Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, Muzica, Tineri

Dupa doza de REVIVE 5AM am dansat Hora Unirii la Postavarul

Spread the love

Context

Am aflat de 5AM total random de la Mihai Scarlat. Nu direct de la el ci dintr-o postare de pe pagina sa de Facebook unde vorbea despre acest produs. Curios, am zis sa il testez si eu. Dupa o seara in care am savurat mai multe cocktail-uri de whiskey , pe la 3 dimineata am savurat o doza iar dimineata m-am trezit super fresh. Am zis, daca tot merg pe munte la Postavarul sa iau cu mine mai multe produse, am vorbit cu Mihai si am impartit la un grup de 40 de persoane 6 baxuri. Fiecare stie cat poate sa duca la bautura, mai ales ca pe 30 noiembrie a fost sf. Andrei.

Foto: Arhiva Prietenii, Muntele, Chitara si Focul

Cu REVIVE in varf de munte la Postavarul?

Si acolo in varf de munte, cu bere, whiskey, vodka, visinata, si vin, rauri de vin, pana dimineata, cei care au fost mai prieteni cu licorile bahice au incercat inainte de culcare doza de 5AM. Rezultatul? Dupa o petrecere inceputa la ora 19 si care a tinut literalmente pana la ora 6 AM, dupa doza de 5AM, pe la 11 toti am fost fresh sa dansam hora unirii la Postavarul. Imaginile vorbesc de la sine.

Iar partea si mai tare de abia acum incepe. Initiativa noastra a ajuns in peste 40 de publicatii media din judetul Brasov si din tara, televiziuni si posturi de radio precum: TVR1, TVR2, Antena1, Antena3, Realitatea, Mediafax, Adevarul, Gandul.info si nu numai. Si asta pentru ca am avut energie si vibe fresh datorita 5AM.

Ce este REVIVE 5AM?

RE:VIVE, cea mai nouă companie de suplimente alimentare, a lansat pe piata 5AM, primul produs anti-mahmureală (www.reviveshop.eu), ce a luat naștere dintr-un mix original de ingrediente naturale și tehnicile de procesare aparținând științei moderne.

5AM este o soluție ce se administrează după cum sugerează și numele, noaptea, înainte de culcare, pentru dimineți frumoase și zile cu un tonus ridicat lipsite de senzația de mahmureală. Stare de mahmureala este de fapt un amalgam de situații cu care se confruntă organismul, precum deshidratarea severa, îngreunarea funcționării ficatului, lipsa de energie și o stare de oboseală continuă. Studiind toate aceste cauze, a luat naștere formula anti-mahmureală din spatele 5AM.

Suplimentul este o soluție non-alcoolica pe bază de apă ce conține o concentrație mare de plante ale căror proprietăți au fost demonstrate științific că ajută la buna funcționare a organismului pe diverse paliere ce contribuie la metabolizarea alcoolului în organism și menținerea unei stări de bine. Povestea REVIVE 5AM o aveti in acest link – https://www.facebook.com/watch/?v=668303433574831

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.