Atelier de Idei

Despre boli, despre sanatate, despre noi

Spread the love

malibu 17 sept -78 [800x600]Psoriazisul este o afectiune care apare atunci cand celulele pielii cresc prea repede, iar organismul nu are capacitatea de a integra excesul de celule, astfel incat acestea se aduna pe suprafata pielii si formeaza leziuni. Psoriazisul poate afecta, de asemenea, unghiile. Aproximativ 50% dintre persoanele care dezvolta psoriazis observa schimbari la nivelul unghiilor de la maini sau de la picioare.

Aceasta boala nu este insa contagioasa. Atat barbatii cat si femeile se confrunta in proportii egale si au nevoie de ajutor in psoriazis. Aceasta boala poate aparea la orice varsta, din copilarie si pana la o varsta mai inaintata. Exista, totusi, perioade in care psoriazisul este mai probabil sa se declanseze. Majoritatea oamenilor observa primele semne intre 15 si 30 de ani si realizeaza faptul  ca psoriazisul le afecteaza fiecare aspect al vietii, ceea ce este destul de neplacut.

Atunci cand isi face aparitia, psoriazisul  poate provoca durere dar si o mancarime insuportabila. Se intampla uneori ca pielea sa crape si sa sangereze. Durerile duc frecvent la lipsa de somn, ceea ce afecteaza persoana si in alte aspecte ale vietii, cum ar fi in performarea sarcinilor de serviciu ori scolare. Totusi, ca si oricare alta afectiune, trebuie sa stim sa o controlam, sa ne pastram taria de caracter, pentru a putea merge mai departe. 

Astfel, QualityCare, serviciul de asistenta online, va sta la dispozitie oricand pentru a putea discuta pe tema psoriazisului. QualityCare este un serviciu de care puteti beneficia gratuit, inregistrandu-va pe site-ul qualitycare. Acolo veti gasi toate detaliile in ceea ce priveste serviciile care va sunt oferite, adica asistenta online, reprezentand informatii utile, sfaturi cu scopul de a trata afectiunea si vi se ofera totodata posibilitatea de a va spune opinia, feed-back-ul dumneavoastra fiind foarte important pentru specialistii QualityCare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.