Fără categorie

Dimineata la Disclaimer: Si totusi, ce mai ramane din iubire fara…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Our Score

➡ Si totusi, ce mai ramane din iubire fara SMS_uri de dimineata atunci cand el  a dormit sau ea a dormit in alte parte decat in patul tau/ei?

20160618_111726-01

➡ Si totusi, ce mai ramane din iubire fara saruturi de dimineata, fara saruturi pe umar, obraji, ochi, maini, fara imbratisari, oricand si oriunde, fara soapte la ureche?

20160618_151622

➡ Si totusi, ce mai ramane din iubire fara apeluri spre el sau spre ea, cand te suna sau suni si te framanta fluturii din stomac pentru ca stii ca vei vorbi cu cel/cea de care esti indragostit/a?

➡ Si totusi, ce mai ramane din iubire fara cuvinte precum „iubitul meu”, „iubita mea”, „csebuiet” sau spus raspicat „Te iubesc iubitul meu/iubita mea ?”

➡ Si totusi, ce mai ramane din iubire fara emotii, amintiri impreuna, tinut de mana?

20160618_154421

In cariera intotdeauna e loc de mai bine. Poti sa muncesti mai eficient, mai eficace, poti sa vinzi mai mult daca lucrezi in sales, sa ai trafic pe blog daca esti blogger, sa termini un proiect mai repede daca esti inginer. Dar daca iubirea incepe cu „Si totusi l_as iubi mai mult fara asta sau asta” sau „L_as iubi mai mult daca…” mai e iubire?

Daca in mintea ta crezi ca poti sa iubesti mai mult daca el/ea o sa aiba parul verde/roz, motocicleta, parfum Nina Ricci, business mai e iubire?

Am dat niste exemple fara legatura si sens dar ideea ramane.

20160618_150646

Iubirea fara lucrurile enumerate la inceputul acestor randuri e doar un „Surogat”, un amestec de sex gratis si timp petrecut in doi nu neaparat „impreuna”.

Un fel de job de la 9 la 17 unde nu stii exact de ce mergi, de ce te mai intorci a doua zi si de ce ai stat 8 ore acolo ?

Iubirea n_ar trebui conditionata. Ea exista sau nu. O astepti si ai rabdare sau nu.  Nu o gasesti la mall cu discount si nici nu te asteapta acasa cu titlu postal de recomandata.

Daca stergi din iubire tot ce am enumerat mai sus ramane doar un desert fara gust, fara miros, fara sens.

Si apa e incolora si inodora dar cel putin iti potoleste setea. O „prajitura” doar colorata fara gust nu tine de foame, de sete, e doar „ca sa fie”.

Pe curand, pe orice rand, cititori de pretutindeni…

20160618_144438

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *