Actualitate, Creatii, Economic

Edy’s ROYAL Predeal – Un hotel eclectic, un cupaj de stiluri si vibratii

Spread the love

Hotelul Edy’s ROYAL din Predeal, din exterior, nu spune foarte multe. O cladire inalta, o cladire care impune, care se ascunde printre brazii inalti de 15-20 de metri. Dar odata ce pasesti in interior, esti inconjurat de o multime de vibratii. Tablouri in stil Rococo, draperii, oglinzi, camere care par rupte din secolul XVII, XVIII, din Franta regelui Ludovic al-XVI-lea.

Si asta nu e tot. Un lift modern pentru a avea acces usor la etaje, balcoane spatioase, o sala de conferinta dotata cu tot ce este nevoie, o crama in stil arhaic boieresc si o multime de alte elemente atemporale. Fotografii care vorbesc de la sine.

➡ Putina lectie de istorie – Ce inseamna stilul Rococo

Desprins din baroc, rococo-ul a fost si este unul dintre cele mai spectaculoase stiluri de amanejari interioare si exterioare. Ca stil architectural, curentul rococo a aparut in Franta in secolul al XVIII-lea. A depasit granitele foarte repede. A ajuns peste Atlantic, unde a fost primit cu bratele deschise in tari din America de Sud precum Brazilia, Argentina sau Uruguay.

Putem rezuma totul din perspectiva unuia dintre cei mai cunoscuti regi ai Frantei – Ludovic al XIV-lea: opulenta, varietate, bogatie, exagerare. Atat in constructie cat si in decoratiuni si design interior acest stil este unul deosebit de incarcat. Pereti pictati, tavane ornamentate, oglinzi cu rame grele, sculpturi, tapiserii inflorate, mobilier masiv cu brate sculptate si tablouri uriase.

Fiind un curent nascut la curtea regala, rococo-ul este o marturie a bogatiei, luxului si opulentei. Unii il considera nepotrivit petru camerele moderne din prezent. Stilul a fost gandit pentru camere foarte inalte, in care se puteau suspenda candelabre incarcate. Astazi stilul rococo poate fi adaptat la nivel de design interior atunci cand vorbim de mobilier, fotolii, canapele, veioze cu abajur sau rame pentru tablouri, oglinzi sau biblioteci.

Canapelele, divanele si scaunele, acum masive si tapisate au devenit mult mai confortabile. Astfel ca poti sa-ti transformi living-ul intr-o fotografie elitista doar prin folosirea unor piese de mobilier extrem de incarcate cu diferite detalii zoomorfe si antropomorfe.

➡ Ce iti ofera Edy’s Royal Hotel?

Edy’s Royal Predeal se află în Predeal și oferă WiFi gratuit și grădină. Pensiunea este la aproximativ 1,9 km de pârtia de schi Clăbucet și la 1,7 km de pârtia de schi Poliștoaca. Proprietatea se află la 1,3 km de Clăbucet Sosire 1 și la 1,9 km de teleschiul Clăbucet.

Toate camerele pensiunii au dulap, TV cu ecran plat și baie privată. Camerele oferă aer condiționat. Unele camere pun la dispoziție terasă. Toate camerele sunt dotate cu minibar.  Hotelul este cotat cu 8,9 stele din 10 atat de cupluri cat si de persoanele single.

➡ Ziua Iubirii la Edy’s Royal Hotel

In acest an, Edy’s Royal Predeal a pregatit ceva special pentru cei ce se iubesc, indiferent ca sunt la prima tinerete sau sarbatoresc nunta de argint.

Astfel, in perioada 15-17.02.2019 sau 15.02.2019 – 18.02.2019, Hotel Restaurant Edy’s Royal iti ofera un sejur de doua sau trei nopti care include: micul dejun, cina festiva si un cadou surpriza in camera speciala.

Pachet servicii:

2 NOPTI

*15 februarie 2019:

★ Bine ati venit la Hotel Edy’s Royal
★ Primirea indragostitilor cu sampanie
★ Relaxare la spa
★ Cina bufet cu meniuri variate

*16 februarie 2019:

★ Mic dejun bufet
★ Timp liber: ski, sauna, jacuzzi
★ Cina festiva
★ Petrecere de Sf. Valentin
★ Bauturi incluse: whisky, campari, vin, bauturi racoritoare

*17 februarie 2019:

★ Mic dejun bufet

3 NOPTI

★ Timp liber: ski, sauna, jacuzzi ★ Cina bufet cu meniuri variate

*18 februarie 2019:

★ Mic dejun bufet

Tarife: 2 NOPTI – 490 lei/persoana/pachet servicii

3 NOPTI – 690 lei/persoana/pachet servicii

*Facilitati copii: 0 – 4 ani: gratuitate

4 – 14 ani: 50% reducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *