Fără categorie

Despre Pasiuni, despre Iubire, despre Relaxare

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Luiza Nuta este o fata care lucreaza in vanzari intr-un mall din Capitala. Fosta eleva a Liceului Teoretic „Ion Barbu” Pitesti, Luiza este o fire controversata si incapatanata.  

tokuyo

Legat de domeniul ei de activitate, cati dintre voi n-a stat intr-un scaun de masaj dintr-un Mall? Cati nu v-ati relaxat intr-un astfel de device? Cati dintre voi n-a intrebat apoi, pe cineva din mall despre fotolii masaj la preturi avantajoase pentru acasa? Despre aceste produse si despre Luiza in interviul care vine

BOGDAN: Luiza, care sunt pasiunile tale?

Luiza: Am multe pasiuni dar dintre toate singura care conteaza e muzica. Ea ma scoate din cotidian, ma face sa ma detasez de prezent si sa vad totul intr-o maniera mai optimista.

BOGDAN: Ce gen de muzica preferi?

Luiza: Ascult aproape toate genurile de muzica, dar in general ascult rap atunci cand sunt intr-o stare buna si pian atunci cand sunt intr-o stare deplorabila.

BOGDAN: Ce te face sa asculti muzica clasica cand te simti prost?

Luiza: Fiecare nota muzicala imi atinge o coarda sensibila, cu fiecare nota devin mai optimista si ma invata sa am mai multa incredere in mine.

BOGDAN: Care sunt melodiile tale preferate si de ce?

Luiza: Melodiile mele preferate sunt:DOC – Multumesc pentru ca melodia arata recunostinta celor care au fost langa mine si m-au facut sa ajung ceea sunt azi si ma face sa ma gandesc la familie si prieteni; Seal  – Stand by me pentru ca imi era cantata la pian in fiecare dimineata de o persoana foarte speciala si ADDA – Prietenie adevarata pentru ca ma face sa ma gandesc la prietena mea cea mai buna :).

BOGDAN: Care este melodia care te sensibilizeaza cel mai mult?

Luiza: Dj Aligator – Close to you pentru care ma face sa ma gandesc la persoana pe care o iubesc si care e departe de mine in momentul asta, dar ma face sa ma face sa ma gandesc si o intamplare vesela si atunci revin cu picioarele pe pamant.

irest

BOGDAN: Ce poti sa-mi spui de ceea ce faci in prezent?

Luiza: E foarte simplu. Totul a inceput cu inceputul. Pe scurt, in 2011, luna august, se lanseaza siteul komoder.ro şi astfel se deschide oficial în România industria de fotolii şi scaune de masaj. Astfel se lanseaza în tara gama de fotolii Panasonic (MA70, MA10, MA59), Humantouch (HT7450, Acutouch, iJoy), iar in 2012 gama de fotolii japoneze Inada (Sogno, X1, YuMe). Primul showroom Komoder se deschide la Cluj Napoca, iar clienţi din toată ţara vin la Cluj pentru testarea celor mai bune fotolii cu masaj.

În 2013 Komoder devine dealer autorizat Inada, astfel ca cele mai bune fotolii de masaj din lume ajung si in Romania. Tehnologia de scanare cu infraroșu, masajul cu role de 3D impresionează piaţa românească şi modelul Sogno devine foarte căutat.

Tot în 2013 este lansată gama iRest şi modelele celebre precum: A30-6, A18-3, A70 şi A33. Se dezvoltă departamentul de service şi azi exista fotolii de masaj in peste 3.000 de case româneşti. E un job relaxant pentru ca ai cele mai bune mijloace de relaxare la indemana 🙂

inada

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.