Atelier de Idei

Dj Santon the sound from Ibiza

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

01-56Dj Santon, pe numele lui Dan Teodor s-a nascut in Tg-Jiu. Are 25 ani şi este licentiat in informatica manageriala. De ce Dj Santon? Pentru că lui Dan i-a plăcut mult în Ibiza unde  există o cafenea numită Santon şi de aici şi numele său de scenă.  Dar să-i urmărim povestea din spatele platanelor…

*Ce inseamna pentru tine clubul „The Bubbles”?

**Bubbles Club pentru mine reprezinta o locatie unde ma pot exprima cum imi place si anume muzical , transferand publicului energia muzicii mele.

*Povesteste-ne cate ceva despre mixajele tale favorite?

**Cele mai reusite gig-uri pe care le-am avut de cand m-am apucat de djing au fost in Queens Club ( ex ilDivino , Bucuresti ) unde efectiv lumea reactiona fantastic aproape la fiecare piesa pusa in set si in Grecia pe insula Lessvos pe plaja din (Eressos) si in club Kohillia din capitala insulei (Mytilini). Acolo in grecia lumea vibra a distractie, oameni cu varste cuprinse intre 10 si 60 de ani dansau cu aceeasi energe; a fost magic.

img_2916*De ce ai ales muzica House ca mod de exprimare?

**Cand am decis sa fac ceva pentru scena muzicala din Romania , am ales muzica house pentru ca am simtit ca ma reprezenta cel mai bine , m-am regasit in beaturile si vocalele lui Roger Sanchez ,Scumfrog ,LouieVega, Deep DishJohn Digweed, Robbie Rivera , etc.. ,

*Ce faci atunci cand nu faci muzica?

**Cand nu fac muzica fiind un impatimit al motociclismului prefer sa scap de rutina si oras , luand drumurile tarii la „picior” sau… mai bine spus roata.

img_3628*Care sunt Dj din Romania pe care ii apreciezi cel mai mult din punct de vedere muzical?

**As putea mentiona doar 2 nume din pacate. Dj Darius( ECBistrita ) si Vali Barbulescu.

*Ai un „mentor”, un DJ international al carui stil te-a influentat?

**Nick Curly . Pur si simplu ador muzica lui.

*Un mesaj pentru fanii tai….

**Remember House Music!

Autor: Bogdan DĂRĂDAN

Dj Santon In the vibe of the sound


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *