Fără categorie

DOREL are smartphone. Rezistent la apă, praf și șocuri!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Românii sunt inventivi și se adaptează din mers. Pentru că suntem pe locuri fruntașe la consumul de trafic de date pe smartphone și tablete și pentru ca iubim tot ce e nou în materie de gadgeturi, din această iarnă ne putem mândri cu două modele de smartphone-uri românești rezistente la apă, praf și șocuri. Și pentru că sunt românești au nume românesc – Dorel și Explorer.

Potrivit RomaniaLibera.ro Ambele smartphone-uri sunt dual sim, rezistă în apă timp de 30 de minute și fac față la cele mai puternice șocuri, căzături, intemperii, ploi sau chiar îngheț.

Telefonul Dorel este un smartphone cu un ecran IPS, display de 3,5 inchi și o rezoluție de 320×480 pixeli. Are o memorie internă de 4 GB dar suportă carduri de tip SS2 de până la 32 GB.

Are un procesor dual-core, model Mediatek 6572, chipset pe o frecvență de 1,2 GHz. Din păcate, cei doar 512 RAM sunt insuficienți pentru Android-ul Kitkat 4.4. Astfel, se va mișca greoi dacă rulați un joc și ascultați și muzică și va avea lag atunci când rulați mai multe operațiuni.

Dorel va fi totuși un smartphone multimedia. Va avea o cameră de 5 MP cu blitz LED încorporat, receptor GPS, WiFI pe ultima versiune de conectivitate, Bluetooth 4.0 și chiar dacă nu e un telefon 4G, suporta viteze de până la 7,2 MB/s pentru că are un receptor 3G adaptat.

Dorel însă vine cu ceva nou pe piața de profil. Primul standard IP67 waterproof și dustproof pentru un smartphone românesc. Plus că este rezistent la șocuri mecanice și termice.

Telefonul permite accesarea aplicațiilor la adâncimi de maxim 2 metri pe o durată de maxim 30 de minute și vine cu mai multe pachete preinstalate.

Aplicația Utok Now iți aduce o lună de filme, seriale și meciuri gratuit, acces la muzică gratis timp de 30 de zile și 1000 de cărți preinstalate ce pot fi accesate prin aplicația Elephant Ebook reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *