Fără categorie

Dincolo de frumusete…

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Epilog

Recent m-am lasat sedus si m-am lasat pierdut in farmecul oriental unde, transmutat la nivel atomic si chimic, m-am teleportat in tari precum India, China si Japonia. Urmatoarele randuri fac parte din apologia fantasticului pentru ca jad-ul si turmalina te transforma si te transfigureaza la modul fantastic. Asa cum brandul Artic transforma, cu ajutorul tehnologiei, problemele cotidiene in clipe de desfatare si rasfat si imaginatia mea transforma orice calatorie intr-o aventura mistica.

Un loc pe Pamant unde, energiile cosmice te leaga de zeii adormiti sau neadormiti, de trecutul ireversibil si atemporal, de viitorul nebanuit si eteric…

TIMP: 2014 i.e.n

LOC: Muntele FUJI

Liniste in Taramul Zeilor. Desi suntem in septembrie, ploua, vant, frig, in varful  FUJI e cald ca-n Paradis. Soarele arde cu putere, mai multi nori pufosi se plimba nestingheriti printre tufe de coriandru, privighetorile se alearga printre arborii de mustar, totul e de vis. Sub un stejar milenar, la o masa din lemn de cires stau de vorba inconjurati de nimfe Zeus, zeul zeilor, Poseidon, zeul Apelor, Oceanelor, lacurilor, raurilor si Ares, zeul Razboiului.

Dupa o sesiune de vanatoare prin Campiile Elizee, cei trei zei au obosit. S-au asezat la masa sa serveasca fructe dulci si aromate si sa se bucure de amforele pline cu ambrozie. Hainele murdare din timpul vanatorii le-au aruncat zanelor din lacul rotativ. Pe atunci inca nu existau masinile de spalat rufe Artic, dar tehnologia s-a pastrat si anume – forta centrifuga e cea care face ca petele sa zboare in neant.  Dar sa ne intoarcem la zei sa ascultam despre ce vorbesc ei…

– Eu, Zeul Ares, cand vin obosit de la razboaie, am un loc al meu, un loc special, plin de desfatari si placeri trupesti. E o cetate ratacita cu nume de nimfa – Cetatea ELENA, constructie asezata intr-o vale pierduta printre munti unde ma refugiez mereu. Doar eu stiu locul. Acolo, in acea cetate, sunt numai amazoane. Numai femei una si una. Blonde, brunete, roscate. E divin! Le invat sa traga cu arcul, sa isi faca sageti iar ele ma invata sa ma relaxez 🙂

Cum ajung acolo, le pun sa se lupte cu sabiile, le pun la concursuri de tir, le pun sa traga cu arcul si la final, deliciul suprem – Bataie in noroi. Iar cele mai curajoase au privilegiul de a-mi calca patul si asternutul.

– Eeeee, fratele meu, ce spui tu e nimic pe langa locul pe care-l stiu eu. Eu,  Zeul Poseidon, cand obosesc de la luptele cu furtunile si taifunurile, cand nadusesc dupa intrecerile cu corabiile pamantenilor, eu ma refugiez pe insula mea, insula Afrodita. O insula la fel de frumoasa precum numele. Acolo, inconjurat de zeci de sirene, ma bucur numai de placeri si desfatari. Pe langa frumusetea lor si formele lor voluptoase, ma bucur de glasul lor angelic, bucate alese. Le pun sa inoate, sa cante, sa ma incante si cele mai gratioase si mai fermecatoare au sansa sa-mi coloreze noptile, patul si asternutul.

– Fratii mei, va obositi degeaba sa ma convingeti. Eu Zeus, Zeul Zeilor, am gasit pe Pamant, in vechea Dacie, un loc de vis, un loc divin, un colt de Paradis DAR nu voi dezvalui locul pentru ca e ascuns intre stanci, intr-o trecatoare mai ingusta decat latimea unui om.

Aici veti descoperi cele mai adanci placeri, veti cunoaste cele mai fierbinti desfatari, va veti simti pentru cateva ore mai mult decat zeii. Si, ceea ce e mai important, voi va lasati timpul sa se stinga si energiile sa vi se risipeasca in placeri frugale. Eu am ales-o pe EA si, ca un cuplu din material divin – Atomul ne-am relaxat simturile, gandurile, emotiile. Dar doar eu voi stii pe veci, secretul!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Dincolo de frumusete…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.