre câștigători.

Premiile campaniei:

– Marele Premiu: 5.000 euro

– 3 premii în valoare de 500 euro fiecare

– 15 premii – pachete care conțin o selecție bogată de vinuri din gamele Millennium, Prahova Valley și Byzantium.

Mai multe detalii despre campanie aici: https://castigacutheiconicestate.ro/

Premiate cu medalii de excelență la competiții internaționale, vinurile Byzantium se disting prin eleganța și complexitatea lor, care fac memorabilă orice experiență de consum. Povestea brandului Prahova Valley, al cărui nume este inspirat din renumita zona geografică a României, recunoscută pentru frumuseţea peisajelor sale, a ȋnceput ȋn urmă cu 17 ani.

Gustul distinct şi structura armonioasă a vinului amintesc de soarele strălucitor, cerul senin şi serenitatea specifică locurilor pline de farmec de pe Valea Prahovei, acolo unde conexiunea dintre om şi natură este uşor de regăsit. Vinurile din gama „Millennium”, creată pentru a marca începutul unei noi ere și pentru a prețui fiecare nouă zi se disting prin gustul proaspăt, elegant și fin și perlajul persistent.

Vinurile The Iconic Estate sunt disponibile ȋn marile lanţuri de magazine, magazinele de proximitate, locaţiile HoReCa, online shop-urile partenerilor Alexandrion Group şi pe www.iconicdrinks.shop parte a Alexandrion Group.

****

THE ICONIC ESTATE, parte a Alexandrion Group, este producător, exportator și importator selectiv de vinuri spumante și liniștite. Compania deține instalații de producție și depozitare, trei linii de îmbuteliere, depozit cu temperatură controlată și pivnițe subterane. Crama din, Gura Vadului in Dealu Mare, are una dintre cele mai mari pivnițe din regiunea Dealu Mare și o capacitate de procesare de 5.000 tone de struguri pe an, fiind produse aproximativ 3,6 milioane de litri de vin anual, reprezentând  aproximativ 5 milioane de sticle.

An de an, vinurile produse au fost premiate în diverse competiții internaționale. THE ICONIC ESTATE vinde vinurile sale în mai mult de 40 de țări din întreaga lume și a devenit al doilea cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România.

THE ICONIC ESTATE deține peste 255 de hectare de podgorii, cea mai mare parte dintre ele într-una dintre cele mai fertile regiuni viticole din România, Dealu Mare – o regiune care asigură o parte semnificativă a strugurilor folosiți pentru obținerea vinurilor excepționale, similară cu două celebre regiuni vini-viticole europene: Piemonte în Italia și Bordeaux în Franța.

Pivnițele Rhein & CIE Azuga, parte din THE ICONIC ESTATE, sunt cea mai veche locaţie unde se produce, fără întrerupere de la înființare (1892) și până în prezent vinul spumant după o metoda tradițională din Franța. Casa Regală a României apreciază vinurile din pivnițele noastre pentru calitatea lor superioară, numind THE ICONIC ESTATE furnizor oficial pentru vinurile liniștite și spumante.

Calitatea vinurilor, valoarea, rafinamentul și distincția lor fac din THE ICONIC ESTATE unul dintre cei mai buni producători români de vin, care au valorificat potențialul și diversitatea viticolă a țării prin vinurile Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Colina Piatra Albă, Byzantium, Prahova Valley, La Crama și spumantele Rhein Extra, Millennium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.