Fără categorie

Eficienta si rezultate garantate prin SEO si PPC

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Ca antreprenor aflat la inceput de drum, ai investit tot ce ai avut mai bun in afacerea ta online pentru ca ai auzit ca internautii fac bani rapid, sigur si constant. Ai avut determinarea specifica unui pusti care descopera o jucarie noua si are impresia ca nimeni inaintea lui nu s-a mai gandit sa-i dea o intrebuintare specifica.

Business collage made of nine business pictures
Business collage made of nine business pictures

La o succinta documentare, constati ca ideea ta nu a fost atat de ingenioasa precum credeai, ba mai mult, altii ti-au luat-o iniante, au imbunatatit-o si tot nu au reusit sa o monetizeze. Cam asa stau lucrurile si la capitolul optimizare website, caci un site nu apare de la sine primul in cautarile Google, nici nu trece cu brio de update-urile Penguin si Panda doar pentru simplu fapt ca exista si el in vasta retea de site-uri de pe intreg globul.

Continuand in acelasi ton sarguincios, care caracterizeaza elanul neinitiatului, probabil vei incepe sa cauti tutoriale seo pe net, in speranta ca cineva iti va da gratuit reteta succesului pentru un site bine optimizat, care sa ii intre in gratii lui Google, asa incat sa scape de penalizare si, daca se poate, sa urce niste pozitii frumusele in topurile mai sus mentionatului motor de cautare.

La finalul lunii, cand in loc sa iti intre banii in cont, te trezesti cu niste date statistice nu tocmai favorabile site-ului pe care il detii, incepi sa regreti faptul ca ai trecut cu vederea pachetul  de servicii seo, acolo unde rezultatele iti erau garantate de profesionalismul oamenilot tehnic avizati pentru a depune aceasta munca in folosul tau, intr-un mod eficient, care mai ales pe termen lung urma sa iti garanteze prosperitatea afacerii tale online.

Analizand situatia in care te afli si stadiul la  care a ajuns afacerea ta, contrar asteptarilor mari pe care le aveai vis-a-vis de parcursul ei in mediul online, constati cu stupoare ca ai doua optiuni: fie continui in acest picaj, fie te redresezi, o iei de la zero si cauti o agentie de marketing online, dar asta automat va impune noi investitii din partea ta, ca detinator de site. Doar tu poti alege soarta pe care o va avea site-ul tau pana la urmatorul update Google.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.