Fără categorie

De ziua BLUGILOR am sarbatorit de doua ori: La RoBlogFest si Ora Pamantului pe bicicleta! GALERIE FOTO

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

In acest week-end blogul presainblugi a implinit doi ani de cand exista pe trafic, pe wordpress, pe twitter, pe facebook si pe afise si flyere…Au fost si vor mai fi ani pentru ca sufletul generatiei in blugi nu se va pierde niciodata…

RoBlogFest Anonim Party

Lasand deoparte doza de melancolie, vreau sa trec in revista doua evenimente. RoBlogFest 2011 si Earth Hour 2011. La RoBlogFest cel mai mult mi-a placut show-ul celor de la OCS si campania de PR

construita de Tuborg. Cei ce au fost stiu despre ce vorbesc. In rest, ca de obicei, multi anonimi și multi semianonimi. La un moment dat, un blogger, pe care il stiam dintr-un context offline mi-a spus un banc care, cred eu, este exact esenta evenimentului: „E o dulce nebunie acest RoBlogFest. Mai ales ca am descoperit ca exista doar bloggeri anonimi, numai ca unii nu vor sa recunoasca„. Despre castigatori si alte lucruri gasiti pe net.

P.S.: Printre anonimi am reusit totusi sa il identific pe Piticu si pe Cosmin Tudoran, un blogger foarte de gasca, sociabil, care mi-a soptit de niste surprize marca Cassa Loco.

Earth Hour 2011

Despre Ora Pamantului nu am sa spun prea multe pentru ca pentru mine a fost doar un pretext superb sa ma plimb cu bicicleta alaturi de alte sute de biciclisti eco. In acest context galeria f0to va vorbi de la sine. Tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au imortalizat evenimentul fie pe hartie albastra fie pe microSD. Multumesc SABIN si Mihaela pentru pozele fresh de pe facebook.

Doi ani in blugi, doi ani de concursuri, evenimente, campanii si proiecte

In final las aici cateva randuri despre ce a insemnat presainblugi in doi ani. Am fost parteneri media Cupa Liceelor la Street-Dance 2010 si 2011, la diferite baluri de boboci si ne-am implicat in ZBB. Am participat la LasetTag si am facut karaoke. Suntem si vom fi aici pentru ca stim ca sunt atatia tineri care au nevoie de un imbold pentru a arata de ce sunt in stare. Multumim tuturor celor care ne-au suportat atata timp. Daca am gresit e vina noastra, iar daca am reusit e meritul vostru pentru ca fara voi noi nu am fi insemnat nimic. LA MULTI ANI in BLUGI de la presainblugi!

P.S.: Va invit in trenul verde al distractiei!:)

0 gânduri despre „De ziua BLUGILOR am sarbatorit de doua ori: La RoBlogFest si Ora Pamantului pe bicicleta! GALERIE FOTO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *