A woman putting some vegetables in the fridge.
Social

Echipamente frigorifice. Produse profesionale!

Spread the love

Pentru o afacere de succes aveți nevoie de echipamente profesionale! Mai ales dacă afacerea dumneavoastră se desfășoară în domeniul alimentar.

Din fericire, în prezent, există companii cu experiență în România care comercializează echipamente frigorifice de cea mai bună calitate.

Frigomag – o companie în care puteți avea încredere deplină

Dacă doriți să achiziționați echipamente frigorifice profesionale foarte moderne, vă recomandăm să analizați chiar acum oferta acestei companii. Încă din anul 1998, compania Frigomag furnizează echipamente de acest gen produse conform standardelor internaționale. Este vorba despre produse foarte calitative cu un design de actualitate maximă.

Este una dintre puținele companii din România care supune produsele proprii unui control al calității foarte riguros, fiind format din 3 etape. Nu numai calitatea și eficiența în procesul de răcire sunt importante în această situație. Este vorba despre echipamente care nu consumă multa energie, avantaj de care vă puteți bucura din plin, timp îndelungat, mai ales dacă afacerea dumneavoastră este dezvoltată și necesită multe astfel de echipamente.

Tendința în momentul de față este ca prețurile energiei să crească în toată lumea. Într-o astfel de situație, un consum redus de energie poate fi avantajos din punct de vedere financiar, mai ales pe termen lung.

Categorii de produse

În cazul de față, putem spune că oferta este extrem de generoasă. Include lăzi frigorifice cu capac, lăzi frigorifice cu geam, vitrine speciale pentru înghețată, insule frigorifice, vitrine orizontale, vitrine frigorifice verticale, vitrine speciale pentru cofetării și patiserii, etc.

Așadar, dintr-un singur loc vă puteți echipa magazinul cu toate tipurile de echipamente moderne frigorifice.

Pentru că este vorba despre o companie care cunoaște foarte bine nevoile clienților săi și pentru că este interesată de sprijinul acestora în cel mai profesional mod, Frigomag vă pune la dispoziție și servicii profesionale, nu doar produse. Spre exemplu, nu este nevoie să cumpărați o remorca frigorifica profesională. O puteți închiria tot cu ajutorul acestei companii, costurile nefiind foarte ridicate.

Sunt oportunități care merită atenția dumneavoastră și pe care vi le recomandăm cu încredere. În afară de produsele și serviciile de închiriere echipamente frigorifice, compania vă mai pune la dispoziție și diferite servicii de reparații instalații termice, sanitare sau de gaze. Solicitările pot veni atât din partea companiilor care funcționează în spații industriale ample cât si din partea consumatorilor casnici.

Exemple de produse Frigomag

Ladă congelare M600P

Produsul acesta face parte din categoria de echipamente profesionale pentru refrigerare. Este destinat magazinelor care depozitează și comercializează înghețată, alimente semi congelate sau congelate. Este prevăzut cu un capac din sticlă construit în sistem culisant. Cadrul acestui tip de produs este realizat din materiale plastice rezistente la șocuri și lovituri. Conține și un strat de protecție PMMA. Sunt disponibile produse care a culori diferite. Compania va oferă posibilitatea de a comanda produse vopsite în culorile solicitate de dumneavoastră, de asemenea.

Este un echipament modern eficient din punct de vedere energetic care poate funcționa în condiții foarte bune până la temperaturi ambientale de +35 grade Celsius. Opțional puteți opta pentru termometru bimetalic sau pentru termoreglator electronic de ultimă generație.

Produsul poate fi ridicat direct din showroom-ul situat în orașul Oradea sau poate fi livrat oriunde în țară de către companie.

Ladă congelator cu capac solid M600Z

Și acesta este un echipament frigorific profesional foarte modern. Este prevăzut cu un capac solid. Pot fi depozitate cu ajutorul lui produse refrigerate la o temperatură stabilă și scăzută. Produsul a fost apreciat de foarte mulți clienți deoarece este foarte spațios și este ușor de operat. Este recomandat pentru magazine alimentare care comercializează produse refrigerate, pentru bucătăriile restaurantelor, pentru unități de catering, pentru uz casnic, etc.

Se pot comanda coșuri suplimentare, termometre bimetalice, termoreglator electronic sau capac din oțel inoxidabil alimentar. Și acest produs are un consum redus de energie și există posibilitatea de a comanda vopsirea lui în culoarea pe care o doriți dumneavoastră.

Pentru ofertele de preț, vă recomandăm să trimiteți o solicitare la adresa de email menționată pe site. Comenzile mari sunt acceptate! Toate relațiile suplimentare le puteți obține și la numărul de telefon 0721.119.137. Considerăm ca este utilă o vizită în magazinul de prezentare din orașul Oradea, dacă veți fi prin apropiere. Este o modalitate foarte simplă de a vedea expuse produsele companiei. Veți putea adresa întrebări personalului, în mod direct, despre toate categoriile de produse și veți afla prețurile acestora. Nu uitați să întrebați despre facilități și despre serviciile opționale. Sunt importante și vă vor ajuta să administrați așa cum veți dori afacerea dumneavoastră.

Nu trebuie să vă îngrijoreze foarte mult prețurile. Nu sunt mari, luând în calcul performanțele echipamentelor și mai ales consumul acestora de energie.

Rețineți un detaliu foarte important: livrările sunt realizate în toată țara în condiții foarte bune.

În concluzie, dacă doriți să vă reînnoiți echipamentele frigorifice sau dacă abia acum deschideți o afacere în domeniul alimentar sau în domeniul turismului și restaurantelor, luați în calcul această ofertă și analizați toate avantajele reale pe care le pune la dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.