Fără categorie

Editura ZIP te invita la un Concurs de Poezie! Daca simti si traiesti versuri, hai sa le publici!

Spread the love

O vorba spune Romanul s-a nascut poet…Cat e de adevarata sau nu, nu stiu sa va dau raspunsul…Daca stau si ma uit in urma, pot spune ca am avut multi poeti de valoare, incepand cu Eminescu si terminand cu Nichita Stanescu, Adrian Paunescu…Si daca viata e o poezie si gandurile noastre numai vcersuri stiu a scrie, Asociatia Culturala ADSUM anunta pentru 2014 o noua editie a Concursului Anual de Debut al Editurii ZIP in poezie.

La concurs poate participa orice persoana care scrie in limba româna, care nu a debutat inca in volum propriu si a carei opera se incadreaza in conditiile prevazute de catre asociatie. Regulamentul complet poate fi consultat aici!

Ratzone te bagi!? Tu, spirit facut din versuri, ce cu mintea desenezi prin cuvinte randuri si idei stari si sentimente noi…

Premiul Editurii ZIP consta in PUBLICAREA VOLUMULUI declarat câstigator intr-un tiraj de 300 exemplare din care 150 exemplare revin autorului.. Prezentul concurs este pentru sectiunea POEZIE!

Manuscrisul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– sa fie trimis print si CD sau atasat unui e-mail

– sa fie scris cu caractere Times New Roman, corp 12, cu paginile numerotate, redactat in WORD, fara a fi transformat PDF.

Sa nu depaseasca 70 (saptezeci) pagini A4.

Numele autorului sau datele de contact nu vor fi trecute pe paginile manuscrisului

– manuscrisul se poate inscrie la concurs in perioada: 16 ianuarie -15 februarie 2014 la adresa de mail concursdebut@gmail.com sau prin posta la adresa: Editura ZIP, b-dul Energeticienilor nr 9E cam. 1019 sector 3 Bucuresti.

Manuscrisul, print /CD sau atasat unui email va fi insotit de urmatoarele acte:

– CV literar, cu fotografie tip legitimatie

– copie dupa un act de identitate cu fotografie

– date de contact: adresa de mail numar de telefon adresa postala.

Jurizarea va fi facuta in perioada 15-28 februarie . Premierea se va face in perioada 21-23 Martie in cadrul spectacolului dedicat de Asociatia Culturala Adsum Zilei Internationale a Poeziei.

NU SUNT ADMISE IN CONCURS:

a) manuscrisele care nu respecta specificatiile de mai sus

b) manuscrisele care nu au diacritice ori au greseli de ortografie

c) manuscrisele ale caror autori au publicat deja in volum propriu,

d) manuscrisele care ajung dupa data de 15.02.2014 orele 23:59 prin email sau dupa 15.02.2014 data postei.

Manuscrisele nu se inapoiaza iar Editura poate dispune publicarea unor poezii (2-5 poeme / autor) din manuscrisele primite alaturi numele si c v-ul literar in Antologia Concursului de Debut 2014 – sectiunea Poezie si in Revista ZIP pe parcursul anului 2014. Antologia va fi lansata in data de 04 decembrie 2014 cu ocazia aniversarii a 9 ani de existenta a Cenaclului de Seara.

3 gânduri despre „Editura ZIP te invita la un Concurs de Poezie! Daca simti si traiesti versuri, hai sa le publici!”

  1. Mai am experienta de genul asta. Nu o sa trimit nimic, pentru ca sigur vor proceda la fel. Vor anunta castigatorul iar restul cei care au trimis nu primesc nici macar minumul feedback ca le-a fost primit manuscrisul si citit… ce sa mai zic de vreo minima evaluare care sa foloseasca cat de cat scriitorului respectiv…

  2. te inteleg perfect si asa cum ti-am raspuns si pe facebook nu pot sa nu-ti dau dreptate…din pacate nu sunt implicat in organizare asa ca toate temerile tale…sunt intemeiate… @dor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.