Fără categorie

Despre haine, culori si K2R. Si totul a inceput la un LASER TAG

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Se spune ca LASER TAG e doar pentru baieti. Vrajeala! Am avut sansa sa vad o echipa de fete, DOAR de fete. Toate in tricouri rosii.

Se spune ca rufele colorate coloreaza rufele albe si ca nu trebuie spalate impreuna. Partial adevarat! Se poata intampla asta daca NU folosesti Color Catcher. Care este legatura dintre cele doua enunturi? Vom descoperi impreuna in randurile care vin…

➡ Preambul pentru gospodari si gospodine

Aţi avut surpriza vreodată să puneţi la spălat tricoul alb preferat şi să îl scoateţi roz datorită vreunei şosete roşii rătăcite printre rufe în maşina de spălat?

Ai privit vreodată îngrozit cum lenjeria ta preferată a devenit fadă sau gri după ce a fost spălată cu haine de alte culori? Mai mult de șapte din zece persoane au realizat că au avut propriile incidente din cauza anumitor culori.

Din fericire, s-a inventat ceva mai tare decat smartphone-ul si roata la caruta. Un servetel care „suge” excesul de culoare din masina de spalat. Arata precum sugativa din copilarie pe care o foloseai cand iti patai caietul de cerneala cu o singura mentiune. In copilarie, daca ti se pata caietul, sugativa strangea doar excesul de cerneala dar pata ramanea. Cu K2R nu ramane nicio pata pe niciun tricou si tot excesul de culoare intra in servetel.

Produsul este deja folosit de mult timp in casele din Europa de Vest. Acum şi familiile din România pot spăla cu încredere rufe de toate culorile împreună, știind că hainele lor preferate vor fi protejate de accidentele de culoare! Eu il testez de cateva zile si N-AM niciun stres cand stiu ca servetelul este in masina.

Economisesc atat de mult timp pentru ca nu mai stau sa sortez hainele. Le iau cu bratul, cat incap, indiferent de material, culoare, textura, programez masina la 60 de grade, am testat servetelul si la 90 de grade dar nu toate hainele suporta si il las sa-si faca treaba si si-o face bine, trust me!

➡ Cum funcționează această invenție revoluționară?

Tehnologia are la bază procesul electrostatic. Particulele de colorant din textura articolelor de îmbrăcăminte sunt încărcate negativ, în timp ce şerveţelul captator de culoare Colour Catcher® este încărcat pozitiv. Astfel şerveţelul acționează ca un magnet captând excesul de culoare din apă, colorantul fixându-se pe şerveţel.

Sub marca K2r®, Henkel oferă o gamă completă de aditivi de rufe – astfel încât rufele ies de fiecare dată fără cusur din mașina de spălat. Produsele de înaltă calitate K2r® sunt construite pe zeci de ani de cercetare și expertiză și sunt cunoscute în multe țări din întreaga lume.

Alte produse K2R disponibile în Romania:

  • Intensive White 10 buc. Servetelul neutralizează particulele de murdărie si calcar din apă, protejând astfel țesătura de albul cenușiu. Reinvie intensitatea tesaturilor albe.
  • Colour Catcher + Stain Remover 5 buc. Plicul 2 in1 absoarbe excesul de culoare și murdărie din apă. Pudra de îndepartare a petelor acționează împotriva celor mai dificile pete chiar si la 30°
  • Intensive White + Stain Remover 5 buc. Plicul 2 in1 neutralizează particulele de murdărie si calcar din apă, protejând astfel țesătura de albul cenușiu. Reinvie intensitatea tesaturilor albe, iar pudra de îndepărtare a petelor acționează împotriva celor mai dificile pete chiar si la 30°
  • Washing Machine Cleaner 2 buc. Soluția 3 în 1 care ajută la prelungirea ciclului de viață al mașinii de spălat. Curăță, decalcifică, împrospătează.

Multumesc Luminita Balaban ca m-ai ajutat sa descopar servetele astea „magice”.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

1 gând despre „Despre haine, culori si K2R. Si totul a inceput la un LASER TAG”

  1. Foarte interesant, pe mine ma enerveaza maxim timpul pierdut cu sortarea hainelor sau cand imi raman 2-3 albe si restul colorate. O sa incerc produsul cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.