Atelier de Idei, Social

Dr Valentin Popescu: De ce sa facem perfuzii cu cocktailuri de vitamine! Pentru o imunitate care dureaza mai mult

Spread the love
Dr Valentin Popescu, Asistent Universitar si Coordonatorul Medical al Clinicii Bloom Clinique, a oferit cateva insight-uri despre serviciile clinicii Bloom.

➡ De ce să facem perfuzii? Nu putem lua pastile cu aceleași ingrediente?

Răspunsul simplu ar fi NU. Dacă intrăm în detalii totul se rezumă la concentrația de substanțe active pe unitatea de timp. Absorbtia de la medicamentele orale este mult mai mica si mai lenta, de aceea este nevoie de administrarea intravenoasa (prin perfuzie).

Orice supliment, tratament – necesită o evaluare medicală și o adaptare la metabolismul și bolile asociate ale fiecărui pacient.

➡ Nu doare să faci o astfel de terapie?

Durerea este de foarte scurtă durată și este legată strict de înțepătura de la montarea perfuziei. În rest pacientul nu ar trebui să resimtă durere pe durata terapiei. Dă dependență? Din momentul în care stopez terapia voi suferi o degradare metabolică?

Nu, nu dă dependență. Nu trebuiesc utilizate in continuu deoarece suprastimulăm organismul, dar nu induc o „lenevire” a metabolismului după oprirea terapiei. Administarea acestor perfuzii personalizate au rolul de a maximiza performanța organizmului fără a epuiza resursele, ci prin furnizarea tuturor resurselor necesare.

Cu siguranță măcar o dată te-ai întalnit cu starea aceea enervantă când știi ca ai o gramadă de lucruri de rezolvat, ai vrea să faci o mulțime de treburi, dar nu ai energie nici să te miști prin casă, mintea îți zburdă pe câmpii și nu te poți concentra pe nimic.

La Bloom Clinique avem mai multe COCKTAILURI PERFUZABILE, MARCA PROPRIE, o selectie de vitamine si minerale, antioxidanti destinate persoanelor active  pentru a avea o dinamica mai buna, energie si vitalitate, randament si putere de concentrare, o buna hidratare si o stare generala mai buna.

Acestea se pot alege dintr-o gama prestabilita sau adapta, la recomandarea medicului, in functie de nevoile specifice ale pacientilor; fiecare are o poveste si un rol…am incercat sa le descriu cat mai plastic, astfel incat fiecare pacient sa gaseasca beneficiile descrise in starea proprie, imediat dupa oricare dintre perfuziile descrise mai jos.

Fire starter este tratamentul care te ajuta sa ai energie, vitalitate, un tonus foarte bun si imunitate pentru o perioada lunga de timp; la cateva ore dupa perfuzie vei avea energie maxima și vei fi plin de creativitate.

Stress-ul ne afectează zilnic pe toți, însă fiecare răspunde diferit la acest stimul foarte nociv. Daca activitatea ta zilnica devine din ce in ce mai grea și te simți copleșit de stress, e momentul să apelezi la o evaluare medicala personalizată la Bloom Clinique și mai mult ca sigur vei ajunge la tratamentul Mind bloom. Mind bloom reface sistemul nervos și îl apără de degradare, oferind tot odată energia necesară depășirii acestui moment mai dificil.

Administrarea dureaza maxim 45min, timp în care vă vom asigura relaxarea și confortul astfel încât corpul să se poată regenera.

Lucrezi mult și mai ales depui mult efort intelectual, se resimte oboseala unei perioade aglomerate?! Dacă simți că mintea devine din ce în ce mai greoaie, iar capacitatea de concentrare a scăzut sau aproape că a dispărut e momentul pentru Bloom Enlightment.

Te vom așeza relaxat pe fotoliul de tratament și vor urma 2 perfuzii seriate care au rolul de a te ajuta sa te poti conentra maxim si sa dai randamentul dorit. Vom reseta toate sistemele tale stimuland regenerarea nervoasa. Administrarea dureaza cca 100 min, timp în care vă vom asigura relaxarea și confortul astfel încât corpul să se poată regenera.

Body refresh (Glutation) – Pentru că ești alcătuit din miliarde de celule care duc zilnic greul și care sunt supuse stresului oxidativ- acesta provine din toate mediile de la stresul psihic, la alimentele acide pe care le consumi, de la oboseala fizica, efort muscular intens. Periodic, organismul tău are nevoie să își relaxeze celulele și pentru asta avem Body Refresh. Hai să te relaxezi și să te energizezi de la cea mai mică structura a ta: celula.

Body refresh previne îmbătrânirea celulară, oboseala cronică și ajută în diminuare simptomelor date de sindromul de colon iritabil sporește imunitatea, detoxifica ficatul și îl ajută să se recupereze.

După această perfuzie vei simți energia cum începe să își facă simțită prezența. Regenerarea și refacerea celulelor necesită timp si perseverență, dar de fiecare dată vei remarca diferența

Efectele îmbătrânirii pot produce mai multe probleme și boli. Fie că suferi de anumite afecțiuni datorate îmbătrânirii sau stilului de viață dezorganizat, fie că vrei să previ asemenea probleme după un consult de evaluare ai toate șansele să ai nevoie de Reverse Age. Tratamentul acesta accelerează metabolismul celular și scade glicemia ajutând la echilibrarea nivelului de grăsimi din corp.

După această perfuzie vei simți energia cum începe să își facă simțită prezența. Regenerarea și refacerea celulelor necesită timp si perseverență, dar de fiecare dată vei remarca diferența.

Thor – only for men (Vitamina C, Vitamina B6, Magneziu) dacă ești tipul dinamic, sportiv, mereu gata de acțiune. Mergi la sala de fitness sau alergi frecvent, dar totuși simți ca nivelul tau de energie este scăzut și vrei să oferi corpului tău șansa de a se reface și de a clădi corpul pe care il dorești în plină formă? Vrei mai multă energie să obții ce ți-ai propus? Thor este acel tratament care te va ajuta să dai mereu randament maxim în toate activitățile tale și în plus îți va scădea nivelul de anxietate și oboseală. După această perfuzie vei simți corpul revigorat și gata de performață. La fiecare doză vei remarca diferența

Administrarea dureaza cca 45min, timp în care vă vom asigura relaxarea și confortul astfel încât corpul să poată atinge potențialul maxim.

Wonder woman – only for women (Vitamina C, Vitamina K, Vitamina B6, Magneziu, Calciu)

Zi de zi luptăm să ne menținem în formă și să oferim tot ce avem mai bun și mai frumos, însă oboseala și înaintarea în vârstă duc la scăderea randamentului, creșterea nervozității și îmbătrânirea pielii. Nu ai vrea să faci toate aceste neajunsuri să dispară treptat din viața ta? Wonder woman poți fi chiar tu cu o sănătate de invidiat, o piele ce se va regenera mai ușor și cu un nivel de oboseală mult diminuat. Perfuzia aceasta e menită să îți asigure necesarul metabolic și să îți activeze resursele de regenerare. Chiar dacă ai avut o zi bună sau una mai rea poți apela la Wonder woman.

După această perfuzie vei simți un nivel mai bun de hidratare a pielii și mucoaselor, mai mult chef de viață și o stare de bine. La fiecare doză vei remarca diferența

Administrarea dureaza cca 45min, timp în care vă vom asigura relaxarea și confortul astfel încât corpul să poată atinge potențialul maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *