Fără categorie

Despre moda, despre haine, despre NOI!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

NOTA: Acest text este un pamflet. Trebuie tratat ca atare

Intuneric, bezna de o tai cu un cutit. Bezna mintii din mintea unei blonde luate la intamplare sau din capatana oricarui politician luat aleatoriu din Guvern sau Parlament. La un moment dat, un mic cutremur, undeva de 4,4 pe scara Richter distruge echilibrul precar al unor usi de sifonier. Agitatie mare pe umerase si rafturi.

Ce se intampla aici!? Ce ora este !? Vorbeste o camasa rosie cu carouri din gama HIPSTER, obiect de vestimentatie primit cadou de Craciun.

Cred ca Loki MOTANUL. Vorbeste un tricou negru. Un tricou ce statea cuminte pe langa niste HAINE de DAMA

Oare ce zi e astazi ? Se intreaba o pereche de blugi de dama ce se foia pe langa un pachet de HAINE dama.

O zi de vineri cu final de Karaoke…am asa un feeling 🙂, se aude vocea unui tricou galben cu insertii in stile haine femei.

– Asta inseamna ca Bogdan iar va fi vesel, va avea un tonus smecher si daca merge la karaoke va opta pentru party mode fashion style, adica pentru mine , vorbeste un tricou cu irizatii.

Eu dorm. E ora 5 dimineata si parca aud prin vis cum imi vorbesc hainele din sifonier. Sunt curioase sa afle cum voi fi outfit-uit astazi. O zi de vineri, o zi in care scrie mare, cu litere de-o schioapa – KARAOKE in TUNES:) 

Simt ca totul are legatura cu fatZa mea. FatZa de good looking gay 🙂  🙂 Da stiu, nu prea sunt modest. Au incercat ursitoarele cand eram mic sa ma loveasca cu modestie dar nu m-au nimerit. Fata mea de look sau look-ul meu de fata variaza clar in functie de starea de spirit dar si de conditiile meteo. Adica, daca afara e frig si ploua, chiar daca eu sunt vesel si plin de tonus ok nu o sa ma imbrac chiar cum arata fata mea… 🙂 Dar daca vremea de afara e ok tinuta mea sigur are ca outfit central O PERECHE de BLUGI– Gen sunt ambasador de brand al blogului meu. WTF! 🙂 Urmeaza un tricou in culori vii cu sau fara irizatii. Imi place sa ma imbrac colorat pentru ca am o fata colorata si un ras colorat 🙂

Sunt siderat ca hainele din sifonier vorbesc despre mine ca un purtator de fete 🙂 Dar au dreptate pentru ca fiecare accesoriu, fiecare outfit si fiecare tricou, pereche de blugi vine cu un mesaj…

Cat despre timp, sunt un om spontan si ma adaptez pe moment in functie de cum arata lucrurile pe care vreau sa le imbrac…Oricum rareori port aceeasi tinuta de doua ori consecutiv. Doar daca n-am ajuns sa dorm prin deplasare sau poate am ajuns la surori cu lucruri de rezolvat la laptop sau alte device-uri si am ramas la ele peste noapte, dar in rest, nu port aceeasi tinuta doua zile la rand dar nici nu pierd minute cu alegerea unor culori sau haine. Sunt spontan din fir-in-par si fata mea respira de spontaneitate…

THE END

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *