Fără categorie

Doua saptamani la Oxford cu un PASAPORT PENTRU EXCELENTA! VEZI VIDEO!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

O tabără de vară de 2 săptămâni la OXFORD îi aşteaptă în această vară pe cei mai buni elevi cu vârsta între 12 şi 17 ani, care cunosc limba engleză şi sunt pasionaţi de cultura britanică.

Pentru a castiga marele premiu sau unul din celelalte premii puse la bataie in cadrul concursului de limba engleza “PASAPORT PENTRU EXCELENTA”, ei trebuie doar sa se inscrie pe www.pasaportpentruexcelenta.ro pana pe 22 martie 2011.

Concursul este simplu si are ca scop stimularea creativitatii copiilor.

Pentru inscrierea in prima etapa a concursului, participantii vor completa un formular pe site-ul concursului www.pasaportpentruexcelenta.ro si vor incarca o fotografie sau o imagine care ar putea ilustra, in viziunea lor, morala unui cunoscut proverb britanic, pe care il vor afla de pe site-ul concursului. Apoi,  pentru a argumenta alegerea facuta, ei vor redacta un text in limba engleza de max.35 de cuvinte.

In acest concurs si profesorii castiga! Primii 3 profesori cu cei mai multi elevi inscrisi vor fi invitati sa participe la o tabara de 2 saptamani in diferite locatii din Anglia.

Concursul “PASAPORT PENTRU EXCELENTA” este organizat de Fundația Dan Voiculescu in parteneriat cu Mirunette International Education, British Council și Fischer International. Mai multe detalii pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *