Fără categorie

Dezbate Romania si lupta pentru 1000 de euro! VEZI VIDEO!

Spread the love

8 echipe, 32 de participanti, un premiu de 1.000 euro, o singura tema de dezbatere: Romania.

Fii unul dintre concurentii celei de-a doua editii a concursului “Dezbate Romania”  si demonstreza ca stapanesti arta dezbaterii, ca esti un bun orator, ca poti sustine un punct de vedere. Vei avea sansa de a cunoaste numeroase personalitati, cunoscuti formatori de opinie, pe unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul comunicarii si nu numai!

Prima ediţie a concursului “Dezbate România” organizat de Fundația Dan Voiculescu și Societatea Civilă pentru Reformă Morală a reprezentat un demers îndreptat  în direcţia stimulării competiției a argumentelor într-un cadru non-formal. Prin acest concurs, organizatorii şi-au propus să creeze un cadru în care vocile tinere să îşi poată exprima inteligenţa, creativitatea şi, de ce nu, viziunea. Succesul acestei prime ediţii,  a condus la continuitate.

Avem astfel bucuria de a vă invita la cea de a doua ediţie a concursului “Dezbate România”. Marile teme ale dezbaterii publice, subiectele prezente în Agora, tot ceea ce preocupă cetatea poate deveni subiect de dezbatere în cadrul acestui proiect. Organizat sub forma unui concurs, “Dezbate Romania” încurajează gândirea critică, capacitatea de argumentare și prezentare în rândul studenţilor.

Completeaza formularul online pana pe data de 20 martie, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro si inscrie-te in concurs cu o echipa formata din 4 studenti, (cel putin 2 ai aceleiasi facultati). Apoi pregateste-ti discursul care te va face marele castigator!

Seria de dezbateri va fi moderată şi de această dată de Lucian Mândruţă.

Toti participantii vor primi diplome si premii.

Pentru alte detalii ne puteti contacta la la tel.031.425.58.83/0771.602.487 sau pe mail dezbateromania@fundatiadanvoiculescu.ro.

Proiectul Dezbate Romania este organizat de  Societatea Civila pentru Reforma Morala si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri: Uniunea Studentilor din Romania, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Asociatia Studentilor in Stiinte Politice din Universitatea Bucuresti, Asociatia Studentilor de la Istorie Dacia, Senatul Studentesc ASE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.