Fără categorie

Doar 13 diferente intre barbati si femei cand vine vorba de…MANCARE si nu numai…!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

1. Numele
Daca Ana, Maria, Cristina si Andreea se intalnesc la o terasa exclusivista din centrul vechi al Capitalei unde consuma fiecare produse sanatoase din gama BLUE DIAMOND, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria, Cristina si Andreea. Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere si shaorma tot in centrul vechi al Capitalei, vor dialoga spunandu-si (afectuos): „Grasule”, „Prostule”, „Testosule”, „Cap” sau „Mosule”.

2. Achitarea notei de plata
Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai, George si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest… Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta 🙂

3. Banii
Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar. Iar daca vrea sa se impace cu persoana iubita se va da peste cap sa o impresioneze si va cumpara DOAR produse eXclusiviste. O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere.

4. Baia si lucrurile personale
Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti, pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel.
Numarul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Pe majoritatea acestor obiecte un barbat nu este capabil sa le identifice.

5. Argumente si discutii

Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict. Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii.

6. Cainii
Femeile iubesc cainii de la 10 metri distanta si inchisi in custi metalice. Barbatii iubesc cainii si profita de femei atunci cand acestea sunt pe strada si sunt speriate de caini si rad de ele numai cand nu mai sunt de fata.

7. Viitorul
O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste. Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste.

8. Succesul
Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa si care poate manca SHAORMA fara sa se ingrase. O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat pentru a-i cumpara produse de TOP.

9. Mariajul
O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face. Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face.

10. Vestimentatia ingrijita
O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc. Un barbat va fi aranjat cu ocazia unei nunti sau a unei inmormantari.

11. Natural
Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat. Femeile, cumva, se „deterioreaza” in timpul noptii :)))) Dar asta se intampla doar celor care nu folosesc produse de calitate

12. Familia
O femeie stie totul despre copii. Stie la ce ora este programarea la dentist, cunoaste relatiile lor sentimentale si anturajul, mancarea preferata, temerile ascunse, sperantele si visele. Si un barbat crede ca stie totul despre copii numai sa nu fie ai lui.

13. Concluzia
Orice barbat casatorit  isi uita greselile. Orice femeie casatorita are un roman nescris cu „greselutze de barbat” si o foicica cu discutabilele erori personale.

PS: Si daca tot suntem la capitolul barbati vs. femei amuzati si de asta:D

Din seria cugetarilor pentru femei suparate: BĂRBAŢII SUNT PRECUM PANTOFII…….cei care iti plac, te costa… foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon… daca nu ii iei PE CEI potriviti, s- ar putea sa te bata… cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre… oricat le- ai vorbi, nu devin mai maleabili… unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese… unii merita lasati la usa … lumea te judeca in functie de ei… alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor… cei sireti trebuie legati… toti trebuie calcati in picioare :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *