Fără categorie

DIANA Matusa a fost la film si a vazut Transporter. Merita sa-l vezi si tu, zice ea!

Spread the love

Pentru ca n-am putut sa ajung la vizionare, am trimis-o pe Diana Matusa la film. Ce a iesit si cum a fost filmul in randurile care vin…

audi-s8

 The Transporter Refueled revine iar pe marile ecrane și IMAX, cu un nou Frank Martin- Ed Skrein

Frank Martin are iar o misiune contracronometru, fiind transportatorul care își respectă aceleaşi reguli: nu schimbă niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

transporter_refueled_poster

Anna, o femeie fatală, îi răpeşte tatăl pentru a putea să îl implice pe Frank într-o reţea de trafic de persoane din Federaţia Rusă, acesta va face exact ce nu îi stă în obicei: să încalce regulile, dar își îndeplinește transportul până la capat.

Transporter 4 reușește să îţi ia ochii atât cu imaginile și cadrele foarte bune, luptele corp la corp şi urmăririle cu maşini. Pentru un film de acțiune are tot ce trebuie: accidente, explozii, cascadorii, sânge, bătăi, oumni și tot felul de tehnici de luptă, dar cu toate ăstea nu am putut să nu observ peisajele super-faine din tot filmul.

Frank primeşte un nou contract, dar „pachetul” de transportat are o formă neobişnuită: două superbe femei cu perucă blondă. El trebuie să le transporte, alături de clienta sa pe Anna (Loan Chabanol), Gina (Gabriella Wright), Maria (Tatjana Pajković) şi Qiao (Wenxia Yu). Ele sunt mintea, iar Frank Martin pumnii. Unul dintre personajele mele preferate e tatăl lui Frank Marin, jucat de Ray Stevenson. Deși seniorul menționează că toată viața a fost un agent de vânzări pentru firma de apă Evian, aflăm ulterior că este un spion pe cale de pensionare. Relația strânsă dintre cei doi este evidențiată prin glumele seci dar amuzante și de chimia pe care aceștia o au pe tot parcursul filmului. 

La un moment dat una dintre damele de companie este împușcată, după apare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Hmm, destul de ciudat. Cu secvențe impresionante și câteva replici amuzante, filmul reușește să te lase cu gura căscată, mai ales dacă ești fată nu prea te uiți la filme de acțiune.

The Transporter Refueled / “Transporter Moștenirea” intră în cinematografe și IMAX din 4 septembrie și este distribuit în România de Ro Image.

  

AUTOR: DIANA MATUSA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.