Fără categorie

Descopera si tu LUMINA prin Atas Lighting

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Pe piata din Romania sunt o multime de companii din toate domeniile. Astazi insa ne vom opri asupra companiei Atas Lighting. Aceasta companie se ocupa de importul, distribuirea si producerea solutiilor de iluminat. De cat timp? De peste 20 de ani.

viena2

Seriozitatea si calitatea produselor au facut firma sa reziste in cel mai placut mod pe piata. Atas Lighting este o companie care se dezvolta constant si care colaboreaza cu o multime de firme importante pe plan international, firme ce provin dintr-o multime de tari din intreaga lume.

Foloseste datele de contact de la Atas Lighting pentru a intra in legatura cu aceasta companie care ofera solutii de iluminat atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Produsele pe care le poti gasi in showroom-urile Atas sunt realizate dintr-o multime de materiale ca: bronz, crom, nichel, alama, lemn, fier forjat, cu cristale Swarovski sau cristale de Boemia, imbracate in panza, pictate manual, cu sticla de Murano, ceramica, policarbonat, otel inoxidabil, etc. Cu usurinta gasesti ce ai nevoie, deoarece sunt produse pentru toate gusturile.

Atas Lighting are la activ o multime de proiecte finalizate. Compania se poate mandri cu proiecte realizate in mai multe domenii, cum ar fi: hotelier, horeca, comercial sau retail. In orice loc, in orice tip de spatiu, angajatii companiei pot face cu ajutorul luminii tot ceea ce iti doresti.

Totodata, compania se ocupa si de restaurarea corpurilor de iluminat, fapt pentru care este deseori contactata pentru restaurarea unor candelabre unice si impunartoare din muzee, galerii de arta, palate, etc.

Atas Lighting poate face orice in materie de lumini si aici este inclusa si realizarea simularilor 3D. Rezultatele finale vor fi mai uimitoare decat te astepti.

Daca vrei sa vezi o serie de idei de iluminat pe care aceasta firma le poate pune cu usurinta in practica, intra pe canalul de Youtube Atas Lighting si vezi cateva filmulete interesante, filmulete care ti-ar putea da idei bune daca vrei sa apelezi la o astfel de firma.

Clientii care au apelat la Atas Lighting Romania se declara multumiti. Si tu poti fi unul dinte ei.

Bonus – Un clip magic, schiori, noapte, zapada, lumina…

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *