bricolajmarket_16
Atelier de Idei

Descopera sistemele inteligente de incalzire de la Bricolaj Market

Spread the love

In materie de sisteme de incalzire putem afirma ca suntem fruntasi – romanii investesc in calitate si eficienta inainte de toate. Este un lucru bine venit avand in vedere ca iernile sunt nemiloase cu noi uneori. In aceeasi ordine de idei, clasicele sobe pot ocupa destul spatiu intr-o incapere si in plus de asta, trebuie sa aduci mereu lemne pentru a o alimenta.

Daca ai nevoie de un sistem de incalzire nou, nu ezita sa arunci o privire peste grama de la Bricolaj Market. Vei regasi o mutitudine de tipuri si modele de sisteme de incalzire. Vrei sa stii exact din ce poti sa alegi? Ei bine in rubrica centrale si cazane vei gasi:

  • Seminee, termoseminee si sobe
  • Cazane pe peleti
  • Centrale termice
  • Centrale electrice
  • Cazane pe lemne din otel
  • Cazane cu gazeificare
  • Cazane pe lemne din fonta

Ce sistem de incalzire e mai potrivit pentru tine

Sa vorbim putin despre termosemineele pe peleti si de eficienta acestora. In primul rand, daca alegi un astfel de sistem de incalzire vei beneficia de o grantatie – perioada de garantie difera de la un producator la altul. Sunt o alterativa spre care tot mai multi romani se indreapta datorita functiilor multiple pe care le au.

Daca accesezi Bricolaj Market – magazin renumit pentru termosemineele pe peleti de calitate pe care le are in portofoliu, vei descoperi doar sisteme de la braduri consacrate precum Ferroli, Alfa Plam si nu numai.

Recomandare bazata pe eficienta

In cazul in care nu stii care e mai potrivit pentru locuinta ta, poti cere oricand sfatul echipei. Eu am sa vin cu o recomandare si anume termosemineu pe peleti Mirano. Acest termosemineu este produs de Ferroli – renumit pentru eficienta sistemelor ce le scoate pe piata.

Termosemineul pe peleti Mirano este complet echipat cu pompa de incalzire, vas de expenasiune si supapa de siguranta. Pe langa toate acestea, este dotat cu un termostat de siguranta, panou de comanda digital, arzator pe peleti cu autocuratare, buncar pentru peleti, tavita de cenusa detasabila – nu vei face deloc mizerie ca in cazul sobelor, de exemplu.

Il poti controla oricand folosind un algoritm de modulare incorporat – acesta scade automat dozarea peletilor si a a aerului pe masura ce cazanul se aproprie de temperatura dorita.

Ce alte beneficii ai daca il alegi pe aceasta? In primul rand, nu necesita o camera tehnica separata – il poti monta oriunde urmand doar cativa pasi simpli. Ai, totodata, posibilitatea de al conecta la un boiler extern si nu in ultimul rand, posibilitatea de conectare la termostatul de ambient.

Cat consuma? Destul de putin se poate spune, mai exact 3 kg/ h. Totodata, rezervorul de peleti are o capacitate de 35 kg – nu va trebui sa ii faci incontinuu stocul.

Pe langa toate acestea, daca achizitionezi acest termosemineu, vei primi cadou un termostat wireless digital Honeywell DT29A. Astfel, poti controla temperatura din orice alta incapere in care te afli.

Aceseaza https://www.bricolajmarket.ro/category/363/termosemineu-pe-peleti.html si vizualizeaza si celelate modele de temoseminee pe peleti recomandate de eficienta optima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.