Descopera laptopul 2 in 1 de la HP
IT&C

Descopera laptopul 2 in 1 de la HP

Spread the love

Indiferent de mediul in care lucreaza, utilizatorii de tehnologie adora sa se bucure de cele mai performante birouri, sali de conferinta sau tehnologie de ultima ora.  Afaceristii inteleg ca au nevoie de produse cat mai performante ca sa poata lucra asa cum trebuie pe laptopuri, pe tablete sau pe smartphone-uri. Toate aceste produse trebuie private ca niste elemente care te ajuta sa ai un echilibru mai bun intre viata  personale si munca.

     Mai multe detalii despre HP Elite Dragonfly

Laptop-ul de business convertibil HP Elite Dragonfly se bucura de un design premium, ultra-subtire, cu o greutate mica dar avand caracteristicile de siguranta ale unui laptop de business clasic.

Acesta are o greutate mai mica de 1 kg si este cel mai usor notebook convertibil de tip business din  lume. Trebuie sa mai stii ca durata bateriei sale poate ajunge pana la 24.5 ore. Acest lucru este un record pentru un laptop de 13 inch.

Designul produsului este unul remarcabil deoarece se transforma din laptop in tableta cu cea mai mare usurinta din cauza carcasei realizate din aliaj metalic cu insertii de magneziu.

Acest laptop are o suita complexa de solutii de securitate iar asta faciliteaza utilizarea sa intr-un mediu securizat.

  • HP Sure Click – ofera un plus de securitate impotriva site-urilor web si atasarilor de tip Microsoft Office si PDF cu continut malitios precum malware, ransomware saui virusi
  • Hp Sure Start Gen5 – este o solutie integrata de recuperare automata a datelor la nivel de BIOS dupa posibilele atacuri de tip malware sau de corupere a fisierelor/datelor la nivel de BIOS
  • HP Sure Run Gen2 – este o solutie de securitate care ofera posibilitatea de a mentine in functiune aplicatiile si procesele critice
  • HP Sure Recover Gen2 – este o solutie de securitate care asigura recuperarea rapida si sigura a sistemului de operare cu o simpla conexiune de retea.

Vezi mai multe aici despre acest laptop atat de calitativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.