Fără categorie

Deepcentral cu si fara blugi

Spread the love

10923630_10152504395161945_7871021176811335969_n– Spuneţi-mi, vă rog, cum a luat naştere trupa Deepcentral? Care este reţeta succesului şi a continuităţii în preferinţa publicului românesc?

Trupa Deepcentral a luat naştere în iarna anului 2008, însă numele şi proiectul iniţial în 25.05.2005. Succesul este raportat mereu la public. Când publicul ascultă piesele, ştie versurile şi se regăsesc în starea „Deepcentral” înseamnă că ai găsit cheia.

– Ce înseamnă muzica pentru trupa Deepcentral?

Muzica pentru noi înseamnă stare, mesaj, regăsire, un mod de a trăi şi de a comunica.

– Care sunt avantajele şi obstacolele pe care le-aţi întâlnit în cariera dumneavoastră de artişti?

Bucuria de a cânta sau de a-ţi fi cantată melodia pe care o adori este cea mai mare răsplată. Pe de altă parte eşti mult timp plecat, departe de familie, dispare destul de mult intimitatea în spaţii publice, cei din jur dorind să te filmeze, să te aibă în telefonul lor în orice mod, apare oboseala cronică uneori după concerte şi nopţi în studio.

– Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională?

10947452_10152534816501945_4070116077009150659_oFamilia în prima fază, prietenii şi oamenii din echipa ta. Fără o echipă serioasă, constantă şi performantă rămâi în urmă. Mulţumim Universal Music România şi Forward Agency pentru succesul de până acum al proiectului Deepcentral precum şi lui Vlad Pârvulescu, PR-ul care e mereu acolo unde este nevoie.

– Ce alte pasiuni vă caracterizează?

Fotografia, sportul, new tech, adrenalina în orice, educaţia şi alimentaţia sănătoase – Doru. În curând voi lansa un blog personal care să cuprindă aceste aspecte.

– Ce apreciaţi şi ce aţi schimba la România?

Publicul e mai atent la ce ascultă, a început să refuze prestaţii pe scenă care nu au nimic artistic, emoţionant. Acest fapt e un semn de maturitate. Aş schimba felul în care se consumă muzica în ţară, aş calibra muzica de pe radio şi tv pentru toate vârstele, nu doar pentru tinerii care aduc views şi sharing online pentru că e ciudat ca trupe şi artişti tari să nu fie în playlistul radiourilor dar să adune mii de oameni plătitori.

– Dacă ar fi să alegeţi un cântec, un cuvânt sau o carte care să vă caracterizeze, ce aţi alege?

Un cântec: „O stea”; un cuvânt: fericire; carte de referinţă citită în ultimii 5 ani: „Omul recent” – Horia Roman Patapievici. În rest,  am încheiat săptămâna trecută Turneul „Nopţi albe”, am luat pulsul pieţii muzicale, am cântat 100% live cu Life On Mars la instrumente, a fost ca un vis împlinit.

După 16 concerte în ţară ştim ce avem de făcut, unde avem de îmbunătăţit sau în ce direcţie vom insista. Urmează o perioadă de compoziţie, de stat în studio în timpul săptămânii, de onorat concertele din weekend şi de pregătit noul single. Ne bucurăm că single-ul „Nopţi albe” a fost primit extraordinar de public. Mulţumim!

Realizat de Adrian-Vladimir Costea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *