Fără categorie

Despre electrostimulare direct de la sursa – DM PERFECT FIT!

Spread the love

DM PERFECT FITVa povesteam recent despre electrostimulare si despre argumentele care sustin aceasta tehonologie in remodelarea corporala. Astazi o sa intelegem tehnologia intr-un dialog cu Daniel Florin Oniciuc, unul dintre promotorii acestui concept in Romania.

➡ Cum s-a nascut business case-ul Perfect FIT?

Ne doream demult un business al nostru, un mix intre ceea ce ne place si o afacere, am cochetat cu gandul de a deschide o sala clasica, ne-am oprit, apoi m-am “indragostit de squash” (un sport extraordinar, imi hraneste setea de miscare si competitiei ), am fost extrem de aproape de a aduce in tara un teren mobil de squash, din diverse motive nu am demarat, ne-am oprit din cautarea unei afaceri.

Dupa cateva luni, prin noiembrie 2014, am auzit din intamplare de EMS (nu stiam despre ce este vorba), ideea s-a infiripat si a crescut incet dar sigur , fara sa constientizez la acel moment

Totul a plecat de la un coleg, vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale, care mi-a povestit ce i se intampla, il citez: “este extraordinar , nu-mi vine sa cred”

Pe scurt, colegul de la care am auzi pentru prima data de EMS, era retras, putin deprimat, cu mai multe kilograme in plus (1.78- 96 KG), a incercat sa mearga la o sala clasica si pentru a se ancora si a se tine de treaba, si-a facut un abonament VIP pe un an, pe principiul “am platit foarte mult si trebuie sa ma duc”. Nu a functionat, a fost doua saptamani si gata, si-a gasit diverse motive dar nu si-a gasit motivatia. A vandut abonamentul la jumatate de pret si asta a fost. Dupa doua saptamani a primit o invitatie la un studio de electro stimulare –fitness, s-a dus cu greu si dupa prima sedinta nu s-a mai oprit, merge de 8 luni, are 70 de antrenamente, se simte extrem de bine, a scapat de kilogramele in plus (de la 96Kg-in 3 luni a ajuns la 78kg, prin antrenamente EMS plus un stil de viata sanatos), pe scurt i-a schimbat viata, spun si spune asta fara niciun fel de exagerare.

In acest moment, avem sudioul deschis de peste doua luni si povestea colegului este confirmata de experientele si satisfactia clientilor nostri .

DM PERFECT FIT

➡ De ce Miliari Residence si nu alt loc din Capitala?

Dupa ce am analizat conceptul, ne-am dat seama ca avem nevoie de: o zona cu densitate mare, o zona in dezvoltare, cu locuitori tineri si deschisi catre noi provocari (EMS este o provocare), Militari Residence s-a incadrat perfect

➡ Care sunt punctele voastre forte raportate la alte saloane care ofera serivicii similare?

• Inainte de business, ne face placere ceea ce facem;
• Inainte de a vinde serviciile noastre, este mai important si suntem interesati de cum se simt clientii nostri, la noi si dupa ce pleaca de la noi;
• Suntem sinceri si deschisi, cei ce ne trec pragul simt asta si sunt mai mult decat “clienti”;

➡ Ce planuri aveti pentru urmatoarea perioada?

In maxim o luna achizitionam cel de-al doilea aparat, iar pana la sfarsitul anului dorim sa deschidem al doilea studio, sa finalizam si sa demaram proiectul cu echipa mobila ce se va deplasa in diverse locatii (incercam sa ne apropiem si mai mult de cei ce-si doresc antrenamentele EMS).

electrostimulare

➡ Explica putin tehnologia si care sunt costurile de achizitie si amenajare ?

EMS inseamna electrostimulare musculara si este folosit pentru a stimula prin impulsuri electrice toate grupele musculare. Aceste impulsuri electrice sunt de tip bipolar, acelasi tip de impuls folosit de creierul nostru pentru a transmite prin sistemul nervos comenzi. Cu ajutorul aparatului EMS-Miha Bodytec, muschii sunt activati cu ajutorul electozilor in timp ce tu impreuna cu antrenorul tau personal faci exercitii fizice menite sa sporeasca intensitatea antrenamentului.

Un antrenament dureaza 20 de minute si sunt necesare doar 2 sedinte pe saptamana. In 20 de minute pierzi in jur de 800 Kcal, iar muschii tai continua sa arda calorii inca 24-48 de ore dupa antrenament, rezultand un consum de 2500 Kcal. Fata de un antrenament clasic la sala, unde lucrezi doar 2-3 grupe musculare in 1-2 ore de antrenament, aici antrenezi toate grupele musculare in acelasi timp si la o intensitate maxima. Astfel cele 20 de minute cu tehnologia EMS echivaleaza cu 5-6 ore de antrenament la sala. In plus sunt eliminate inconvenientele legate de presiunea pe articulatii,leziuni musculare sau leziuni dorso-lombare. Amenajarea unui studio cu doua aparate costa peste 30000 euro.

➡ Un mesaj pentru cititori

Sa fie curajosi, antrenamentul le va depasi orice asteptare si le va oferi satisfactie maxima. Pe aceasta cale, lansez o provocare pentru luna iulie 2015, orice client care a auzit de noi in urma acestui articol sau de la cineva care a citit acest articol, va avea sedinta de proba gratuita, avem mare incredere in ceea ce oferim.

Va multumim si va asteptam la antrenamente! Detalii aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.