Atelier de Idei, Social

Ella Rosu: Noi nu facem mobila. Noi imbracam sufletul in forme de mobilier

Spread the love

In momentele din zi cand am timp sa stau pe feed-ul de Facebook mai descopar si lucruri interesante. Si asa am gasit pagina MobKraft, unde sunt sute de poze cu diferite design-uri de mobilier casnic dar si pentru segmentul office. Mi-a placut una dintre postarile de pe pagina pe care o las aici si am vrut sa descopar omul din spatele proiectului. Asa am aflat de…Ella Rosu. Dar sa citim mai intai randurile scrise de ea si apoi vom pleca intr-un intermezzo.

Pentru a minimaliza contactul fizic, pentru a ne proteja reciproc, am dezvoltat activitatea de proiectare in mediul online. Acum veti putea urmari confortabil de acasa pasii facuti in proiectarea mobilierului dorit, totul in stransa legatura cu colegii nostri din proiectare, a caror date de contact le gasiti atat in pagina cat si in mesajele de intampinare. Multumim tuturor clientilor nostri, care chiar si in aceste vremuri, ne crediteaza cu increderea lor.Keep safe, keep living.

 

Am descoperit intamplator proiectul MobKraft si mi-a placut cum este structurata pagina de facebook si cum este adaugat contentul. Cum si cand s-a nascut MobKraft si de ce acest nume?

Ma bucura orice feedback pozitiv, cu atat mai mult cand acesta vine din partea unui specialist in comunicare, cum esti tu. Mobkraft s-a nascut in primavara anului 2015, ca o afacere de familie. Era o idee pe care o alimentam de mult timp. Asa ca am renuntat la activitatile pe care le desfasuram pana atunci, concentrandu-ne pe dezvoltarea acestui concept. Pot spune ca a fost o nebunie frumoasa, sa ne lansam intr-un domeniu atat de dinamic, mai ales in perspectivele anului 2015, cand efectele recentei crize economice inca se simteau.

Referitor la nume, numai cine nu a inregistrat vreodata o firma nu stie chinul la care te supune ONRC-ul la inregistrarea numelui societatii 😊

Am avut o lista scurta, cap de lista fiind Mobkraft. De ce? Pentru ca ne reprezinta. Noi suntem ardeleni, iar in germana “kraft” s-ar traduce “in virtute”…asa ca asocierea ne-a parut logica. Plus ca are si rezonanta…ramane in memorie dupa ce il citesti cel putin o data.

Si tu te ocupi de promovare pe contul de Facebook? Iti mai aduci aminte prima postare?

Am preluat din mers aceasta activitate, dorind alt “discurs” decat cel initial setat. Ceea ce se posta nu ne reprezenta. Asa ca am schimbat directia spre o abordare mai calda, mai putin tehnica, insa cu continut si informatii utile. Bineinteles ca-mi amintesc prima postare, se referarea la culori, cum altfel 😊

Si daca tot am vorbit de Social Media, ai reusit sa primesti conversii prin acest canal? Au venit clienti de la un mesaj de Facebook sau cei mai multi vin prin recomandari?

Da, cu toate riscurile pe care o larga expunere in social media o implica, conversiile nu au intarziat sa apara. Intr-o piata aglomerata, reusim sa ne impunem, iar totul tine de implicarea si pasiunea cu care ne facem treaba. Oamenii simt asta, si ne crediteaza cu increderea lor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ce iti place cel mai mult la viata ta in acest moment si ce ti-ar placea sa poti imbunatati ?

Dinamismul. Imi place tiparul nostru de business deoarece iti permite sa faci tot timpul altceva. Rar un proiect seamana cu altul, de clienti nici nu mai vorbesc 😊 De imbunatatit ai in permanenta, altfel intervine plafonarea.

Ce alte proiecte mai ai in desfasurare si cum te-a afectat pana acum toata situatia generata de pandemie?

Situatia actuala a lovit din plin industria mobilei. Pozitionarea noastra in mediul exclusiv online a fost un atuu, efectele avand un impact atenuat. Daca stam sa comparam activitatea noastra cu alti producatori care s-au vazut nevoiti sa inchida magazinele fizice si sa se dezvolte in acest moment in mediul online, putem spune ca am avut un mic avans. Noi mergem inainte, ne adaptam in permanenta, adaptam ofertele si serviciile situatiei actuale. Stiu si am incredere ca in final totul va fi bine

Si pentru ca tot am vorbit de pandemie, cum arata o zi din viata ta in izolare, cum o colorezi?

Marele avantaj al izolarii sociale este ca acum petrec mult mai mult timp cu Theodor, baietelul nostru. Am trait impreuna si pierderea primului dinte de lapte..deci n-am ce regreta 😊 Biroul meu s-a mutat acasa. Volumul de munca este destul de mare, deoarece nu-mi permit nicio abatere. Toti colegii mei sunt implicati, intr-un mod responsabil, adaptat conditiilor actuale. Clientii nostri trebuie sa stie ca noi suntem acolo pentru ei.

Un mesaj pentru cititori in care sa le spui de ce sa apeleze la serviciile tale atunci cand au nevoie de mobilier in locuinta lor

Daca ne referim stric la momentele pe care le traim acum, pe langa faptul ca ar achizitiona o mobila de calitate, adaptata 100% nevoilor si bugetului alocat plus un voucher cadou, ar sprijini in mod real un producator roman. Daca ne referim in general, potentialul nostru client trebuie sa stie ca va beneficia de un pachet complet de servicii  incepand cu consultanta, masuratori, executie proiect, adaptarea proiectului prin oferirea de alternative, disponibilitate, comunicare, preturi corecte.

In plus, in ambele situatii, clientii nostri ajung sa cunoasca niste oameni cu vise, cu ambitie, cu drag de a face, niste oameni faini..cum ne place sa credem, ca suntem. Chiar va provoca si va asteptam sa ne cunoasteti.

1 gând despre „Ella Rosu: Noi nu facem mobila. Noi imbracam sufletul in forme de mobilier”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.