Fără categorie

Doar doua boabe am sa-ti mai spun despre WEBSTOCK 2015!

Spread the love

Dupa ce mi-am anuntat afilierea si prezenta la Webstock 2015 intr-un mod inedit, mai exact in versuri precum Eminescu, Bacovia sau Nichita Stanescu, e timpul sa trec la o abordare un pic mai serioasa despre chestiuni si mai serioase. Intrebarea la care ma provoaca Manafu sa raspund este – Cine este cel mai cel din online-ul romanesc?

webstock

Voteaza Personalitatea Online a Anului!

Evensys si Intel Romania sustin si anul acesta activitatea si comunitatile create online, oferind un premiu special pentru Personalitatea Online a Anului. Pentru ca este prima oara cand votul pentru o categorie la Webstock Awards este deschis publicului, mi-am ales si eu – The Chosen one. Dar tin votul secret din motive alese de mine :)!

Daca nu esti de acord cu alegerea mea pe care oricum nu o cunosti :), pana pe 27 septembrie, desemneaza-l si tu prin vot nominal pe cel/cea care crezi ca s-a remarcat anul acesta ca cea mai activa prezenta din online-ul romanesc. Pe 2 octombrie, laWebstock Awards, vom anunta in premiera, castigatorul.

Participa la Studiul State of Social Media Employment!

Pe sustinerea ta ne bazam si pentru a ajunge la cat mai multi oameni din social media. Acum cinci ani porneam in derularea unei analize care implica mediul social media din Romania, si mai exact, noile joburi aparute si specifice acestui sector, sub forma unui studiu: State of Social Media Employment.

Continuam sondajul si anul acesta, adresandu-ne celor care au in responsabilitatile lor cel putin o activitate legata de social media, fie ca e vorba de companii sau agentii. Informatiile vor fi confidentiale si vor fi folosite doar pentru analiza statistica a pietei.

Ne-ar fi de folos ca acest chestionar sa ajunga la toti cei angajati pe o pozitie de social media. Poate tu esti unul dintre ei! Specialistii Portal HR si Evensys vor colecta aceste date, iar rezultatele vor fi anuntate in cadrul Webstock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.