Fără categorie

Denise Rifai: Radio is my life

Spread the love

Alergand prin blogosfera am gasit asta pe blogul lui Carmen. E un interviu destul de dragutz, zic eu. Voi ce ziceti!?

Denise Rifai a absolvit Scoala de Televiziune si pe langa examenele de master printre care face slalom, prezinta de luni pana vineri jurnalele de stiri City FM.

Carmen: De ce ştiri?

Denise: Pentru că au mesaj pe care vreau să îl transmit.

Carmen: De ce radio?

Denise: Pentru că sunetul, adică muzica si vocea sunt elementele care te insotesc, urmaresc si patrund absolut. Pentru că mesajul îl redau numai prin voce, şi dacă într-adevăr am un mesaj de transmis atunci sunt convinsă ca vocea mea îl va face să ajungă corect la ascultători.

Carmen: Numeşte trei artişti preferaţi?

Denise: Kevin Costner, Al Pacino, Meryl Streep. Restul interviului aici!

2 gânduri despre „Denise Rifai: Radio is my life”

 1. 07.XI.2014

  NU-MI RAMANE DECAT SA REMEMOREZ AMARACIUNEA CU CARACTER CONTINUAT!

  “CUVANTUL LUI DUMNEZEU NE PUNE URMATOARELE INTREBARI
  -“CU CINE DORITI SA FITI ?”
  (CRON.12,18),
  -CUI VRETI SA SLUJITI?(JOS.24,15),
  -CINE ESTE DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU(IOAN20,28)? “

  ”LOCUL HIENEI, IL LUA CEL VORBARET”.
  (DABEA DUPA PRIMUL TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL ASIGURATOR , V.V.PONTA SI-A ARATAT ADEVARATA FATA ACOPERITA).
  IN CADRUL EMISIUNII DE LA ORA 20 DE LA B1TV(MADALINA PUSCALAU) , A FOST VIZIBIL CARE A FOST INTERESUL PREZIDENTIABILULUI V.V.PONTA DE A DETERMINA CA ROBERT TURCESCU SA NU MAI FIE LA B1TV DIN PERSPECTIVA CALITATII DE MODERATOR AL EMISIUNII CU CANDIDATI PREZIDENTIABILI PE TEME CORESPUNZATOARE FISEI POSTULUI PREZIDENTIAL.
  CANDIDATUL PONTA A AVUT DREPT FUNDAMENT PENTRU NEVOIA ELIMINARII JURNALISTULUI ROBERT TURCESCU,INTERVIEREA REALIZATA DE ROBERT TURCESCU CU OCAZIA PREZIDENTIALELOR DIN NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2009, FINALA ARBITRATA CE A AVUT LOC INTRE CANDIDATUL DE STANGA SI CEL DE DREAPTA GEOANA – BASESCU .
  NU STIU CATI AU INTELES TACTICA SI STRATEGIA, IMPACTUL PSIHOLOGIC DESCURAJANT AL ANUNTARII PUBLICE DE CATRE ANTENA 3 AI RTV A DIFERENTEI ARANJATE DE 10 PROCENTE ELECTORALE CE AR FI INTRE PRIMUL SI AL DOILEA CANDIDAT PREZIDENTIAL.
  PE 06.XI.,MAFIA ROSIE A C.C.R. A VALIDAT FARADALEGILE MAFIEI PSD LA VOTUL SABOTAT DIN DIASPORA!
  INTOXICAREA PRIVIND MAGHIARII A FOST CONCEPUTA PENTRU A SE MULA PERFECT PE SUBIECTUL LA FEL DE INTOXICATORIU PRIVIND ESUAREA NEGOCIERII INTRE ECHIPELE DE NEGOCIERE IN SCOPUL INTALNIRII TELEVIZATE INTRE REPREZENTANTII BINELUI SI RAULUI.
  CE ROL A AVUT RETRAGEREA LUI KELEMEN DIN GUVERN DIN FUNCTIA DE MINISTRU AL CULTURII ?OFER UN ELEMENT AJUTATOR UTILIZAND PRINCIPIUL IDENTITATII DE RATIUNE,RETRAGEREA LUI PALADA DIN CALITATEA DE PURTATOR DE CUVANT AL LUI PONTA.
  MINCIUNA ORDINARA A LUI PONTA ESTE GRABITA PENTRU A O LUA INAINTEA ADEVARULUI LUI IOHANNIS NEEVIDENTIAT DE ANTENA 3 SI RTV.
  PRIN PREMEDITATA IESIRE DIN PRIM PLAN A LUI HUNOR,S-A SPERAT DE CATRE MAFIA PSD, CA KELEMEN SA NU MAI FIE IN CENTRUL ATENTIEI PUBLICE PENTRU CA ANUNTUL PRIVIND SPRIJINUL VOALAT PENTRU PONTA SA NU FIE EVALUAT LA JUSTA SA VALOARE CHIAR SI DE CATRE ELECTORATUL INTELIGENT .
  CA DOVADA SUNT CHIAR DECLARATIILE ULTERIOARE ALE LIDERULUI UDMR(K.H. ) PRIN CARE SE PRECIZEAZA CA VOTURILE MAGHIARILOR SE VOR IMPARTI INTRE PONTA SI KLAUS!
  OBSERVATI CUM ESTE INCLUS KLAUS IN ACEASTA MURDARIE PENTRU A FI MINJIT PRECUM S-A INTAMPLAT CU IISUS IN EPISODUL FEMEII CARE-A PREACURVIT.
  IL INTREBAU ACEASTA,(DAR TU CE ZICI ?), PENTRU A-L ACUZA . IISUS INTELESE GANDUL MALEFIC AL FARISEILOR INSCENATORI OCOLIND CAPCANA INTINSA DE CATRE FARISEI ,DE ACEEA IISUS RASPUNSE CU INTELEPCIUNEA-I CARACTERISTICA “CINE-I FARA DE PACAT SA ARUNCE MAI INTAI PIATRA,SI INCEPAND DE LA CEL MAI TANAR PANA CEL MAI VARSTNIC PLECARA” SI NU ARUNCARA PIATRA IN FEMEIA CARE PREACURVISE.
  “ EI FEMEIE ,UNDE SUNT PARASII TAI?
  DACA NIMENI NU A FOST FAR DE PACAT, ATUNCI NICI EU NU TE OSANDESC!”
  PRIN TOATE MANOPERELE DOLOSIVE CU CARE OPEREAZA UNELTELE INROSITE DE SANGELE NEVINOVAT DECEMBRIST,PONTA INSULTA INTELIGENTA VOTANTILOR DE BUNA – CREDINTA .
  DACA ANALIZATI FIECARE CUVANT DIN DECLARATIA DE IERI 06.XI.2014 A LUI KELEMEN HUNOR VETI INTELEGE DACA REUSITI SA FITI ANALITICI FAPTUL CA HUNOR PRIN INTERVENTIA SA S-A DAT DE GOL CU CEVA CARE SCOATE LA IVEALA PE DEPLIN CELE INTAMPLATE.
  UN SAS CARE A RAMAS IN ROMANIA LANGA CETATENII AGRESATI DE REGIMUL COMUNIST CRIMINAL, ESTE PREFERABIL UNUI ALBANEZ STRAIN DE TARA SI DE NEAMUL ROMANESC CARE A INSTIGAT L-A ELIMINAREA FIZICA A INCOMOZILOR DE TEAMA SA NU-I SIFONEZE IMAGINEA ARTIFICIAL CONSTRUITA!
  DUPA CE IOHANNIS A REFUZAT FERMN ORICE FEL DE PROPUNERE DIN PARTEA ACOPERITULUI TOKES SI A UDMR-ULUI,S-A INSCENAT PUBLIC ASA – ZISUL SPRIJIN AL INSCENATORULUI FACEBOOK IMPOTRIVA VALOROSULUI CONTRACANDIDAT IOHANNIS.
  MERGAND PE CEEA CE SE VEDE,RESPECTIV PE ACELASI MOD DE OPERARE(MODUS OPERANDIS)DAM DE PARTICIPANTII TRECERII LA ACTUL REPROBABIL . VEDETI SI PLANGEREA PENALA A PSD-ULUI IMPOTRIVA UNUI ZIARIST DEPUSA LA O SECTIE DE POLITIE,PENTRU MOTIVUL CA “CAINELE DE PAZA AL DEMOCRATIEI” AR FI POSTAT PE FACEBOOK DESPRE CUM SUNT ORGANIZATE INTENTIONAT DEFECTUOS ALEGERILE DE CATRE GUVERNANTI ,PRETINZANDU-SE DE CATRE RECLAMAGIUL CALOMNIOS FAPTUL CA POSTAREA ACESTUIA SI NU SABOTAJUL (DEZ)ORGANIZATORILOR ALEGERILOR PREZIDENTIALE AR FI INFLUENTAT VOTUL IN FAVOAREA CONTRACANDIDATILOR LUI PONTA(IOHANNIS. MACOVEI…….) .
  RELATIV LA PRIMUL SABOTOR MINISTRU AL TARII,CITEZ DIN DICTIONARUL LIMBII ROMANE MODERNE:SABOTA ,A IMPIEDICA PRIN UNELTIRI ASCUNSE BUNUL MERS AL UNEI ACTIUNI .
  SABOTAJ. ACTIUNE AVAND CA SCOP IMPIEDICAREA BUNULUI MERS AL UNEI ACTIVITATI, FRANAREA INTENTIONATA A DESFASURARII NORMALE A UNEI ACTIVITATI .
  SABOTOR ,PERSOANA CARE SABOTEAZA.(DLRM)
  NUMAI POLITIZATA C.C.R. CU MAINILE INROSITE DE SANGELE DECEMBRISTILOR DIN 1989,NU A VAZUT VADITUL SABOTAJ OBSERVAT DE TOTI CARE SUNTEM DE BUNA-CREDINTA!
  FATA DE ALEGERILE PREZIDENTIALE ORGANIZATE IN ANUL 2009,A AVUT LOC O REDISTRIBUIRE PREMEDITATA A SECTIILOR DE VOTARE IN ANUMITE LOCATII UNDE NU EXISTA UN NUMAR MARE DE CETATENI ROMANI ,TOCMAI PENTRU A FI MOTIVATA RETRAGEREA REPREZENTANTILOR PARTIDELOR SUB PSEUDOPRETEXTUL CA NU SUNT SUFICIENTI VOTANTI .
  PRIN FEL DE FEL DE SABOTAJE AU FOST PUSI PE DRUMURI ,CATE 500-800 DE KM PERSOANE CARE AU MAI STAT INCA 5 ORE LA SECTIA DE VOTARE PENTRU A REUSI SA VOTEZE!
  PARTIDELE POLITICE SUNT ORGANIZATII MAFIOTE.
  REPREZENTANTII PARTIDELOR POLITICE MEMBRI AI SECTIILOR DE VOTARE SUNT SANTAJATI SA INCHIDA OCHII LA FARADELEGILE REALIZATE DE CATRE INLOCUITORII SECURISTI CU STATUT M.A.E.AI CELOR RETRASI DIN COMPONENTA COMISIEI DE VOTARE!
  ACEASTA IN TIMP CE AU FOST DESFIINTATE PENTRU ACESTE ALEGERI PREZIDENTIALE DIN 2014LOCATIILE IN CARE S-AU INTREGISTRAT IN FAVOAREA CANDIDATULUI PREZIDENTIAL AL DREPTEI FOARTE MULTE VOTURI IN 2009.
  IN ACESTE CONDITII VITREGE A PUTUT SA SUBZISTE MOTIVATIONAL PLECAREA CU TOT CU STAMPILA DE VOT A UNOR REPREZENTANTI AI PARTIDELOR POLITICE PARLAMENTARE .
  ACUM SE DORESTE DE CATRE MINISTRUL DE EXTERNE TITUS CORLATEAN COMPLETAREA ACESTOR LOCURI PARASITE (CARE NU-SI MAI ASUMA RESPONSABILITATEA FRAUDARII ALEGERILOR DIN STRAINATETE)CU SECURISTI CE OCUPA POSTURI DE DIPLOMATI DIN CENTALA M.A.E.!
  BA CHIAR SI ALTE TELEVIZIUNI CONSTITUITE NUMAI DIN TINERI REALIZATORI INFRICOSATI, AU ANUNTAT ACELASI SCOR ELECTORAL IN LIPSA ANUNTARII OFICIALE REALIZATE DE BIROUL ELECTORAL CENTRAL,IN ACEASI MANIERA IN CARE S-A PROCEDAT SI IN DECEMBRIE 2004.
  MA ROG CA KLAUS IOHANNIS SA PRIMEASCA SUFICIENT AJUTOR DIVIN PENTRU A CAPATA TENACITATEA SI INTUITIA CANDIDATULUI T.BASESCU DIN 2004PENTRU A INVINGE HAHALERA COCOTATA DE 2 ANI SI JUMATATE DEASUPRA GUVERNULUI,CACI ALTFEL MAFIOTUL AROGANT VA FI PARASUTAT DE DESANTUL CONSTITUIT DEASUPRA PALATULUI COTROCENI!
  NU PUTEM SA NE ASTEPTAM DECAT LA O MASIVA OPERATIUNE DE FDRAUDARE DIN PARTEA MUSAMALIZATORULUI DE V.V.PONTA CARE A ACOPERIT INFRACTIUNILE DE FALS SI UZ DE FALS SAVARSITE IN CARTEA MEA DE MUNCA DE CATRE PERSOANELE CU FUNCTII DE CONDUCERE ANA SANDU,RADU DINULESCU,DANIEL GHIOCA.MIHAIL SEIDNER,ADRIAN IORDACHE ,IOSEFINA BUGEANU IN SCOPUL DE-A NU FI APROBATA DE PRIMARUL GENERAL PROPUNEREA DE NUMIRE A MEA IN FUNCTIA DE DIRECTOR GENERAL AL D.G.J.C.L. DIN P.M.B.FACUTA DE OVIDIU PREDESCU!
  IN ACELASI FEL EXTREM DE PERVERS MAFIA PSD A PROCEDAT CU ARUNCAREA IN MEDIA A INTOXICARII POTRIVIT CAREIA IOHANNIS AR FI RAUL CEL MARE PENTRU ROMANIA,INAINTE DE A APARE IN PUBLIC ANUNTUL U.D.M.R.-ULUI (ADUS DE PONTA LA GUVERNARE)DE SPRIJINIRE PENTRU PRESEDENTIE A SEFULUI MONSTRUASEI COALITII GUVERNAMENTALE PSD-UNPR-PLR-UDMR!
  INTARZIEREA TACTICO – STRATEGICA A DARII ANUNTULUI PRIVIND VOTUL CE VA FI EXPRIMAT PENTRU PONTA IN TURUL 2 ,AM REGASIT-O LA TARICEANU(P.L.R.),LA MELESCANU,O REGASIM IN CAZUL U.D.M.R.(DAM RASPUNSUL VINERI 08.XI.2014DUPA CE-AM PLUSAT IN LEGATURA CU VECHIUL DUSMAN ETNIC ),LA P.R.M.[C.VADIM TUDOR](04.XI) ,LA P.P.-D.D.(08.XI.NE PREFACEM CA DECID ORGANIZATIILE DE PARTID TERITORIALE SI NU SANTAJATUL INCULPAT D.D.)AVAND SCOPUL INSELARII OPINIEI PUBLICE SI-A OBTINERII UNUI VOT NELIBER EXPRIMAT PE 16.XI!
  CUM AM SCRIS FRAZELE DE MAI SUS CUM A APARUT LA TELEVIZOR NEGRU DE SUPARARE PONTA(B1TV14,20),IAR LA 14.30KELEMEN HUNOR (DIGI 24 HD) .
  CE SPUNE RMDSZ PRIN KELEMEN HUNOR ? RECOMANDAREA DE-AL VOTA PE PONTA DIN MOMENT CE 100%NU-L PUTEM VOTA PE KLAUS IOHANNIS CARE NU VREA SA AUDA VOCEA COMUNITATII MAGHIARE!
  K.HUNOR A EVIDENTIAT SPRIJINUL PENTRU VIITORUL PREMIER TARICEANU CARE LE-A ACORDAT PRIVILEGII,ARATAND IMPORTANTA SEMNARII DE CATRE V.V.PONTA A ACORDULUI SECRET INAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE DIN DECEMBRIE 2012 .
  RECOMANDAREA SEMICIFRATA RMDSZ PRIVIND VOTUL ASCUNS DUPA SINTAGMA “PROPRIA CONVINGERE” RELEVA SPRIJINUL PENTRU ACOPERITUL PONTA!
  PLECAND DE LA SLOGANUL FOLOSIT DE 25 DE ANI DE CATRE ACTIVISTII P.C.R.“PROSTI , DAR MULTI”,MUTAREA LUI PONTA INSPRE P.R.M.(DE INSPIRATIE VIOREL HREBENCIUC) A PERMIS U.D.M.R. SA DEA ACEASTA RECOMANDARE INCIFRATA ,AVAND ROLUL DE-A DEZINFORMA VOTANTII CARE NU SUNT CAPABILI SA FACA O ANALIZA PROFUNDA IN CONTEXTUL INVALUITOR AL BRUIAJULUI SECURIST !
  DUPA CE ASEARA AM SCOS LA LUMINA IMPORTANTA CRONOLOGIEI SPRIJINULUI POLITIC PENTRU PONTA VENIT DIN PARTEA UDMR-PRM PP-DD,IMEDIAT PONTA A SUNAT PE K.HUNOR SA IASA JOI,UN COMUNICAT DE PRESA,INCERCANDU-SE O SEPARARE DE LEGATURA TEMPORALA CU SOLIDARITATEA INFRACTIONALA DESPRE CARE URMA SA AUZIM TOT VINERI SI DIN PARTEA PP-DD,IN CE PRIVESTE ANUNTAREA PUBLICA A DECIZIEI LUATE EXTREMIST CU UNANIMITATE PENTRU 16 XI A PUNERII IN PRACTICA A DIRECTIVEI” VOTAM PONTA!”
  IOHANNIS TREBUIE SA LAMUREASCA IN MOD CONTINUU OPINIA PUBLICA DE RASCRUCEA DE DRUM IN CARE SE AFLA INTREGUL NEAM ROMANESC,ROMANIA UMILITA DE CATRE MAFIA POLITICA .
  ACEASTA CU ATAT MAI MULT CU CAT NU NE PUTEM BAZA PE REACTIA PUTERNICA VENITA DIN PARTEA SOCIETATII CIVILE DIN ROMANIA.
  NU SUNT SUFICIENTE CELE DOUA NUANTE DE GESTURI DE LA DISTANTA VENITE JOI (K.I.) SI MIERCURI(M.M.) DIN PARTEA CELOR DOI(M.M.-K.I.) CE TREBUIE SA FIE PRINCIPALII PROMOTORI AI SCHIMBARII REALE SI DE DURATA .IN BINE AI ROMANIEI SI ROMANILOR.
  75%DIN ELECTORAT VREA MAI MULT DE LA CEI DOI LANCIERI IOHANNIS SI MACOVEI!VREA TOTUL PENTRU A SCHIMBA DIN TEMELII TOT CE ESTE NEGATIV SI PE TOTI CEI CARE FRANEAZA PROGRESUL REAL SI NU MIMAT!
  ELECTIORATUL TREZIT LA VIATA POLITICA NORMALA NU MAI VREA CA MARII INFRACTORI SA FUGA DIN ROMANIA TIMP DE 6 LUNI DE ZILE SI SA SE INTOARCA CAND CRED CA TOTUL VA FI BINE PENTRU EI PENTRU CA PONTA VA DEVENII PRESEDINTELE TUTUROR MAFIOTILOR!
  NUMAI DACA IOHANNIS DEVINE PRESEDINTE AL TUTUROR ROMANILOR , NOI, NEDREPTATITII NE PUTEM BUCURA IN CONCRET DE SEMNIFICATIA NUMELUI DIVIN CE-L POARTA IMPRIMAT IN PERSONALITATEA, CARACTERUL SI FAPTELOR DREPTE DAR SI MILOASE DE CARE POATE SA DEA DOVADA .
  NUMAI PRESEDINTELE IOHANNIS POATE FACE SA INCETEZE DISPRETUL SEMIANALFABETILOR (MANIFESTAT DE LA INSTAURAREA REPUBLICII) FATA DE INTELECTUALI.
  SESIZAND FRICA SOARECELUI FUGIT IN COLT FARA A FI DETERMINAT IN MOD DIRECT DE CATRE COTOIUL SMERIT,MADALINA PUSCALAU NICI MACAR NU A AVUT CURAJUL SA LOVEASCA IN MINGEA RIDICATA LA FILEU DE CATRE CANDIDATUL ROSU.
  TACEREA LASA A MODERATOAREI CU OCAZIA
  REAMINTIRII DE CATRE CANDIDATUL PREZEDENTIAL ACOPERIT DESPRE CAZUL ALTUI ACOPERIT R.TURCESCU,A GENERAT TRIUMFUL VIZIBIL AL LUI PONTA CARE-A PRETINS CEVA DE GENUL CA NU RASPUNDE DECAT LA CEEA CE AR MERITA SA DISCUTE.
  DESIGUR CA ERA MAI COMOD CA “CATINDATUL DE LA CENTRU ”SA FIE ”IN DIALOG CU O MODERATOARE” CARE-L CONSIDERA PE PONTA PRESEDINTE INCA DE PE ACUM , DECAT SA FIE PUS IN DIFICULTATE DE UN INSISTENT INTERLOCUTOR CARE STIA CARE ESTE IMPORTANTA UNUI INTERVIU STRATEGIC INTR-UN ASTFEL DE MOMENT DE COTITURA PENTRU INCERCATA ROMANIE SI POPORUL ROMAN!
  SLOGANUL ELECTORAL CU CARE SE FALESTE PRESEDINTELE P.S.D.SI PARTIDUL CARE L-A BAGAT IN FATA,RELEVEAZA FAPTUL CA ESTE DORIT V.V.PONTA IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI PENTRU CA ACESTA SI-A LUAT ANGAJAMENTUL DE – A UNII IN MOD IREVOCABIL MAFIILE P.S.D.- U.N.P.R.-P.C.-P.L.R.- U.D.M.R., P.N.T.C.D.(ARIPA CIORBEA) P.R.M. SI ASIGURA LINISTEA MARILOR SI MICILOR CORUPTI CU SPRIJIN POLITIC DE PE INTREG TERITORIUL TARII DIN CARE VA DISPAREA TRANSILVANIA!
  PARADOXALA PSEUDOJUSTIFICARE A LUI C.V.TUDOR DE-A “ALEGE RAUL CEL MAI MIC” DINTRTE KLAUS SI VICTOR PRIN SUSTINEREA OCARATULUI PONTA,NE AMINTESTE DE PRETEXTUL “DE-A ALEGE RAUL CEL MAI MIC” INTRE ILIESCU SI VADIM !PRIN MANEVRA FACUTA DE PSD –UNPR- PC -PLR SE SPERA EXPLOATAREA URMEI CURENTULUI NATIONALIST DIN ROMANIA IN CONDITIILE IN CARE PRM A FOST DAT AFARA DIN PARLAMENT LA CEREREA U.D.M.R.,CARE PRIN REPREZENTANTUL SAU DAUNEZI -A REITERAT IZBANDA RESPECTIVA!
  A FOST VIZIBILA REINSTALAREA FRICII POLITRUCILOR P.S.D.-U.N.P.R. –P.L.R.-P.C.FATA DE CANDIDATURA MONICAI MACOVEI LA PRESEDENTIE SI IMPLICAREA DIRECTA PE CONT PROPRIU IN VIATA POLITICA DIN ROMANIA.
  VISUL JUSTITIAREI (DE AFLARE A ADEVARULUI SI DE INFAPTUIRE A DREPTATII)S-A IMPLINIT PARTIAL DIN MOMENT CE A EXISTAT MINISATISFACTIA :“SUNTEM MULT MAI MULTI DECAT CREDEAU EI!
  ROMANI,SA NE LUAM ROMANIA INAPOI! “
  M.MACOVEI TREBUIE SA NASCA O FORMATIUNE POLITICA CONSTITUITA DIN MEMBRI, PERSOANE ONESTE (CARE NU AU FACUT POLITICA MURDARA CEL PUTIN IN ULTIMII 5 ANI)PENTRU A INCERCA SA SALVEZE ROMANIA DODOLOATA SI PE ROMANII SARACITI DE CORUPTIA GENERALIZATA INSTAURATA SI MENTINUTA DE CATRE MAFIA CLASEI POLITICE!
  URMEAZA UN SCENARIU REALIZAT DUPA O IDEE CENTRATA PE UN ADEVAR ISTORIC“ CAUZA SARACIEI, A MIZERIEI ESTE SATAN,……..CEL CARE INCURCA TOTUL”.
  “DIN CELE 6408VERSETE BIBLICE CU CARACTER PROFETIC,CEL PUTIN 3268 S-AU IMPLINIT INTOCMAI FARA ABATERE DE LA SCRIPTURA!”
  ~“CARACTERISTICA UNICA ATRIBUITA BIBLIEI ESTE EXACTITATEA EVENIMENTELOR PETRECUTE IN TIMP .”MESAJUL PROFETIC A AVUT ACELASI ROL DETERMINANT IN RAPORT DE OAMENI DE-A LUA O DECIZIE PERSONALA DUPA CE IN PREALABIL ACESTIA IN PREALABIL AU CREZUT .”
  “BIBLIA NU CUNOASTE NICI O TOLERANTA IN CE PRIVESTE ADEVARUL !”
  INSASI BIBLIA IL MAI NUMESTE PE DIAVOL, ”STAPANITORUL ACESTEI LUMI” (IOAN 12,31).
  PENTRU CA SE BAZA PE FEL DE FEL DE PROMISIUNI FATA DE OAMENII EGOTISTI,SATAN A PROPUS LUI DUMNEZEU:”LAS-O(CONDUCEREA PAMANTULUI) LA LIBERA APRECIERE A OMENILOR”SA VEDEM DACA OAMENII TE MAI VOR CONDUCATOR AL LOR, DACA TE MAI VOTEAZA”.
  CUM TREBUIE INTELEASA MULTUMIREA MONICAI MACOVEI IN RAPORT DE ANUNTUL PRIVIND PROCENTELE OBTINUTE –DAR SI DE TEMEREA REFUGIATA IN SUBCONSTIENT CAUZATA DE REPROSUL LUI VASILE BLAGA CARE SUNA CAM ASA :DACA NU ERA PARTIDUL, NU OBTINEAI VOTURILE NECESARE OBTINERII MANDATULUI DE EUROPARLAMENTAR ?
  FARA A AVEA FONDURI BANESTI ,STRUCTURILE SI BARONII DE CARE A DISPUS TARICEANU(PUSE LA DISPOZITIE DE SEBASTIAN GHITA),CANDIDATUL MONICA MACOVEI A OBTINUT APROAPE TOT ATATEA VOTURI CA SI ANTON TARICEANU CARUIA I S-A PROMIS FUNCTIA DE PREMIER DE CATRE CANDIDATUL PREZIDENTIAL PONTA .
  PANA IN PRIMUL TUR ,CAND A SUNAT LA USA MAMEI MELE DIN PARTEA P.N.L.,AM FACUT ROST DE UN PLIANT CU IOHANNIS SPUNAND CA IN PRIMUL TUR DE SCRUTIN O VOI VOTA PE MONICA MACOVEI SI DABEA IN AL DOILEA TUR PREZIDENTIAL PE CANDIDATUL KLAUS IOHANNIS PENTRU CARE-AM DAT PE TABEL SEMNATURA.
  BARABA A AVUT MULT MAI MULTE VOTURI (REALIZATE PRIN RIDICAREA MAINII) IN URMA URZELILOR SI CUMPARARII VOTURILOR IN FAVOAREA RAUFACATORULUI IERTAT,DECI IN DAUNA SACRIFICATULUI IMPARAT AL IUDEILOR IISUS HRISTOS,OCROTITORUL NAPASTUITILOR!
  INCA DE LA ORIGINI, ROLUL PACATULUI A FOST UNUL MARCANT NEGATIV,DECIZIA OAMENILOR FIIND DETERMINANTA IN INVOLUTIA SOCIETATII,IN MENTINEREA IN SARACIE A MAJORITATII MEMBRILOR SOCIETATII, IN INCALCAREA LEGILOR CU EFECT DIRECT SI/SAU INDIRECT,IMEDIAT SAU IN TIMP-ASUPRA CELORLATI SEMENI. .
  ASADAR NUMAI UNII(PRIVILEGIATII MEMBRI MARCANTI DE PARTID COLABORATORI AI POLITIEI POLITICE) S-AU BUCURAT DE PROTECTIA LEGII.
  PRIGOANA EXERCITATA DE STAPANIRE A DETERMINAT CA PANA SI CEI 12 UCENICI SA-L TRADEZE PE INVATATORUL IISUS CARE SI-A LUAT ASUPRA SA BLESTEMUL MAINILOR PIRONITE ,A TALPILOR PIRONITE, A TRUPULUI BICIUIT,A CAPULUI LOVIT,A LUMII PIERDUTE!
  NU PUTEM SA NU OBSERVAM MAI ALES IN STATELE NEDEMOCRATICE, CAT DE ACTUALE SUNT CELE CE SE REPETA CICLIC LA UN ANUMIT INTERVAL DE TIMP, DUPLICITATEA MANIFESTANDU-SE DEPLIN MAI ALES CU OCAZIA ALEGERILOR PREZIDENTIALE ! OMUL(PACATOS)A DECIS CA SATAN SA CONDUCA SI CALAUZEASCA PE OM IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU.
  PRIN DECIZIA PRIN VOT A OMULUI PACATOS NUMAI PENTRU BINELE LUI INDIVIDUAL SI NU PENTRU BINELE COMUN ,OMUL SI-A INTORS SPATELE ADEVARATULUI DUMNEZEUIUBITOR DE OAMENI.
  DE ATUNCI DUMNEZEU A FOST NEVOIT SA CEDEZE CONDUCEREA LUMII PAMANTESTI CE-A FOST LASATA LA BUNUL PLAC AL LUI SATAN,DAR INTRE ANUMITE LIMITE.
  UN SEF TICALOS DUCE TOT CE INTREPRINDE LA RUINA SIGURA,DIN MOMENT CE ESTE INTERESAT SA DECADA TOTUL.
  VIITORUL PREMIER PROPUS,ANTON POPESCU TARICEANU DECLARA PUBLIC CA IL SUSTINE PE PONTA IN TURUL 2 AL PREZIDENTIALELOR,VRAND SA SE REPRODUCA REGIMUL NASTASE DIN MOMENT CE NU VREA SA SE REPRODUCA SUB ORICE FORMA REGIMUL BASESCU!
  MAI AVEM CUM SA NE INTREBAM IN MOD JUSTIFICAT DE CE NU INTERVINE DUMNEZEU IN SITUATIILE IN CARE OAMENII INDURA SARACIA, MIZERIA,NEDREPTATILE,CORUPTIA GENERALIZATA LA NIVEL STATAL SI INTERNATIONAL?
  NOUL STAPANITOR I-A PUS IN VEDERE LUI DUMNEZEU CA NU MAI ARE NICI UN DREPT SA SE AMESTECE IN TREBURILE INTERNE CE APARTIN DOAR NOULUI STAPANITOR,SATAN.
  IN ACESTE CONDITII, DOAR SATAN SI OMUL PACATOS, MAI POT FI ACUZATI SI NU SI DUMNEZEU-
  PENTRU TOATA DUREREA EXISTENTA PE ACEST PAMANT!
  DECIDEREA PENTRU UN SEF FATARNIC A DETERMINAT SI VA DETERMINA IN CONTINUARE URMARI CORESPUNZATOARE PENTRU OAMENI.
  ROM 5 NE INVATA CA PRIN PACATUL LUI ADAM, MOARTEA A INTRAT IN VIGOARE.
  RAMANE ORIGINARA IRESPONSABILITATE PENTRU LUCRUL RAU FACUT!
  IN SCHIMB, NEPRIHANIREA (DREPTATEA)LUI HRISTOS,MIJLOCESTE O VIATA SFINTITA PENTRU O OMENIRE NOUA.
  FIIND PRETUTINDENI SI VRAND SA RASCUMPERE CONDUCEREA OMENIRII CREATE,DUMNEZEU SE INVOIESTE ASUPRA PRETULUI RASCUMPARARII FIXAT DE DIAVOL :INSASI VIATA LUI IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU!
  “DEVENIT OM, IISUS ISI LASA VIATA PE CRUCEA DE PE DEALUL GOLGOTEI LANGA PORTILE IERUSALIMULUI PENTRU OMUL PACATOS ,ISPASIND VINA LUI.”
  CELOR RESPONSABILI LE RAMANE DATORIA DE-A “INTOARCE SPATELE SISTEMULUI DE DOMINATIE DIABOLICA SI DE-A ACCEPTA OFERTA DRAGOSTEI LUI IISUS.
  PENTRU A-I AJUTA PE OAMENI SA INTELEAGA ADEVARATA FATA A DIAVOLULUI,DUMNEZEU INGADUIE EFECTELE DISTRUGATOARE ALE SISTEMULUI DIABOLIC, SI ASTFEL SA DOREASCA
  ASTEPTAREA VESTII BUNE A EVANGHELIEI.”
  “PENTRU OMUL NOU CARE DORESTE SA INTRE IN STAPANIREA LUI IISUS ,DUMNEZEU POATE USURA URMARILE PACATULUI IN VIATA PRACTICA,DESI INDURA IN CONTINUARE DURERI SI GREUTATI. CAUZATE DE FAPTUL CA SATANA ESTE STAPANITORUL ACESTEI LUMI PANA LA SFARSITUL EI.”
  DEALTFEL (ROM.8,19)GLASUIESTE NEECHIVOC IN ACEST SENS:”CRESTINUL TRAIESTE O REALITATE DUREROASA CARE INDREPTATESTE SUSPINUL LUI….OMUL INNOIT DE ISSUS HRISTOS GASESTE IN PARTASIA CU DOMNUL SI MANTUITORUL SAU ,SENSUL VIETII SI O APRECIERE REALA A VALORILOR SI-A PURTATORILOR LOR .
  IISUS II RASPUNDE LUI NICODIM IN LEGATURA CU VEDEREA DE CATRE ACESTA A SEMNELOR DATORITA FAPTULUI CA ESTE TRIMISUL LUI DUMNEZEU (“ NIMENI NU POATE FACE SEMNELE PE CARE LE FACI TU,DACA NU ESTE DUMNEZEU CU EL“=EVANGHELIA DUPA IOAN CAP,II I VERSETUL 2):“ADEVARAT,ADEVARAT ITI SPUN CA DACA UN OM NU SE NASTE DIN NOU,NU POATE VEDEA IMPARATIA LUI DUMNEZEU?(IOAN III,3)
  DUMNEZEU VA INGADUI SA LUCREZE IMPREUNA SPRE BINELE CELOR CE-L IUBESC PE DUMNEZEU” (ROM 8,28)
  PORNIND DE LA MIJLOCUL FOLOSIRII TINERILOR ,FETELE BISERICESTI MEMBRE P.C.R., INSPIRANDU-SE DIN BIBLIE ,SI-AU INSUSIT NOBILA MISIUNE APARTINAND DOAR LUI DUMNEZEU,FACAND DIN SLUJITORII BISERICII(PREAFERICITUL DANIEL), COLABORATORI FIDELI AI SERVICIULUI DE INFORMATII EXTERNE,IN VEDEREA INFILTRARII ACESTORA,MAI ALES DUPA ADERAREA RO LA U.E. IN 01.01.2007.
  “ IN HYDEPARK DIN LONDRA,UN MARKIST CONVINS A TINUT O CUVANTARE.EL A ARATAT SPRE UN OM SARAC SI A STRIGAT IN MULTIME: MARXISMUL POATE SA-L IMBRACE PE ACEST OM CU UN COSTUM NOU!…
  UN CRESTIN DIN MULTIME L-A INTRERUPT SI-A STRIGAT SPRE OAMENI:IN ACEST CONSTUM NOU ISSUS HRISTOS POATE SA BAGE UN OM NOU.
  ACEASTA ESTE COVARSITOAREA DIFERENTA:IISUS HRISTOS NU POATE DOAR SA SCHIMBE CONDITIILE SI RELATIILE DIN VIATA,CI EL POATE FACE OAMENI NOI,CARE SE CONSACRA PENTRU EL :OAMENI NOI DIN TEMELIE.EI DEVIN FAPTURI NOI. “
  IN CE PRIVESTE VIITOAREA CONSTRUCTIE POLITICA A MONICAI MACOVEI, ASA CUM AM PROCEDAT SI IN CAZUL P.P.-D.D.,RECOMAND SA NU FIE PRIMITI MIGRATORI POLITICI INFILTRATI CU MISIUNE CONCRETA DE A DETURNA ROLUL CONSTITUTIONAL AL FORMATIUNILOR POLITICE!
  ESTE NEVOIE DE UN FILTRU EFECTIV IN SENS CONTRAR EXISTAND RISCUL SPARGERII VIITORULUI PARTID DE CATRE MAFIA POLITICA.
  NUMAI SCUTUL,REPREZENTAT DE MONICA MACOVEI SE POATE OPUNE OBIECTIVULUI CRIMINAL AL LUI PONTA, ACELA DE ELIMINARE A FIRAVULUI STAT DE DREPT SI A CATORVA AUTENTICI SLUJITORI AI LEGII ! “BANII FAC LEGEA SI NU LEGEA FAC BANII!”
  ALATURI DE ACEST TRANSLUCID AMAZONIC SCUT ANTICORUPTIE, ESTE NEVOIE DE VARFUL ASCUTIT DE LANCE AL LUI TRAIAN BASESCU CARE IN FATA PERMANENTEI AMENINTARI MAFIOTE CU ABUZIVA SUSPENDARE PARLAMENTARA, A DOVEDIT MACAR IN ANUMITE PERIOADE, CA RAMANE SINGURUL BARBAT ADEVARAT AL TARII CARE S-A ASEZAT CU PERSONALITATE SI CURAJ IN FOTOLIUL PREZIDENTIAL ASUMANDU-SI RISCUL PIERDERII INTAIEI FUNCTII IN STAT IN TENTATIVA NORMALIZARII STATULUI DE DREPT !
  TIMP DE 10 ANI DE ZILE, CEA CARE-SI SPUNEA SOCIETATEA CIVILA A TRAIT PE SEAMA ACTIUNII PRESEDINTELUI BASESCU.
  OBSESIA ANTIBASESCU SI ANTIUDREA PE CARE PONTA O MANIFESTA PLENAR DIN FEBRUARIE 2012, RELEVA PREMEDITAREA
  ACESTUIA SI-A SERVICIILOR SPECIALE CA ACESTA SA AJUNGA PRESEDINTE LA TERMENUL DIN DECEMBRIE 2014.
  ACUM CAND AUTOINTITULATA SOCIETATE CIVILA OBSERVA CA NEOCOMUNISTII VOR SI FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI,
  RAMASITELE SOCIETATII CIVILE TREBUIAU SA REACTIONEZE FERM IN RAPORT DE CELE PETRECUTE LA SECTIILE SPECIALE DE VOTARE DIN ROMANIA DAR SI DIN SECTIILE DE VOTARE DIN STRAINATATE CARE INFLUENTEAZA IN MOD SEMNIFICATIV REZULTATUL FINAL AL VOTULUI PENTRU PRESEDINTE .
  MAI JOS VOI ARATA SUCCINT DOVADA ABSOLUTA A PREMISELOR PREMEDITARII IMPIEDICARII VOTULUI DIN DIASPORA.
  IN DECEMBRIE 2009 P.S.D.-UL A FACUT CAZ PRIN INTERMEDIUL ANTENEI 3 CA M.GEOANA AR FI CASTIGAT PREZIDENTIALELE IN ROMANIA SI LE-A PIERDUT IN STRAINATATE.
  IN ACEASI ORDINE DE IDEI ,V.V.PONTA S-A ARATAT NEMULTUMIT CA NU A IESIT CALCULUL PRIVIND REFERENDUMUL DE DEMITERE AL SEFULUI STATULUI -DIN CAUZA VOTULUI DIN DIASPORA!
  PONTA A LAUDAT-O PE ALINA MUNGIU PIPIDI CE ARE TEAMA DE P.S.D.,MOTIV PENTRU CARE PREFERA CEL PUTIN LIMBAJUL DUBLU !
  “FINALUL E VICTORIA OMULUI CU MASCA”
  “CINE SE ATINGE DE AUTORITATE , O PATESTE !”TE JOCI CU PUTEREA,O PATESTI!
  DEMASCAREA UNOR STARI DE FAPTE NEGATIVE PRESUPUNE DORINTA CRITICULUI CA SOCIETATEA MULT PREA DISTANTA FATA DE MEMBRII SAI INCOMOZI,SA SE INDREPTE !
  STANOEVICI MINISTRUL ROMANILOR DE PRETUTINDENI, A FOST BAGAT IN FATA DE CATRE PREMIERUL PONTA PENTRU A FI SALVAT DE DEMISIE MINISTRUL DE EXTERNE TITUS CORLATEAN CA URMARE A MANIEI MANIFESTANTILOR REVOLTATI DE UMILIREA SI DESFIINTAREA DREPTULUI DE VOT A CELOR 7 MILIOANE DE CETATENI ROMANI AFLATI IN STRAINATATE!
  “CUVINTELE EXISTA PENTRU A MASCA REALITATEA”
  IN NOAPTEA PRIMULUI TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL, ORESTE TEODORESCU A INTREVAZUT FAPTUL CA LUCRATORII S.I.E. COORDONATI DE “CATINDATUL “T.MELESCANU (VIITOR CONSILIER PREZIDENTIAL PONTIST), AU STIUT DESPRE INTERESUL ROMANILOR DIN STRAINATATE PENTRU A VOTA PREPONDERENT PENTRU MONICA MACOVEI IN PRIMUL TUR SI IN AL DOILEA TUR PE KLAUS IOHANNIS.
  “LA CEI CE EXISTA VOCATIA INSELACIUNII, NU APARE NICI MACAR FORMAL IDEEA DE RASPUNDERE INDIVIDUALA !”
  IN INTERVENTIA DIN ACEASTA NOAPTE DE 03. XI.2014A VICEPREMIERULUI PENAL DRAGNEA, ACESTA S-A DAT DE GOL IN CE PRIVESTE ROLUL VOTULUI (MITUIT)IN SECTIILE DE VOTARE DIN REPUBLICA MOLDOVA PENTRU A COMPENSA DECALAJUL DIN DIASPORA FAVORABIL TANDEMULUI MACOVEI-IOHANNIS FATA DE BINOMUL DE PUTERE PONTA-TARICEANU!
  CUM A OBTINUT INVITATIE PERMANENTA LA REALITATEA TV COMUNISTUL ION CRISTOIU ?
  A JUCAT FATA DE T.BASESCU CAM ACELASI JOC DUBLU REALIZAT IN RAPORT DE EMIL CONSTANTINESCU PANA IN OCTOMBRIE 1999.
  CAND A VENIT VORBA DESPRE OBTINEREA DE VOTURI DE CATRE MONICA MACOVEI(6%), I.CRISTOIU(5%) A DAT DE GOL TENDINTA CE TREBUIE MEDIATIZATA,(TARICEANU /MACOVEI)DAR SI ASUPRA ROLULUI AVUT DE CEI CARE ERAU IN ALTE TABERE POLITICE SI CARE DE O VREME SUNT INVITATI LA B1TV SAU REALITATEA !
  RELATIV LA VOTURILE CE SE VOR DA IN TURUL 2 DE CATRE CANDIDATII DIN PRIMUL TUR,ADUCEREA LUI TARICEANU INAINTEA LUI MACOVEI(CARE FARA OBSERVATORI IN SECTIILE DE VOTARE I S-AU ANULAT APROXIMATIV 3%DIN VOTURI ) VA FAVORIZA IN TURUL 2 PE PONTA SI VA DEFAVORIZA PE IOHANNIS!SE POT MASCA ACESTE MANOPERE DOLOSIVE PRIN SCOATEREA DIN URNA A VOTURILOR ANULATE ABUZIV MONICAI MACOVEI SI INLOCUIREA ACESTOR BULETINE DE VOT IN CAZUL ALTOR CANDIDATI,PENTRU PIERDEREA URMEI ACESTORA.
  A.C.L. ARE CA BAZA DE LUCRU IN CUANTIFICAREA PROCENTELOR ELECTORALE PROGRAMUL DE CALCULATOR CE TINE CONT DE INTREGULUI PROCES ELECTORAL AL TUTUROR CELOR 14 CANDIDATI PREZIDENTIALI,PE CAND PATRULATERUL ROSU (PSD-UPR-PC)-PLR –PRM-PP-DD ARE CA BAZA UN PROGRAM DE CALCULATOR CE TINE CONT DOAR DE PROCENTELE CELOR DOI CANDIDATI PONTA SI IOHANNIS,TOCMAI PENTRU A ACOPERI MALVERSATIUNILE ULTERIOARE PE SEAMA VOTURILOR CE AR MIGRA DE LA CEI 12 CANDIDATI PREZIDENTIABILI MAI MULT CATRE PRIMUL!
  “STALPII SOCIETATII SUNT AUTORITATILE”
  ESTE DE INTELES PREOCUPAREA PREMEDITARII GUVERNULUI DE-A NU ASIGURA NUMARUL SUFICIENT AL SECTIILOR DE VOTARE,AL CABINELOR DE VOT,AL PERSOANELOR ANGRENATE IN BUNA DESFASURARE A PROCESULUI ELECTORAL CA SI AL STAMPILELOR DE VOT!
  CEL PUTIN DIN 07 MAI 2012(CA SA NU MA INTORC IN TIMP PANA IN 1.04.2002)MISIUNEA LUI V.V.PONTA A FOST INDEPLINITA CU SUCCES : ZABAVA LEGII!
  COPIINDU-L PE DAN DIACONESCU, LA INCEPUTUL ANULUI 2012, PONTA A MINTIT ELECTORATUL PROMITAND VOTANTILOR CA VA ELIMINA NEDREAPTA TAXA RADIO TV PUSA IN SARCINA APARTINATORILOR MORTILOR OBLIGATI DE CATRE PREMIERUL PONTA SA ACHITE TAXA DE RADIO TV INCLUSA IN MOD AUTOMAT IN FACTURA ENERGIEI ELECTRICE CHIAR SI PENTRU LOCUINTELE NELOCUITE NEUTILATE CU ACESTE MIJLOACE DE INFORMARE PENTRU INCOMOZI!
  CARE ESTE DIFERENTA DINTRE UN ACOPERIT SI UNUL FARA EPOLETI?
  ACOPERITUL COMUNICA BINE CU MASELE INSELATE IN SCOPUL ATINGERII SCOPULUI PROPUS !
  CANDIDATUL V.V.PONTA SE BAZEAZA PE EXPLOATAREA LA MAXIMUM A VICIILOR FUNCTIONARILOR PUBLICI ,PE FAPTUL CA TUTUROR LE ESTE FRICA SA-SI EXERCITE ATRIBUTIILE FUNCTIEI PUBLICE DETINUTE SI NU-SI VA RISCA PIERDEREA FUNCTIEI PENTRU SALVAREA UNOR PRINCIPII PREVAZUTE IN CONSTITUTIA SI LEGILE TARII.
  NU S-A INDEPLINIT CERINTA LEGII REFERITOARE LA COPIILE DE PE PROCESELE VERBALE CARE TREBUIAU AFISATE LA SECTIILE DE VOTARE PENTRU CA TOTI CANDIDATII SA AIBA O CERTITUDINE IN PRIVINTA VOTURILOR PRIMITE,IAR ELECTORII SA AIBA GARANTIA CA VOTURILE LOR AU FOST NUMARATE CORECT SI NU AU FOST ANULATE DE CATRE REPREZENTANTII PARTIDELOR DIN SECTIILE DE VOTARE.
  CEL AFLAT PE LOCUL 2, IN REALITATE LA DOAR LA 4PROCENTE ELECTORALE,ISI REPETA IN GAND FOARTE PROBABIL: “FRICA NE STAPANESTE PE TOTI!
  PAI DACA ERAU 10 PROCENTE ELECTORALE INTRE PRIMUL SI AL DOILEA CLASAT , PENTRU CE A MAI AVIZAT DUPA TURUL 2 DE SCUTIN PREZIDENTIAL ACORDUL DINTRE U.N.P.R. SI P.R.M.?
  ACUM REALIZEAZA PE DEPLIN PRESEDINTELE BASESCU DE CE GABRIEL OPREA A PLECAT DIN P.S.D. INFIINTAND U.N.P.R.-UL CU BATAIA LUNGA PANA AZI,PENTRU A SE PRETINDE CA NU PONTA, PRESEDINTELE P.S.D.-UL A INCHEIAT ACORDUL CU P.R.M.(TUDOR VADIM) PENTRU SUSTINEREA SA IN TURUL 2 , CI NASUL G.OPREA!(…PENTRU SINE SAU PENTRU ALTUL)
  PENTRU CA ERA CONCEPUTA IN STADIU DE PROIECT ULTRASECRET NECESITATEA FRAUDARII VOTULUI PENTRU PROXIMA ALEGERE A PRESEDINTELUI STATULUI ROMAN,CANDIDATUL DIN UMBRA AL MAFIEI PSD,PONTA NU L-A DORIT PE KLAUS IOHANNIS IN FUNCTIA DE MINISTRU DE INTERNE,UNDE IN BAZA NEPOTISMULUI L-A PREFERAT PE NASUL SAU G.OPREA, NEPASANDU-I DE DESTRAMAREA UNIUNII SOCIAL LIBERALE .
  IN CADRUL UNEI INTALNIRI TELEVIZATE ,CEL CARE NU ARE EXERCITIUL MINCIUNII OFICIALIZATE DE LA LATITUDINEA PURTARII ROBEI DE PROCUROR SI DE AVOCAT,SE VA EXPRIMA GREOI, CACI A FOST PANA LA PRIMUL TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL ,PRIN EXCELENTA UN DEFENSIV.
  IN POFIDA INTOXICARILOR(ATACURILOR DE INTOXICARE LA PERSOANA) ADUSE LA ADRESA LUI IOHANNIS DE ANTENA 3 SI RTV,DESI AR PUTEA AVEA UN ASCENDENT MORAL, IOHANNIS TREBUIE SA FIE CAPABIL SA-L ATACE VERBAL SEMNIFICATIV PE PONTA MACAR CU PRILEJUL DISCUTIILOR TELEVIZATE .
  PSEUDOPROBLEMA CREATA PRIN SCORNEALA PONTISTA CONSTAND IN ASA – ZISUL “PALAT AL PARINTILOR SAI”, S-A DOVEDIT A FI IN REALITATE DOAR O MANSARDA DETINUTA CU CHIRIE IN GERMANIA . INCERCAREA LA CARE A FOST SUPUS CHIAR SUB OCHII NOSTRI,POATE SA SPUNA MULTE DESPRE TEAMA LUI KLAUS ,CEL CE-A INDURAT MARSAVIA VICLEANULUI CONTRACANDIDAT PONTA.

  PERSOANA SI LOCUINTA TATALUI MEU,AU FOST SUPRAVEGHEATE TEHNICO-OPERATIV NON STOP DIN MARTIE 2003–PANA LA DATA ASASINARII DIN 24.XII.2010,ADICA EXACT DIN MOMENTUL DE CAND EU NU MAI ERAM EFECTIV LA D.G.J.C.L.DIN PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI !
  INCA DIN 2003 SE FACUSE PLANUL ASASINARII MAMEI MELE ,ASA CUM S-A DAT DE GOL LA TATAL MEU PANA GENERALUL DE DIVIZIE (PRESEDINTELE REZERVISTILOR DIN DAMBOVITA ) CARE A “MURIT” IN ANUL 2014 PENTRU CA EU FACUSEM LEGATURA INFRACTIONALA A LUI PONTA ,NASTASE SI PASCU CU ACESTA.
  DESI EXISTA O MULT PREA MARE UMBRA DE LA FALNICII ARBORI NETOALETATI DE 4 ANI DE ZILE,CARE NU MAI PERMIT RAZELOR SOLARE SA MAI PATRUNDA IN CASA,VECINII MAMEI MELE DE LA PARTER GOGAN(GARSONIERA NR.7), COCA(GARSONIERA NR.14), COORDONATI DE COLONELUL BAREA ION, AU CONCEPUT SI/ SAU PLANTAT O SUMEDENIE DE POMI LA DISTANTA DE 2M UNUL DE ALTUL,IN FATA FERESTREI DE LA BALCON SI BUCATARIE SI IMPREJUR ,UN ADEVARAT CAMUFLAJ PENTRU CA CEI CE VIN DINTR-O PARTE SAU ALTA A BLOCULUI SA NU VADA INTRAREA SI IESIREA PRIN ESCALADARE IN SI DIN GARSONIERA NR.18 A MAMEI MELE DE GENUL CELEI REALIZATE IN SEARA PLECARII DIN APARTAMENTUL ASASINATULUI MEU TATA DIN 24.XII.2010!
  ORI DE CATE ORI CAND ERA SAMBATA MORTILOR PSD-ISTA D-NA COCA (GARSONIERA NR.14) ADUCEA O FARFURIE MARE DE POMANA IMBIETOARE SI UN PAHARUT DE VIN FOARTE PROBABIL CU CEVA TOXIC IN EL DIN MOMENT CE DUPA CE GUSTAM PUTIN ACUZAM IMEDIAT DURERI LA NIVELUL FICATULUI INTOXICAT POTRIVIT APARATULUI DE BIOREZONANTA.
  CAND MAMA,LA CEREREA MEA A RUGAT-O SA NU MAI ADUCA POMANA, D0-NA COCA NU NE-A MAI ADUS POMANA(OTRAVITA) !
  DAR PENTRU A FI REALIZABIL SI IN CAZUL PROIECTATEI ASASINARI ALE MELE ACELASI MODUS OPERANDIS URMA SA FIE PUS IN PRACTICA ODATA CU INCEPEREA PROGRAMULUI DE REABILITARE TERMICA A BLOCURILOR STABILIT PENTRU VARA ANULUI 2013DE PRIMARUL SECTORULUI 3 ROBERT NEGOITA.
  ASA CUM ARAT DIN 2009,RELEVANT ESTE FAPTUL CA INAINTEA ANVELOPARII ZIDULUI EXTERIOR SE DADEAU JOS DE CATRE LUCRATORI GRILAJELE EXISTENTE LA FERESTRELE APARTAMENTELOR AFLATE LA PARTERUL SI ETAJUL 1 AL BLOCURILOR SUPUSE PROGRAMULUI DE REABILITARE TERMICA.
  L.NEGOITA ESTE BUN AMIC DE-AL LUI V.V.PONTA INCA DE CAND AMBII ERAU LA TINERETUL SOCIAL DEMOCRAT,PONTA PROPUNANDU-L PENTRU ACEASTA FUNCTIE ELIGIBILA!R.NEGOITA A MUSAMALIZAT CEREREA DE AJUTOR SOCIAL DIN 2012,SPUNANDU-I SEFULUI DIRECTIEI SOCIALE DIN SUBORDINEA SA CLASEZE CEREREA MEA DOVEDITA.
  NUMAI IN ALTE STATE MUNCA TE SCAPA DE FAPTE RELE!
  DESI AM SCRIS PE CALCULATOR SI POSTAT DE MII DE ORI PE INTERNET AJUNGAND LA OCHII SI URECHILE OFICIALILOR ACESTE REALITATI, NU S-A LUAT NICI O MASURA IMPOTRIVA RAUFACATORILOR FAVORIZATI DE PASIVITATEA OFICIALITATILOR CODRUTA KOVESI (PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI), MARIUS IACOB(SEFUL SECTIEI DE CERCETARI PENALE SI CRIMINALISTICA),TIBERIU NITU(PRIM – ADJUNCTUL PROCURORULUI CODRUTEI KOVESI),GEORGE MAIOR(DIRECTOR S.R.I.)!
  LA NIVELUL OPINIEI PUBLICE,MAFIA P.S.D. SE BAZEAZA PE MANIPULAREA MINTII TELESPECTATORILOR REALIZATA DE P.S.D.-ISTUL DANCU CARE-A INFILTRAT DIGI 24, CA SI PE JOCUL DUBLU AL COMUNISTULUI ION CRISTOIU, FORMATOR DE OPINII,INVITAT INFILTRAT LA REALITATEA TV PENTRU CONTROLUL MINTII PRIN DIRIJARERA TENDINTEI COMENTARIILOR PUBLICE !
  SLUGA UMILA A PREMIERULUI PONTA, PRESEDINTELE BIROULUI ELECTORAL CENTRAL, MUHULET ,A PREFERAT SA EXECUTE UN ORDIN ILEGAL DECAT SA IA MASURI PENTRU BUNA DESFASURARE A ALEGERILOR INCLUSIV PRIN NEPUNEREA LA DISPOZITIA SECTIILOR DE VOTARE A STAMPILELOR DE CONTROL CE AR FI TREBUIT SA FIE IN NUMAR CORESPUNZATOR NUMARULUI POTENTIALILOR VOTANTI .
  CELE PETRECUTE LA AMBASADA ROMANIEI IN FRANTA, ARATATE OMISIV DE POLITIZATUL B.E.C.
  “S-A SOLICITAT INTERVENTIA POLITIEI METROPOLITANE FRANCEZE” IMPOTRIVA DEMONSTRANTILOR,REPREZINTA O INCALCARE VADITA A DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI!
  IN LOC SA ARATE PUBLIC CARE AU FOST MOTIVELE PENTRU CARE A SOLICITAT PERSONAL CA REPREZENTANT AL B.E.C.-ULUI,REZOLVAREA PRIN VIOLENTA A SITUATIEI CREATE DE INDIFERENTA CRIMINALA A PREMIERULUI SI-A MINISTRULUI DE EXTERNE, PRESEDINTELE B.E.C. A RENUNTAT LA FOLOSIREA NOTIUNII CONCRETE, FOLOSIND TERMINOLOGIA GENERAL,MUHULET SPUNAND DIVERSIONIST “S-A SOLICITAT INTERVENTIA POLITIEI FRANCEZE!”
  IN IERARHIA PREFACATORIEI RIDICATE LA RANG DE ARTA DE CATRE POLITRUCI IN MLASTINA VORBARIEI CE UMPLE UN GOL,GOLUL SUFLETESC , CEL CE NU MINTE, NU INSEALA,
  INCETEAZA SA MAI EXISTE IN INTERIORUL MAFIEI POLITICE!
  AJUNGEM TOT LA ACTUALUL I.L. CARAGIALE :“TOTI INSEALA,TOTI SUNT INSELATI SI TOTI SUNT INTELESI SA INSELE PE ALTII !”
  POTRIVIT LEGII,AMBASADORUL ROMANIEI IN FRANTA A CERUT MINISTRULUI M.A.E. PRELUNGIREA OREI DE VOTARE PENTRU CA CEI CE STATEAU LA COADA SA POATA VOTA IN SECTIA DE VOTARE ORGANIZATA IN INTERIORUL OFICIILOR DIPLOMATICE SI/SAU MISIUNILOR CONSULARE .
  TELEFONIC CORLATEAN NU A APROBAT PRELUNGIREA OREI DE VOTARE IN DETRIMENTUL POTENTIALILOR VOTANTI CE AU INCEPUT SA PROTESTEZE DIN CAUZA REFUZULUI NEJUSTIFICAT AL B.E.C. COMUNICAT SI SECTIILOR DE VOTARE DIN STRAINATATE !
  DOVADA CA CANDIDATUL MONSTRUOASEI COALITII ,PONTA ESTE IN SPATELE ACESTOR MURDARII (CARE-L FAVORIZEAZA D.P.D.V. AL VOTURILOR EXPRIMATE), CA SI A CELOR CE SE VOR PETRECE, ESTE CA CORLATEAN (CARE NU A RASPUNS LA TELEFON MAI MULT DE 3 ORE IN SOLIDAR CU B.E.C.-UL)VA SPUNE CA NU A FOST INFORMAT DESPRE ACEST ASPECT DE CATRE BOGDAN STANOEVICI ,DAND VINA SI PE AMBASADORII RO. IN U.E.
  CA DOAR NU DEGEABA PONTA A DAT VINA PE ALTUL,DECLARAND “SUNT AMBASADORII LUI BASESCU! “
  NUMAI CA DUPA 2 ANI SI JUMATATE DE ZILE DE GUVERNARE DEZASTRUOASA NU PREA MAI TINE EXPLOATAREA OBSESIEI ANTIBASESCU LA TOT ELECTORATUL PROSTIT LA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE. SITUATIA ESTE SIMILARA LA MAJORITATEA AMBASADELOR ROMANIEI DIN EUROPA (PARIS, LONDRA,VIENA,ROMA, MUNCHEN…… ).
  PENTRU CA SUNT CORUPTIBILI DACA NU CHIAR CORUPTI , DE ACEEA NU SE AUTOSESIZEAZA INSTITUTIILE U.E. IN LEGATURA CU DESFIINTAREA DREPTURILOR OMULUI IN ROMANIA, CA SI A CETATENILOR ROMANI DIN STRAINATATE.
  SI CAND TE GANDESTI CA MAFIA SECURITATII DIN RO., A FOST MANDATATA DE INSTITUTIILE MAFIOTIZATE ALE U.E. DE-A SECURIZA SPATIUL INTERNETULUI UCRAINEI!
  FOSTUL MINISTRU AL INTERELOR VASILE BLAGA SI-A DAT SEAMA CA LA PRIMUL TUR PREZIDENTIAL 1 MILION DE C.N.P.-URI DIN CARTEA DE IDENTITATE TREBUIE VERIFICATE DIN LISTELE SUPLIMENTARE ALE SECTIILOR DE VOTARE DIN TARA.
  IN AFARA TARII, CEA MAI MARE ATENTIE TREBUIE ACORDATA LA AL DOILEA TUR PREZIDENTIAL( CARE ESTE DECISIV PENTRU ALEGEREA VIITORULUI SEF DE STAT)C.N.P.-URILE DIN LISTELE SUPLIMENTARE CA SI DECLARATIILE PE PROPRIE RASPUNDERE CARE NU VOR MAI CUPRINDE DOMICILIUL(STR…..) CA MIJLOCUL DE IDENTIFICARE AL VOTANTILOR AFLATI IN MISIUNE EXTERNA SUB ACOPERIRE M.A.E. SI S.I.E.!
  PSEUDOJUSTIFICAREA LUI CORLATEAN CUM CA MODIFICAREA DIN CUPRINSUL DECLARATIEI AR FI IN INTERESUL VOTANTILOR,DEMONSTREAZA CARACTERUL DE PREMEDITARE AL OBTINERII PROCENTELOR IN PLUS DE PARTEA PRIMULUI CLASAT IN CADRUL PRIMULUI TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL CA SI URGENTA ACOPERITOARE A SCHIMBARII FORMULARULUI TIPIZAT OMISIV IN SCOPUL FRAUDARII VOTULUI SI IN AFARA TARII.
  INTRUCAT SOCIETATEA CIVILA DIN ROMANIA EXISTA MAI MULT PE HARTIE,DECAT IN RREALITATE ,SUNT NEVOIT SA SOLICIT SPRIJINUL INALTULUI OFICIAL MAI ALES DIN PERSPECTIVA FAPTULUI NOTORIU POTRIVIT CARUIA CANDIDATUL PONTA S-A LAUDAT PUBLIC DE NU STIU CATE ORI CA ZECI DE OFICIALI STRAINI DE STANGA IL SPRIJINA PE EL IN CURSA PENTRU PRESEDENTIA ROMANIEI CARE-O VA OBTINE SIGUR!
  IN PREAJMA COMEMORFARII ANILOR SCURSI DE LA DARAMAREA ZIDULUI BERLINULUI ,MA ASTEPT CA CEA MAI PUTERNICA PERSONALITATE FEMININA POLITICA DIN LUME, ANGELA MERKEL SA DEA UN SEMN(DECLARATIE DE PRESA) DORIT DE CETATENII ROMANI VOTANTI DE DREAPTA VATAMATI PRIN DESFIINTAREA DREPTULUI DE VOT CHIAR SI PE TERITORIUL GERMANIEI CARE-A SPRIJINIT ADERAREA FORTATA A CANDIDATULUI NEPREGATIT IN CE PRIVESTE ASUMAREA VALORILOR U.E.LA TERMENUL PRESTABILIT DIN 01.01.2007!
  ULTRASTATISTICIANII CU EPOLETI GEN DANCU,MIREL PALADA ,AU INTOXICAT OPINIA PUBLICA CA SUNT IN STRAINATATE DOAR 3MILIOANE DE CETATENI ROMANI TOCMAI PENTRU A EXISTA UN NUMAR INFIM DE CABINE DE VOT DIN CADRUL SECTIILOR DE VOTARE UNDE SE VOTEAZA IN PRINCIPIU ANTISISTEM SI ASE MUSAMALIZA EFECTELE ANTIDEMOCRATICE ALE PRIMULUI TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL! ACUM SE DEDUCE ,MOTIVUL PENTRU CARE MIREL PALADA A FOST INLOCUIT DIN CALITATEA DE PURTATOR DE CUVANT AL PREMIERULUI PONTA. CEL(SOCIOLOGUL) ALES IN ACEST SCOP PURTATOR DE CUVANT .TREBUIA SA SE OCUPE CU STATISTICA DE PE TEREN,ADICA PROCENTAJUL CE A FOST PROPAGAT MEDIATIC INAINTE DE ALEGERI (40%V.V.PONTA ),SA IASA SI IN IN REALITATE OFICIALA A P.S.D. :M.A.E.- B.E.C.- A.E.P.-ANTENA 3 -RTV!
  DACA EXISTA UN INDICATOR AL NIVELULUI CALITATII VIETII RELIEFAT INCLUSIV DE NUMARUL DE PATURI EXISTENT IN SPITALE,TOT ASA POATE EXISTA SI INDICATORUL DEMOCRATIE PRIN DREPT EVIDENTIAT SI DE NUMARUL CABINELOR DE VOT LA CARE AR FI ARONDAT UN ANUMIT NUMAR DE VOTANTI INREGISTRATI SAU NU IN LISTELE ELECTORALE !
  MAFIA STATALA SE PREVALEAZA DE REGIMUL SPECIAL AL AMBASADELOR SI OFICIILOR CONSULARE,DE FAPTUL CA IN RESPECTIVELE CONSTRUCTII ISI DESFASOARA ACTIVITATEA INFILTRATII S.I.E.CU STATUT DE DIPLOMATI, POT APARTINE STATULUI ROMAN ;DAR TERENUL,FONDUL PRINCIPAL RAMANE IN PRINCIPIU PROPRIETATEA STATULUI GAZDA PE TERITORIUL CAREIA FUNCTIONEAZA AMBASADA SI OFICIUL CONSULAR UNDE SE ORGANIZEAZA SECTIA DE VOTARE .
  O EXCEPTIE DE LA REGULA TERITORIALITATII (UNDE SE APLICA LEGEA STATULUI GAZDA)TREBUIE PRIVITA SI ANALIZATA IN FUNCTIE DE BUNA SAU REAUA – CREDINTA CU CARE ESTE INVOCATA,DE INTERESELE CONCURENTE CE TREBUIE PROTEGUITE, DE IMPORTANTA MECANISMULUI DE VERIFICARE SI COOPERARE INSTITUIT DE C.E. DOMENIULUI J.A.I. CAPITOL DE NEGOCIERE A ADERARII LA U.E.DEVENIT DIN CE IN CE MAI PROBLEMATIC IN RAPORT DE APARTENENTA VADITA LA REFLEXELE TOTALITAR COMUNISTE .
  PENTRU ACESTE MOTIVE CANCELARUL GERMANIEI NU CRED CA POATE SA NU FIE PREOCUPAT ,IN CIUDA VORBELOR GOALE ASIGURATORII ALE MAFIOTIZATELOR M.A.E.,B.E.C.,A.E.P.CE PRETIND CA S-AR FI RESPECTAT ACEST DREPT DE CATRE OFICIALITATILE STATULUI ROMAN DIN CADRUL AMBASADELOR SI OFICIILOR CONSULARE -UNDE SUNT ORGANIZATE SECTII DE VOTARE NEPREVAZUTE CU STAMPILE DE VOT IN NUMAR EGAL CU CEL AL CABINELOR DE VOT SI FARA SA SE TINA CONT MACAR DE NUMARUL VOTANTILOR LA SCRUTINUL PREZIDENTIAL DIN 2009,DE INTERESUL DE-A VOTA PENTRU SOARTA TARII SI-A FIILOR SAI.
  ESTE EVIDENTA ATITUDINEA MAFIEI M.A.E. B.E.C. SI A.E.P. DE FAVORIZARE A CANDIDATULUI PREZIDENTIAL DE LA CENTRU CARE-SI EXERCITA ABUZIV FUNCTIA DE PRIM – MINISTRU (INCLUSIV PRIN CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU)!
  KLAUS IOHANNIS A VORBIT DESPRE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMISOARA CA LOC DE INTALNIRE TELEVIZATA DE PREFERAT A CANDIDATILOR PE UN TEREN NEUTRU UNDE POT VENI TOATE TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA .
  POATE V-ATI INTREBAT DE CE PONTA A IESIT LA B1TV CU DECLARATIA CA SE DUCE LA 4 TELEVIZIUNI POTRIVIT UNUI PROGRAM ARATAT,LA CARE AR TREBUI SA VINA SI IOHANNIS DACA ACESTA NU SE TEME DE EL.
  PONTA NU SE VA DUCE LA TIMISOARA PENTRU A-L INFRUNTA PE IOHANNIS,FIINDU-I FRICA DE SCLIPITORUL KLAUS IOHANNIS.
  IN MOD PUBLIC,PONTA A DAT DE GOL UNUL DIN MOTIVELE PENTRU CARE DORESTE SA-L PROPUNA PRIM-MINISTRU PE TARICEANU,CARE A DECLARAT LA RANDU-I TOT PUBLIC DESPRE RELATIA FOARTE APROPIATA PE CARE O ARE CU GRAHAM WATSON.
  N-AM FOST MIRAT CAND L-AM AUZIT ACELASI LUCRU SI PE FOSTUL PRESEDINTE E. CONSTANTINESCU CAND A AFIRMAT CA PRIETENIILE CONTEAZA IN RELATIILE INTERNATIONALE!”(A SE VEDEA DIGI 24 ZIUA 06.XI.2014 ORA 21.19”COTROCENI .DE LA REGI LA PRESEDINTI…” ) .
  CEI 3(E.CONSTANTINESCU,V.V.PONTA SI A.P.TARICEANU ) S-AU AUTODEMASCAT, AU DECONSPIRAT MOTIVELE PENTRU CARE MAFIA SECURITATII I-AU SPRIJINIT IN OCUPAREA CELOR MAI IMPORTANTE FUNCTII IN STAT PENTRU AI FOLOSI,INFILTRA PE LANGA OFICIALITATILE EXTERNE IN SCOPUL INDEPLINIRII LA TIMP A OBIECTIVELOR COMUNE.
  PONTA SE SIMTE BINE LA ANTENA 3, LA RTV SI NUMAI DACA ARE INTREBARI CUNOSCUTE DINAINTE DUPA METODA MIHAI GADEA CUNOSCUT IN LUMEA PRESEI LIBERE CA” GALMEA “.
  PENTRU CA POLITIA POLITICA PARTICULARA INFORMASE IN PREALABIL PE BENEFICIARUL INFORMATIEI ,(PONTA) DESPRE INVITATIA FACUTA LUI IOHANNIS DE CATRE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMISOARA,PONTA A DEZVALUIT ARANJAMENTELE FACUTE CU CELE 4 TELEVIZIUNI! ORI PSD-UL CONTINUATORUL P.C.R., SE TEME DE APARTINATORII MORTILOR DIN TIMISOARA CEL PUTIN DE 25 DE ANI. TIMISOARA ESTE ORASUL MARTIR UNDE AU IZBUCNIT EVENIMENTELE SANGEROASE DECEMBRISTE DIN 1989,SI UNDE A FOST ADOPTATA PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA ,(CONTINAND SEMNIFICANTUL PUNCT 8 FARA SECURISTI IN CONDUCEREA TARII)ESTE PRIVITA DE VICEPREMIERUL DRAGNEA MINISTRUL ADMINISTRATIEI ,(RESPONSABIL CU REGIONALIZAREA ANUNTATA INCA DIN MAI 2012), CA FACAND PARTE DINTR-O “ALTA TARA”,SI NU DIN ROMANIA!VERIFICATI SINCRONUL SI-O SA CEDETI CA V-A SCAPAT ACEST DETALIU EXTREM DE SEMNIFICATIV.
  ACTUALITATEA CELUI MAI MARE POVESTITOR ION CREANGA ESTE EVIDENTA,CACI AU RAMAS ACELEASI REALITATI DOMINATE DE PERENELE MENTALITATI“TOTUL E CU SUSU-N JOS!”
  PENTRU A GASI UN PRETEXT CE-AR DETERMINA SCHIMBAREA ATITUDINII DIN PARTEA LUI C.V.TUDOR SI DAN DIACONESCU, TOKES A FOST SFATUIT DE CONATIONALUL CONSILIER PERSONAL AL LUI PONTA,(G.FRUNDA) SA ATACE PUBLIC PE IOHANNIS PRIN TRAMBITAREA SPRIJINULUI PERSONAL PENTRU IOHANNIS ASOCIAT INDEMNULUI (GAFEI) LUI DOLLE!
  UN MOTIV DE PROPAGANDA SECURIST -COMUNISTA IMPOTRIVA LUI IOHANNIS PENTRU CARE PONTA L-A RECRUTAT PE C.V.TUDOR(P.R.M.) ,ESTE FAPTUL CA ARDEALUL CE FACE PARTE DIN ROMANIA MARE,REPREZINTA VERIGA SLABA A P.S.D.-ULUI.,DEPARTAMENTUL INTOXICARI AL PARTRIDULUI UNIC CONSIDERAND CA SUNT VITALE INTOXICARILE ANTI IOHANNIS PE ACEST TRONSON.
  SI ATUNCI CUM SA NU DOREASCA P.S.D. SA SE LEPEDE DE ARDEAL CARE ESTE DE PARTEA LUI IOHANNIS, ASA CUM A FOST SI CU PREDECESORUL SAU?
  PAI DACA AR FI AVUT 10 PROCENTE IN PLUS IN FATA LUI IOHANNIS PENTRU CE-AR MAI FI AVUT NEVOIE CANDIDATUL PONTA DE VOTURILE CELOR DOI CANDIDATI EXTREMISTI CARE-AU MINTIT POPORUL IN PRETINSA LUPTA CU VORBA IMPOTRIVA CORUPTILOR , CIOCOILOR ,SAU DE VOTURILE LUI TARICEANU ,MELESCANU ,COJOCARU?
  DESCIFRAREA ENIGMEI LUI D.D.PRIVIND SPRIJINUL PENTRU PREZIDENTIALUL PONTA : RASPUNSUL LUI DAN DIACONESCU POATE FI COMPRIMAT IN CATEVA CUVINTE :“IN SEARA ASTA VOR DECIDE PP-DD-ISTI DIN TERITORIU…EI SUNT SEFII MEI SI NU EU SUNT SEFUL LOR !”
  VA MAI ADUCETI AMINTE CAND D.D. A FOST CEL CARE A INCUVIINTAT ADUCEREA PENALILOR DE LA ALTE PARTIDE(PSD,PC,PDL)PENTRU A FI INSCRISI PE LISTELE PP-DD LA ALEGERILE PARLAMENTARE ?
  DE CE A SPUS CU TALC ACESTE VORBE DACA N-AR FI STIUT TENDINTELE MANIFESTE?
  LUI DAN DIACONESCU I SE SUFLASE LA URECHE DESPRE TOATE CATE AM SCRIS EU DESPRE EL IN ACEST MATERIAL . CU CATEVA ZILE INAINTE DE AL DOILEA TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL, ”CATINDATUL “PONTA L-A PROPUS PE TARICEANU PREMIER PLECAND DE LA ARGUMENTUL EXPUS ,CEL AL IMPORTANTEI RELATIILOR PERSONALE AVUT DE ANTON POPESCU TARICEANU CU GRAHAM WATSON IN SCOPUL INDEPLINIRII LA TERMEN A OBIECTIVULUI COMUN . DABEA DUPA 4 ZILE (IN 06.XI.2014),S-A FACUT PUBLIC PROCENTAJUL DE 46%OBTINUT DE IOHANNIS IN DIASPORA.PREMIERUL PONTA A AVUT NEVOIE DE UN ACTORAS PE NUME BOGDAN STANOEVICI DEVENIT MINISTRU AL ROMANILOR DE PRETUTINDENI IN SCOPUL DE-A MINTI IN MOD GROSOLAN OPINIA PUBLICA IN RAPORT CU CAT VOTANTI SUNT IN DIASPORA……
  MACAR ACUM POATE SI PRESA SA DEVELOPEZE RETROSPECTIV PE CINE (V.V.PONTA 15%)FAVORIZA DETERMINAREA IMPOSIBILITATII EXERCITARII DREPTULUI DE-A VOTA DIN PARTEA CELOR ~7 MILIOANE DE VOTANTI DIN DIASPORA CAUZATE DE FILIERA SECURIST-MAFIOTIZATA NEOCOMUNIST MAE- BEC- AEP!
  DUPA CE AM ARATAT IN SCRIS NUMARUL REAL AL ROMANILOR DIN DIASPORA,B.STANOEVICI A INTORS-O SI DE LA 3 MILIOANE ,A TRECUT LA O ALTA CIFRA INTRE 4-6 MILIOANE DE ROMANI DIN STRAINATATE!
  AS FI DORIT SA TINETI LUPA IN MANA DREAPTA SI SA SESIZATI MESAJUL LUI LIVIU DRAGNEA CATRE DAN DIACONESCU ?”
  MIE IMI VINE FOARTE GREU SA CRED CA PP-DD VA VOTA PENTRU IOHANNIS”!
  CU ALTE CUVINTE CUM A INDUS PSD-UL IN EROARE PE C.V.TUDOR ,SI PE D.D. TREBUIE SA TREACA LA ACTUL DE TRADARE AL ELECTORILOR!
  SEMNIFICATIA ESTE APROAPE UNA VADITA. DECI DE LA NOAPTE PANA PE 16.XI.2014 VOM FI INTOXICATI DE VUVUZELELE PP-DD(GRADATUL LIVIU NEAGU DUBLAT DE COSTUMATUL VENETIAN DAN DIACONESCU ) CE SUNA ADUNAREA PROLETARILOR DIN TOATA TARA SI CARE VA ANTAMA IN MOD DIVERSIONIST FALSA PROBLEMA A TRANSILVANIEI IMPOTRIVA CANDIDATULUI IOHANNIS ,TOCMAI PENTRU A SE ACOPERI PROMISIUNEA MAFIEI PSD-UNPR-PC FACUTA UDMR –ULUI INCA DIN 7MAI 2012 IN SCHIMBUL SPRIJINULUI PREZIDENTIAL PENTRU CANDIDATUL RAMAS SUB ACOPERIRE V.V.PONTA.
  TEMANDU-SE DE EXPLOZIVELE DEZVALUIRILE CARE LE FAC ,STIIND CA NU AM AVUT BANI SA TRIMIT E-MAILULUL – CUPRINZAND MATERIALUL DE FATA INCEPUT DIN 02.XI.2014,PONTA L-A FORTAT PE D.D. SA ANUNTE DE JOI(06.XI) VOTUL CE-L VOR DA PE 16.XIPRETINZAND CA SASUL IOHANNIS ESTE DUSMANUL POPORULUI,JURNALISTUL DE SENZATIONAL TRANSFORMANDU-SE IN PROPAGANDISTUL “CATINDATULUI” PONTA!
  INCA DIN 05.XI.2014 SE INTREVEDEAU DEPLIN CELE RULUISCRISE DE MINE IN LEGATURA CU GEORGE MAIOR,DAT DE GOL CHIAR DE CATRE PURTATORUL DE CUVANT AL S.R.I. CARE INTR-O CONVORBIRE TELEFONICA -A FACUT REFERIRE IN CATEVA SECUNDE LA ~”EVALUAREA MANDATULUI CE VA FI DEPUS NOULUI SEF AL STATULUI DE CATRE SEFUL INSTITUTIEI” SI NU DESPRE CEREREA DE DEMISIE A ACESTUIA ASA CUM NI SE SPUSESE NOUA .
  ASA CUM S-A DAT DE GOL RECENT LA B1TV(LA EMISIUNEA MODERATA DE REALIZATOAREA MADALINA PUSCALAU)PONTA S-A ARATAT SUPARAT CA PRESA GERMANA A REDACTAT UN ARTICOL IN CARE SE FACEAU REFERIRI LA FAPTUL CA EL OMORASE PE CRISTIAN PANAIT.
  FACETI SI VOI LEGATURA CU NESEMNATUL ARTICOL AL BLOGARULUI DESPRE MICROSOFT IN CARE APARUSE NEINTAMPLATOR SI NUMELE CONTRACANDIDATEI LUI PONTA,ELENA UDREA.
  NU, NU SUNTEM IN FATA UNOR MUSTRARI DE CONSTIINTA DIN PARTEA AUTORULUI TRECERII LA ACTUL CRIMINAL ,CI ESTE DOAR TEMEREA ACESTUIA CA S-AR PUTEA SIFONA IMAGINEA “CATINDATULUI”CARE TREBUIE SA IASA DIN JOBENUL MAFIEI SERVICIILOR SPECIALE.
  REIESE CLAR APORTUL DIRECT ,NEMIJLOCIT AL CANDIDATULUI PREZIDENTIAL PONTA CA EU SA NU MAI AM LEGATURA INTERNET INCA DIN PERIOADA IUNIE, IULIE, AUGUST, SEPTEMBRIE PANA PE 15 OCTOMBRIE 2014 DIN PERSPECTIVA DERULARII CAMPANIEI PREZIDENTIALE! NU MAI VORBIM DESPRE VIRUSARILE COORDONATE DE SEBASTIAN GHITA DIN 2005PANA ACUM!
  PAI DACA POTRIVIT LEGILOR IN VIGOARE AR FI FOST JUDECATI SI PEDESPSITI IN MOD EXEMPLAR PARTICIPANTII LA INFRACTIUNILE ARATATE DE SUTE DE MII DE ORI –DIN 2000PANA IN PREZENT, AS MAI FI CRITICAT EU CU ATATA DETERMINARE ZI DE ZI (PANA PE 18.IV.2014)CELE INTAMPLATE SUB OCHII NOSTRI?
  DIN OCTOMBRIE 2010V.V.PONTA DA VINA PE BASESCU PENTRU INTARZIERILE LEGATE DE U.E. (MCV -SCHENGEN)PROVOCATE CHIPURILE DE E-MAILURILE MELE CE INCLUDEAU INCLUSIV DEZVALUIRI DESPRE FAPTELE PENALE ALE PSD-ISTILOR AGRESORI AI DREPTURILOR MELE!
  CEI NAPASTUITI TIMP DE 25 DE ANI AR VREA SA IASA DE SUB INFLUENTA ECLIPSEI DE SOARE SI LUNA A PRIMULUI TUR PREZIDENTIAL ,DE –NTUNERICUL COMUNIST!
  REFERITOR LA FORTA OCULTA A NUMELUI DE PERSOANA,ESTE DE RETINUT FAPTUL CA NU DOAR CA NUMELE INFLUENTEAZA ,CI CHIAR POATE DECIDE SOARTA PURTATORULUI,REPREZENTAND IN ACELASI TIMP UNITATEA DINTRE SEMNIFICATIE SI LATURA SONORA.
  CA O CONTRAPONDERE LA INTOXICAREA PSD-ULUI CONSTAND IN “TAIEREA PENSIILOR DE CATRE IOHANNIS DACA VINE LA PRESEDENTIA ROMANIEI,E CHIAR SEMNIFICATIA NUMELUI ION (CE REPRODUCE EBRAICUL IOHANAN), ACEEA DE “A AVEA MILA”.
  CE AS MAI PUTEA SPUNE DESPRE FORMA LATINA IOHANNES.
  LA ORIGINE O FORMULA DE MULTUMIRE ADRESATA DIVINITATII CARE-A FAVORIZAT NASTEREA UNUI COPIL, CEA MAI MARE POPULARITATE DIN CELE PESTE 70 DE NUME DE MARTIRI SI SFINTI DIN DIFERITE CALENDARE CU NUMELE DE IOHANAN,O ARE IOAN BOTEZATORUL.
  VA FI IOHANNIS PE MASURA NUMELUI PURTAT DE A.ION CUZA! VA REUSI SA PASTREZE KLAUS IOHANNIS MOTOARELE TURATE LA MAXIMUM ASA CUM A FACUT-O LA DIGI 24 IN SEARA DE 06.X.2014 ?
  FIE CA LOCUL 1 OCUPAT DE NUMELE DIVIN CA NUME DE BOTEZ, CORESPUNZATOR LUNII IUNIE, A CRESTERII LUMINII, SA FIE SI CEL DIN TURUL 2PREZIDENTIAL .

  POSTATI PE FACEBOOK MATERIALUL ACESTA SA VEDEM DACA VA PRODUCE REVERBERATIA SCONTATA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.