Fără categorie

De vorba cu echipa din spatele Restaurantului LaNUCI sau cum prind viata povestile…

Spread the love

Va povesteam recent despre „armata” de MasterChefi si oameni creativi in zona „bucataritului” de la LaNuci. Restaurantul LaNuci are o echipa de aproape 50 de ospatari si bucatari gata sa va satisfaca cele mai minutioase exigente culinare.

LaNuci

De la bucataria traditionala la cea mexicana, de la preparate italienesti la bunatati ale Asiei indepartate, totul intr-un singur loc. Si daca tot am vorbit despre oameni am ales aleatoriu trei oameni cheie din cadrul localului. Sa-i cunoastem impreuna: Georgiana Satnoianu, Mihaela Pelin, Andrei Bold.

Georgiana Satnoianu este strategul pe zona de Marketing de aproape 5 ani. Fotografiile cele mai interesante care apar pe canalele de social media sunt acolo datorita ei. Georgiana are 27 de ani si se simte ca-n familie alaturi de echipa la LaNuci

miky

Mihaela Pelin are 30 de ani si colaboreaza de 3 ani cu localul. Mihaela are grija de clientii care au carduri de fidelitate si le ofera consultanta specializata cu privire la specialitatile din Restaurant.

card fidelitate

Andrei Bold are 28 de ani si da culoare preparatelor culinare. De la fripturi la aperitive, de la garnituri la retete, Andrei are o experienta vasta in zona culinara, turism si horeca. A lucrat in Franta ca bucatar sef la un hotel de patru stele si are destule cunostinte incat poate oferi oricarui client, la cerere, gustul umami.

➡ Intrebari

Ce inseamna pentru voi restaurantul LaNuci?

Georgiana: In primul rand inseamna o familie, aici vin cu placere, nu am gandesc niciodata ca ajung la serviciu. E locul unde ma pot dezvolta personal dar mai ales profesional. Nu ma plictisesc niciodata pentru ca mereu am provocari noi. De exemplu, sa vorbesc putin despre petrecerile tematice de Halloween, Ziua Femeii, Valentines Day, Revelion si ceva mai exclusivist, Ziua Barbatului.

Mihaela: Imi place foarte mult sa interactionez cu clientii, mi se pare o provocare sa reusesc sa ma inteleg cu fiecare persoana in parte, sa reusesc sa le recomand exact acele produse de care au nevoie. In plus, restaurantul LaNuci ofera familiilor cu copii spatiu special amenajat. In cadrul respectivului spatiu, in timpul meu liber am grija ca micutii sa se simta special – dansez cu ei, ii pictez si ii fac sa se simta ca acasa.

Andrei: Playground – teren de joaca in zona culinara. Imi place sa ma joc cu mancare, sa testez tot felul de condimente, sa-mi depasesc limitele si sa caut sa reinventez retete. Practic, eu redesenez produsele banale si le fac sa fie autentice si exclusiviste. Ca sa iti explic altfel, daca o reteta arata ca un zid alb, eu vin cu „pensula” si colorez tot.

Pentru ca vorbim de un local unde se serveste cea mai buna mancare din zona, care e preparatul vostru preferat sau ingredientul ?

Georgiana: Uleiul casei (Povestea acestui ingredient in editiile urmatoare pentru ca nu vreau sa fiu spoiler), clatitele brasovene, desertul interzis si Tortul Silvia care e realizat dupa reteta bunicii lui Bogdan Cristea, un tort cu muulta ciocolata.

Mihaela:  Puiul chinezesc pentru ca are cel mai bun orez basmatic, inghetata casei si limonada casei.

Andrei: Mie imi place chili si toate celelalte arome orientale.

LaNuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.