Fără categorie

Degustator de bere! Exclusivitate blogosferica la Targul de bere din Auchan!

Spread the love

AUCHANImi place berea. Nu mai e un secret pentru nimeni. Prin urmare, cand am aflat de Targul de Bere din cadrul lantului de magazine Auchan am acceptat fara urma de echivoc invitatia. Motivul ? In primul rand am avut sansa sa cunosc beri din toate tipurile de fermentatie – ALLE, Porter si Lagger.

Am gustat beri din Japonia in SUA, din China in Portugalia, de la 5,6% alcool la 14% alcool, de la beri nefiltrate la beri aramii, de la beri blonde la beri brune, si de la beri puternic alcolizate la beri aromatizate.

Dar sa pasim impreuna intr-o calatorie vizuala pentru cea gustativa am facut-o singur si nu-mi pare rau! 🙂

auchan Concret, in acest an, Auchan aduce peste 300 de tipuri şi mărci de bere  în toate hipermarketurile Auchan în perioada 1-14 iulie. Sortimentele provin din peste 20 de tari, majoritatea europene.

Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania, Franța, România, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Republica Moldova, Corea, India, Japonia.

«Târgul de bere Auchan este unul cu tradiție şi ne bucurăm să sărbătorim ce-a de-a şasea ediție alături de clienții noştri pe care îi invităm să descopere gusturi speciale. Îi invităm pe toți, de la cei care vor să descopere berea până la cei pasionați să se bucure de un eveniment comercial unic şi extraordinar în România. Propunem în cadrul Târgului de bere peste 300 de tipuri şi mărci pentru că dorim să ne surprindem în fiecare zi clienții cu ceva inedit. Această acțiune face parte din comerțul Auchan care propune clienților săi la fiecare vizită produse noi, produse exlusive, modernitate, plăcere şi descoperire la prețuri mici, fie zi de zi, fie în cadrul unor acțiuni comerciale inovante. » Tiberiu Dănețiu Director Marketing Auchan România.

Auchan își așteaptă clienții în cele 33 de magazine cu multe beri speciale, premiate în întreaga lume: O’Hara’s Irish Pale Ale, o bere blonda, cu alcool 5.2% şi care în anul 2010 a câştigat premiul « Cea mai bună bere » potrivit IrishCraftbrewer.com.

FB blonde_3

Un alt gust special este adus de Abbaye de Forest din Belgia, o bere medaliata cu bronz în anul 2008 la Australian International Beer Awards. Berea cu whiskey Tennent’s Aged With Whisky Oak este pentru cei care vor sa combine cele doua arome. Sortimentul este completat şi de Berea fără gluten Mongozo Pils Bio, Silly Pils Bio, berea aurie DAMM din Spania si bere cu 14% alcool: Samichlaus Magnum şi Samichlaus Helles bere blondă.

 

Recapitulare si o galerie foto de final 😀

➡ Peste 300 de tipuri și mărci de bere internaționale și românești.

➡ Gust suplu al berii blonde din 19 țări

➡ Gust profund de bere neagra din 9 țări

➡ Gust intens de bere aromatizata din 9 țări

➡ Gust asezat al berii nefiltrate din 7 țări

➡ Gust delicat al berii bio/eco din 7 țări

➡ 20 țări participante: Belgia, Germania, România, Franța, Anglia, Scotia, Irlanda,
Danemarca, Austria, Grecia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Corea, India, Japonia, Republica Moldova.

➡ Ambalaje diferite: doză, sticlă, pachet, pet, butoi.

STIATI CA?

➡ In cadrul Targului de bere de la Auchan exista spre comercializare o bere a carei eticheta ALL Season este un desen care o sugereaza pe „fata lui Mos Craciun” imbracata in Craciunita?

➡ Pentru un producator de beri din Belgia expresia „bere la gard” a fost tradusa ad litteram iar emblema berii este un copil care… 🙂 ?

➡ La nivel mondial cea mai folosita tip de fermentatie este cea de tip Lagger ?

➡ Exista in cadrul targului cateva beri cu nume ciudate precum – Gavroche, Bush (numita dupa numele fostului presedinte american), Page 24, IV dar pe restul va las sa le descoperiti singuri 😀

Si…ceva de final! Si, era sa uit – TRAIASCA BEREA in Auchan Militari, Drumul Taberei, Titan, Pitesti si unde mai vreti voi, Festivalul s-a intins in TOATA TARA 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *