Atelier de Idei

Din culisele adevăratului rezultat al alegerilor din Republica Moldova

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

votDan Pătraşcu ne oferă, cred eu, o serie de informaţii interesante. Citiţi! Merită.

„După cum am afirmat în repetate rânduri, renumărarea voturilor nu poate fi, în acest caz, un intrument pentru a demonstra fraudarea alegerilor. În acest sens trebuie amintit că liderii opoziţiei nu au primit acceptul pentru copierea listelor electorale. Acest detaliu este extrem de important, pentru ca astfel s-ar fi putut demonstra, probabil, că alegerile din 5 aprilie au fost fraudate. Iată câteva fraude:

1. Pe listele electorale au fost trecute câteva zeci de mii de persoane decedate, care au votat, evident, în favoarea comuniştilor.

2. Pe listele electorale au fost trecuti copii cu deficienţe internaţi într-un spital din Chişinău, iar aceştia au votat, evident, tot în favoarea comuniştilor.

3. Dreptul la vot se putea exercita prin intermediul unei “cărţi” de alegător extrem e uşor de falsificat. Fiecare individ avea dreptul la o astfel de carte de alegător. Diverţi reprezentanţi ai comuniştilor au avut chiar şi până la 10 cărţi de alegător, cu ajutorul cărora au votat la 10 secţii de votare diferite, unde erau trecuţi pe listele suplimentare.

4. Dreptul la vot putea fi exercitat şi prin intermediul altor documente de identitate. Astfel, se putea vota cu cartea de alegător, cu paşaportul rusesc, cu paşaportul moldovenesc şi cu buletinul de identitate. Oamenii din sistem au votat la mai multe secţii de votare prin intermediul unui act diferit de identitate. La fiecare secţie erau trecuţi pe listele suplimentare”. Pentru informaţii complete detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *