Fără categorie

Eliza Marciana Chirilă: Lasă-te inspirat de elite! VINO şi descoperă-le povestea la Universitatea Româno-Americană!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Eliza Marciana Chirilă, la 20 de ani, este studentă Drept, Anul II,  la Universitatea Româno- Americană din Bucureşti. Membră  a Clubului Studenților din Universitatea Româno- Americană (CS-URA) și vice-președinte pentru Facultatea de Drept în CS-URA, Eliza face parte şi din Uniunea Națională a Studenţilor din România (USR), ca director național scriere de proiecte. În plus, Eliza are o experienţă bogată ca trainer şi voluntar în cadrul unor proiecte naţionale şi se mândreşte şi cu titlul de cel mai bun debater în cadrul Concursului Dezbate România 2011. Dar motivul pentru care Eliza a acceptat interviul nostru este altul. Eliza este project manager al proiectului Modele pentru TINEri, ediţia a-III-a. Motto: Lasă-te inspirat de poveștile invitaților!…

REPORTER: Ce înseamnă proiectul „Modele pentru TINEri”  şi de ce la Universitatea Româno-Americană?

 Eliza: Proiectul constă într-o serie de conferinţe care aduc împreună tineri studenţi si liceeni, aflaţi la început de drum şi profesionişti reputaţi din varii domenii. Conferinţele „Modele pentru TINEri” sunt un proiect al Clubului Studenţilor din Universitatea Româno-Americană care îşi propune să ajute tânăra generaţie să-şi descopere talentele, pasiunile şi motivaţiile personale. Acest lucru se realizează prin întâlniri  între tinerii studenţi şi oameni cu performanţe excepţionale din diferite domenii de activitate. Detalii despre primele ediții, parteneri și invitați găsești aici: http://www.facebook.com/modelepentrutineri/photos_albums?ref=hl

Misiune

Misiunea proiectului „Modele pentru TINEri” este să contribuie la o lume populată cu oameni care îşi cunosc talentele, fac ceea ce le place şi trăiesc în congruenţă cu valorile şi motivaţiile lor personale.

Universitatea Româno- Americană găzduiește aceste evenimente deoarece este principalul susținător al CS-URA și este un partener puternic ce a crezut mereu în studenții săi, i-a ajutat și i-a promovat!

 REPORTE:  Care este mesajul tău pentru tineri

Eliza: Aveti curaj! Acum este momentul nostru sa indraznim! Acum este momentul nostru sa reusim! Avem nevoie de modele adevarate, avem nevoie de mentori, dar cel mai important lucru de care avem nevoie este curajul si inspiratia. De aceea va astept cu mare drag la evenimentul din 7  Noiembrie, sa ne lasam inspirati de povestile invitatilor si sa gasim in noi scanteia care sa ne inalte in cel mai inalt zbor! Acum, nici macar cerul nu mai este limita, daca noi ne dorim sa cladim din viata noastra o poveste de succes!

 

0 gânduri despre „Eliza Marciana Chirilă: Lasă-te inspirat de elite! VINO şi descoperă-le povestea la Universitatea Româno-Americană!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *