Fără categorie

Dincolo de clipurile de pe youtube 360, cum ar fi sa vezi LIVE un show unde scena are 360 de grade deasupra ta?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Fuerza Bruta este mai mult decât un spectacol – este o trăire unică, o experiență care trebuie trăită o dată în viață, este o senzație care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală. Show-ul de pe Broadway care a cucerit întreaga lume și care a fost prezent în peste 50 de țări vine acum în România pentru a susține o cauză de caritate – Fuerza Bruta va avea un număr limitat de spectacole în București, totul spre ajutorul copiilor aflați în situații dificile de la Fundația Gimmyni. Fiecare show va fi dedicat unui număr restrâns de spectatori, doar 500 de persoane fiind prezente în sală, iar o parte din suma strânsă în urma vânzării biletelor va fi donată Fundației Gimmyni.

Fuerza Bruta reprezintă un eveniment în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Spectacolul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.

Celebrul show de pe Broadway este un sold-out, care însumează peste 1.8 milioane de bilete vândute până la ora actuală. Este un spectacol care a cucerit întreaga lume și care garantează un eveniment grandios pentru publicul român. Acrobații accelerează la maxim pe o bandă rulantă imensă, fug printr-o serie de pereți mișcători, sunt suspendați în aer și înconjurați de apele mării Mylar, iar superbele gimnaste realizează contorsiuni incredibile în apele care se afla deasupra publicului. Pe scurt, Fuerza Bruta promite o experiență care stimulează toate cele cinci simțuri!

➡ Despre Fundația Gimmyni

Fundația Gimmyni, ce are ca unul dintre scopuri rezolvarea problemelor ce afectează sănătatea mintală, a deschis în ianuarie 2016 Centrul Gimmyni de terapie, consiliere psihologică, orientare în carieră, consiliere juridică și socială. Prin paleta de servicii pe care o oferă, centrul își propune să susțină recuperarea gratuită a copiilor și a persoanelor care, din cauza unor impedimente financiare, nu pot beneficia de tratament pentru diferite tulburări precum autism, sindrom down, întârzieri în dezvoltarea psihică sau afecțiuni locomotorii. Tratamentele sunt de cele mai multe ori de lungă durată și necesită un suport continuu pentru ca rezultatele să nu se lase așteptate.

În prezent, misiunea Fundației Gimmyni constă în desfășurarea unei palete largi de activități sociale, cum ar fi promovarea drepturilor copiilor, protecția persoanelor adulte cu dizabilități și a vârstnicilor, ajutorarea familiilor nevoiașe, înființarea unui centru de terapie, consiliere psihologică.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.